- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de ben mi abartıyorum bilmiyorum ama aklıma iyi şeyler gelmiyor ama adamın günahını da almak istememkesinlikle bu adamdan uzak dur net
Bence de ben mi abartıyorum bilmiyorum ama aklıma iyi şeyler gelmiyor ama adamın günahını da almak istemem
Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr
Aynen sonu güzel bitmeyecek bir maceraya atılmak bu ilişkiden ziyade işin sonun da üzülmek yüksek ihtimalvalla sorunlu bi geçmiş, riskli stresli bir iş ve sert, emrivakici bir mizaç, uzak mesafe ilişkisi, başka adam mı yok memlekette... Herşey en başından belli zaten... devam etmek için hiç bir sebep yok bence
bir yandan abartmış diyorum, bir yandan da demek
Bende yüzyüze görüşmeden karar vermek istemiyorum.ama bazende konuşmayı kes ya diyorum kendime.Benim eşimde, ilk mesaji "nasilsin aşkim" la baslamisti.. Aynen
olmustum.. Ne kadar ciddi oldunu gosteriyor yani.. O kendince nasil dusunuyorsa oyle konusun dedim kendi kendime.. Olumlu olmasaydi ginede ayrilirdim, baktim mantiklar bir devam etim.
![]()
Sapık derken adigemisinBiz kadinlarda degisigiz ya.
Zamana yaysa " eglenmek istiyor" deriz.
Hemen hayller kursa, planlar yapsa " buldumcuk" olur.
Belirli bi ayi haftasi varda benmi bilmiyorum " buldumcuk " olmadigina emin olmak icin?
Anlamadim??Sapık derken adigemisin
Sapsik olacaktiAnlamadim??
Yine anlamadim.Sapsik olacakti
çok uyanık belli bunu anlıyorum ben sadece.faceye resim atıyorum izin veriyormusun demek yarın birgün facede dahil her şeyi bana soracaksın demek.uyanık spor.Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye