- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
PTSD siradan bozukluk degildir, olum kalim savasi veren insanlarda gorulur dikkatinizi cekelrim. Mesela her gun arkadasini kaybeden veya olum korkusu yasayan savas durumlarinda gorulur. Biz kadinlar onlarin dag basinda neler cektiginden kesinlikle bihaber kendi pembe dunyamizda yasiyoruz bunu anlamak lazim.
Hay Allah razı olsun gerçekten sevindim bu şekilde dusunmenize. Ya bi konusmamizda bi kere benim sevgi ve ilgiye ihtiyacım var demişti. Ve söylede bi durum var aldatilmis bir erkek kendisi
Allah im ya düzgün biri beni bulmazki zaten paratonerim resmen.çekiyorum. ..
valla tam üstüne bastinBana da sevmek istiyor gibi geldi ama biraz ağırdan alması lazım görüldüğü gibi karşı tarafı soğutuyor bu
ne zamandır görüşüyorsunuz siz kaplumbağa hızıyla yürüyen bir ilişki istiyorsunuz galibaKızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr
1 aydır. Ama işinden dolayı yüzyüze gelemedikne zamandır görüşüyorsunuz siz kaplumbağa hızıyla yürüyen bir ilişki istiyorsunuz galiba
resim atmak için sormuş sormadan atsa görüşmeyi keserdiniz heralde fazla uzakmamak lazım suyu çıkar bu işlerin1 aydır. Ama işinden dolayı yüzyüze gelemedik
Yok ne alakası var atabilir şu durumda ama.daha görüşmeden bu şekilde davranması garip geldi bilmiyorum yaresim atmak için sormuş sormadan atsa görüşmeyi keserdiniz heralde fazla uzakmamak lazım suyu çıkar bu işlerin
yaşlarınız kaçtı?Yok ne alakası var atabilir şu durumda ama.daha görüşmeden bu şekilde davranması garip geldi bilmiyorum ya
Senden ilk kez boyle bi yorum gordum yinemipilavAgirdan alamaz garibim, saniyelerini sayarak yasayan bir insan o ...
Empati, kizlar EMPATI lazim biraz.
Özellikle doğuda görev yapan çoğu asker büyük bir boşluğun içinde kalıp sahip oldukları ruh haline göre bulundukları ortamda ki yanlızlıkla önüne gelen her hangi bir kızı tanımadan ona tutunma ihtiyacı hissedebiliyorlar.Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr
NAsil yani sapsik ? benim yazilarimi hic okumadiniz galiba. Empati iyi illa o kelimeyi mi hecelemek mi gerekiyor, insan anlayisi uzerine yuzelerce bildirimim var! Empati yapilasi kisi vardir o baska mesele.Senden ilk kez boyle bi yorum gordum yinemipilav
NAsil yani sapsik ? benim yazilarimi hic okumadiniz galiba. Empati iyi illa o kelimeyi mi hecelemek mi gerekiyor, insan anlayisi uzerine yuzelerce bildirimim var! Empati yapilasi kisi vardir o baska mesele.
bence hakkimda cok onyargiliydiniz. degisen hic bir sey yok cunku ve ben daha yeni asik olmadim, onu hep seviyordum, yillardir.Bilmemki. Ben sasirdim dogrusu. Acaba asik olduktan snra az bisey degistinmi? Yoksa banami oyle geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?