Daha bi dur noluyoruzzzzzz

yapmacık ve yalancı bir erkek bence

Yok Adige değil. Aynısını o da diyor üstü kapalı bi şekilde her an hersey olabilir diye. Bi tarafı çok soğuk bi tarafı tam tersi. Binaları çok net bi tarafida bazı şeyleri yüzyüze gelince konuşuruz diyor

Ona ve size sabir diliyorum, cok cok zor bir durum. Elbette o sizi idol yapmis zihninde, hayatta kalmasi icin bir sebepsiniz. O samimiyeti ondandir ama donse bile PTSD li bir adaminiz olacak buna hazir misiniz?

Ona ve size sabir diliyorum, cok cok zor bir durum. Elbette o sizi idol yapmis zihninde, hayatta kalmasi icin bir sebepsiniz. O samimiyeti ondandir ama donse bile PTSD li bir adaminiz olacak buna hazir misiniz?
Ptsd li derken? :) ne biliyim hayırlısı bu arada taygopsow

Bende yüzyüze görüşmeden karar vermek istemiyorum.ama bazende konuşmayı kes ya diyorum kendime.
Hmmm, bu kısa zaman icinde goruseceksin yada keseceksin, cunku yuz yuze goresecem daha diye uzatirsan daha cok heveslendireceksin diyecem ama bastan heveslenmeye kapilimistı

Bunu bazende çok iyi erkekler yapar senden gerçekten etkilenmiş ve seninle güzel bir ilişkisi olsun isteyen erkek hayatına tam anlamıyla girdiğin andan itibaren seni en kıymetlisi yapacak olan erkek.bugüne kadar ilgi alaka şevkat görmemiş biri karşısına sevebileceği biri çıkınca bu sevgiyi şevkati görmek ve vermek isteyince neden kötü olsun ki. Gayet haklı sebepleri var bence ama bu psikolojisi bozuk olduğu için değil adam ne istediğini biliyor

Diğer erkekler gibi"aman kadının totosunu kaldırmış olmayayım" kafasıyla ağırdan ağırdan gidip hislerini saklayıp oyun oynamıyor. Ayrıl diyenleride anlamk güç çünkü hiçbirimiz tanımıypruz adamı belkide melek gibidir?!
Sen konuş konuşmktN zarar gelmez tanı iyice belkide çok çok çok seveceksin :) Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Adige siz bakmayin cogu insan durumu cozecek olgunlukt adegil KK'da, siz dedigim gibi onun icinde bulundugu travmatik durumu anlarsaniz gerisi gelir.
PTSD Post Traumatic Stress Disorder siddet olaylarini tecrube eden(fiziksel saldiriya ya da savasa maruz kalmis) insanlarda gorulen bir psikiyatrik bozukluktur.

Erkek milleti her lafı der. Yeterki karşısına bir bayan çıksın. En sevmediğim tip bu kadın düşkünleri. Telefonda görüşürsün de hemen daha aşkım canım gibi laflar bence yanlış. Yani güveniyormuş ta, hisleri güçlüymüşte.. Sırnaşık tip. Ben görmeden sevmedim Askermiş zaten, asker evliliklerinde çoğunlukla sorunlar yaşanıyor.

Gercekten bu yorumun çok hoşuma gitti.bende on yargiliyimdir ama bu kadar çok olumsuz düşünceleri görünce korktum bende.

Değil mi ya ne kötülük var bunda .

Dediğim gibi yüzyüze gorusunce karar verecegim artık.hayırlısı.

o desın sen deme..senden beklentıye gırdıgınde de ben yuzyuze gorusmeden bu tarz konusmaları erken buluyorum de..
belkı etkılenmeyeceksın yada soguyacaksın,ne gerek var de..
ne acelecı herifler var

Eşim sevgi görmemiş biri daha önceki sevgililerinden 2sine bağlanmış açıkçası. Bana da aynı şekilde olır diye ürktüğüm oluyordu ama meğer kendine gerçekten bir hayat arkadaşı aradığı için kafasında bir profil çizmiş benide o kalıba sokmaya çalışıyor diye düşündüm. Evlendik hiç öyle olmadı be dersem yapar ağzımın içine bakar bişey isteyeyim de yapayım diye. Evet kıskançtır baskı yaptığı konularda olur ama her erkeğin kötü bi yanı vardır. Bana kötü muamele yapacağına aç açıkta bırakıp bana saygı göstermeyeceğine böyle olması daha iyi. Sadık erkek profili bu adam. Aşk gelip geçebilior ama sevgi çok kıymetli bişey ve bu adam aevginin kıymetini bilen sahip çıkılması gerektiğini düşünen biri. Çoğu erkek heyecan peşinde srvginin kıymetini bilen yok. Oyüzden çok kolay zarar verebiliyorlar ilişkilerine.
Görüşün. Hislerinizden emin değilsiniz şuan oyüzden tuhaf ve abartı geliyor size ama sizde sevdiğinizde hoşunuza gidecekcbu durum.
Allah aşkına psikolojisi öyle ve ya böyle bozuk olmayan insam var mı bu dünyada. Kıymet bilir işte ne güzel ben sevdim çok şirin geldi. İnşallah siz de beyfendi için hayırlı olursunuz mutlu olursunuz

o desın sen deme..senden beklentıye gırdıgınde de ben yuzyuze gorusmeden bu tarz konusmaları erken buluyorum de..
belkı etkılenmeyeceksın yada soguyacaksın,ne gerek var de..
ne acelecı herifler var
YOK canım demem demiyorum da zaten Hayır yüzyüze gorussekte hissetmedigim bi şeyi kolay kolay demem diyememde

YOK canım demem demiyorum da zaten Hayır yüzyüze gorussekte hissetmedigim bi şeyi kolay kolay demem diyememde
Dememen daha iyi. Hisleriniz yüceltirsin diğer türlü samimiyetsiz gelir. Ben demedim o bana ilk hafta aşkım demeye başladı ben 2 ay olmuştu hala demiyordum. Ve cidden çok kıymetli oldum.

Hay Allah razı olsun gerçekten sevindim bu şekilde dusunmenize. Ya bi konusmamizda bi kere benim sevgi ve ilgiye ihtiyacım var demişti. Ve söylede bi durum var aldatilmis bir erkek kendisi

E
Allah aşkına psikolojisi öyle ve ya böyle bozuk olmayan insam var mı bu dünyada. Kıymet bilir işte ne güzel ben sevdim çok şirin geldi. İnşallah siz de beyfendi için hayırlı olursunuz mutlu olursunuz
PTSD siradan bozukluk degildir, olum kalim savasi veren insanlarda gorulur dikkatinizi cekelrim. Mesela her gun arkadasini kaybeden veya olum korkusu yasayan savas durumlarinda gorulur. Biz kadinlar onlarin dag basinda neler cektiginden kesinlikle bihaber kendi pembe dunyamizda yasiyoruz bunu anlamak lazim.

Ewet doğru. Ya işiyle alakali tam net konusmuyor telefonda. Ama teknik uzman cavus.araçların arızaları yla igileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…