• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

Canım, misafirini ne kadar iyi ağırlarsan kendi anneni o kadar yüceltirsin insanların gözünde. Ne güzel evlat yetiştirmiş, ne güzel kadınlık öğretmiş derler. Bence sırf bunun için elinden gelenin en iyisini yapmalısın. Bir şeye ne kadar olumlu ve rahat bakarsan karşılığını da o kadar güzel alırsın.

eşinin ailesini sorun yapacaklara sesleniyorum,lütfen benim oğullarımdan uzak durun gidin anası babası ailesi olmayanlarla evlenin.çünkü ben çocuklarımın peşini bırakmayacağım.sürekli arayacağım:52:

Oyyyyy kaynana dediğin egem gbi olur demi canım arkadaşım benimmm :52::52::52: :38:

ziyan olur artık o ödünçlüğü kalmaz geri geldikten sonra atarsın

Ziyan olmaz aslında ama oldu da başına bir iş gelirse atılır. Yeniden giyilecek bir şey değil ki bindallı. Hem insan bir şeyi istemediğini karşı tarafa belirtemiyorsa ya da söz ağızdan çıkmışsa, tükürdüğünü yalamadan paşa paşa yapar dediğini.

Eşinizi küçük şeylerle sürekli dır dır meşgul ederseniz adam artık hiçbir sorununuzu dinlemez. İnsan dediğin akıllı olup neyi ne zaman yapacağı, nerde ne konuşacağını bilmezse başı dertten kurtulmaz. Her zaman dikkatli olamayabiliyoruz ama çoğu zaman kendimize, dilimize hakim olarak hayatı daha çekilir hale getirebiliriz

Ayyy inanmıyorum yaa bir günü problem mi yapıyorsunuz?İnadına niye kalsınki.Diğer çocuklarında da kalıyor.Ne var bunda.Sonuçta senin annen sayılır artık o.Demek benim yerimde olsan hergün eşinle tartışırsın.Benim kayınvalidem hep benim yanımda kalıyor.Evlenmeden önce diğer çocuklarında da kalıcak demişlerdi bana hiç öyle olmadı.Sürekli bende.Artık napiim eşimi sevdiğim için katlanıyorum.Sinirde olsam bu duruma yapacak bişey yok.Keşke misafir olarak gelsede 1 ay kalsa yaa.Neleri problem yapıyosunuz yaa...

Allah böyle gelinden korusun tüm erkek annelerini. Bende 6 aylık evliyim. Kayınvalidem keşke gelipte kalsa ne kadar mutlu olurum ama kayınpederim şeker hastası ve çalıştığı için kimseye bırakıpta gelemiyor.Onlar farklı şehirde. İnşallah bir daha ki ay birlikte gelecekler. Gerçekten tepkileriniz çok çirkin.

konu sahibi arkadasim 2 dir yazdigima cevap alamadim ordamisin:26::26::26::26:

ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo ya :(sanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom

tatlım nolcakki kalsın 1 günden bişey olmaz bende 3 aylık evliyken gelmişerdi kaynana kayınpeder ve kaynım :( 1 gece kaldılar bende hiçde stres yapmaya değmiyo 1 hafta sonra unutuyosun bile boşwer geldiğinde güzel yemekelr yap marifetii görsün ilk gelişiyse teftişte eder :) sen güzel ağırla şanın yürüsün :46::46::46::46::46::46::46:

Ben de çoğunluğa katılıyorum,1 aylık evli değilsin ki.
Kaldı ki haftalarca kalmaya gelmiyor,1-2 günün lafı bile edilmemeli.
Eşin senin ailenin gelmesini bu denli problem etse,ne hissederdin?
Şimdi ''ama benim ailem gelmez,rahatsız etmez''dersin.
Bu rahatsızlık olmamalı işte sorun o.
kalmaya gelen hala kızı,amca oğlu değil Anne!
Sen 1,5 aylık evli yeni gelin bir arkadaşın konusu var onu bi okusana,
ciddiyim oku,o zaman ne kadar şanslı olduğunu anlarsın.
Eşi kendisinin doğum gününü hatırlamayıp,annesinin kadınlar gününü kutlayan konu.

valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı

biz çok iyi anladık seni...
madem bindallımı veremem bana özel diyorsun.. e peki niye onların yüzüne karşı öyle söylemiyorsunda eşini araya katıyorsun...
yani verdiğin örnekler bile senin ne kadar sorun çıkardıgını ortaya atıyor,
kızım senn daha çooookkk başlık açarsın bu forumda...
mantıgın bastan sona yanlışş

evet kızlar yazdıklarınızdan ders aldım zaten.çok teşekkür ederim.ben eşimi seviyorum ve ayrıca eşimin ailesini de çok seviyorum buunu en baştann beri söylüyorum.çocuk gibi davranıyorum kimi zaman fevri hareket ediyorum belki ama zamanla öğrencem sanırım. ben sorun yaratan bi tip değilim uyumluydum her zaman ve yine aynı şekilde devam etcem.bu güne kadar ne eşimden ne de ailesinden bi kötülük görmedim çok şükür aksine hiç kaynana-görümce ya da kayınpeder gibi davranmadılar sağolsunlar.bundan sonra pozitifim tamam kendime söz veriyorum şımarıklık yapmanın alemi yok herşeye şükrediyorum çok şükür çok.

konu sahibi arkadasim 2 dir yazdigima cevap alamadim ordamisin:26::26::26::26:

mutlaka gelmiştir ailesi gelmez mi canım.evleneli 5 ay olmuş kaynana incelik yapıp gelmemiş.konu sahibinin kendinin davet etmesi gerekirdi,gelmeleri için.:34:

bak şimdi düşündümde eşimle hep ailesi yüzünden tartışıyoruz diyor.demekki konu sahibinin ailesi gelip gidiyor eşide böyle tepki veriyor,olamazmı:26:

evet kızlar yazdıklarınızdan ders aldım zaten.çok teşekkür ederim.ben eşimi seviyorum ve ayrıca eşimin ailesini de çok seviyorum buunu en baştann beri söylüyorum.çocuk gibi davranıyorum kimi zaman fevri hareket ediyorum belki ama zamanla öğrencem sanırım. ben sorun yaratan bi tip değilim uyumluydum her zaman ve yine aynı şekilde devam etcem.bu güne kadar ne eşimden ne de ailesinden bi kötülük görmedim çok şükür aksine hiç kaynana-görümce ya da kayınpeder gibi davranmadılar sağolsunlar.bundan sonra pozitifim tamam kendime söz veriyorum şımarıklık yapmanın alemi yok herşeye şükrediyorum çok şükür çok.

kıymetini bil canım :34:

ben anlatsam roman olur hiçbir önemim yok onlar için ki ben her zaman dört dörtlük hizmet ederim sayarım hep hediye alırım evlerine gittiğimde :31:

bizde bunla imtihan ediliyoruz... Şükret cnım :34:

Gören zanneder 5 günlük evlisin be kuzumm otur kalk haline şükret ki kaynana uzağında ben 1 haftadır evliydim kaynanam geldi bende kaldı. Ne yapsaydım kocama annen niye geliyormu deseydim sen dua et aynı apartmanda değilsin gelen senin annen olsaydı acaba tepkin böylemi olurdu 1 gün be güzelim 1 gün pess valla ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN SANA... tamam kaynananlara genelede hak vermiyorum ama burda gelinde sorun var

eee daha ne,kalmaya geliyorlar diye deli oluyorsun.zaten eli maşalı bir aileye düşseydin böyle şımarıklık yapamazdın:34:

benimkiler de iyidirler çok şükür ama insan yine de bazı durumlarda çileden çıkıyor her insan bir değil

Back
X