Daha bi dur noluyoruzzzzzz

Benim eşimde, ilk mesaji "nasilsin aşkim" la baslamisti:KK53:.. Aynen :oha: olmustum.. Ne kadar ciddi oldunu gosteriyor yani.. O kendince nasil dusunuyorsa oyle konusun dedim kendi kendime.. Olumlu olmasaydi ginede ayrilirdim, baktim mantiklar bir devam etim.:KK60:

Bence de ben mi abartıyorum bilmiyorum ama aklıma iyi şeyler gelmiyor ama adamın günahını da almak istemem

valla sorunlu bi geçmiş, riskli stresli bir iş ve sert, emrivakici bir mizaç, uzak mesafe ilişkisi, başka adam mı yok memlekette... Herşey en başından belli zaten... devam etmek için hiç bir sebep yok bence

Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
.ya noluyoruz bi dur. Düşüncelerinizi bekliyorum kizlarr

sanki biraz bana tamam bir kız buldum ve elimden aman kaçırmayım hali geldi gözümün önüne .:işsiz:ABARTMIŞ tabiki:KK56:

valla sorunlu bi geçmiş, riskli stresli bir iş ve sert, emrivakici bir mizaç, uzak mesafe ilişkisi, başka adam mı yok memlekette... Herşey en başından belli zaten... devam etmek için hiç bir sebep yok bence
Aynen sonu güzel bitmeyecek bir maceraya atılmak bu ilişkiden ziyade işin sonun da üzülmek yüksek ihtimal

emınım sıızn yerınızde başkasıda olsaydı aynı cumlelerı duyacaktı :D

Hazir bulmusum kafama gore kizi kacirmiyim mantiginda herhalde. Boyle davranarak sizin ona daha cok baglancaginizi zannetmis anlasilan. Iyi bir ayar verin siz ona.

Bi tarafım konuşmayı kes diyo bi tarafım görmeden karar verme diyor.eğer yüzyüze geldiğimizde çok Vicik Vicik olursa zaten arama bakmadan kacarim. .

bir yandan abartmış diyorum, bir yandan da demek
Benim eşimde, ilk mesaji "nasilsin aşkim" la baslamisti:KK53:.. Aynen :oha: olmustum.. Ne kadar ciddi oldunu gosteriyor yani.. O kendince nasil dusunuyorsa oyle konusun dedim kendi kendime.. Olumlu olmasaydi ginede ayrilirdim, baktim mantiklar bir devam etim.:KK60:
Bende yüzyüze görüşmeden karar vermek istemiyorum.ama bazende konuşmayı kes ya diyorum kendime.

Kızlar daha öncede bahsetmistim bi arkadaşın eşi vasıtasıyla biriyle tanıştım diye kendisi uzman cavus doğuda. .okuyanlar bilir..Bu kişi şimdiden sevgilimsin muamelesi yapmaya başladı. Sevgi kelimeleri söylemeye başladı. Saçma geliyo bana bunu kendisenede söyledim daha görmeden etmeden bunları nasıl kullanabiliyosun diyorum.benim hisleri kuvvetlidir ben inanıyorum sana diyo.ben demem.ve bozuluyor. Şöyle bi durumda olmuştu fareye resim atacak önce bana sordu eğer onay verirsen atıyorum falan diye
çok uyanık belli bunu anlıyorum ben sadece.faceye resim atıyorum izin veriyormusun demek yarın birgün facede dahil her şeyi bana soracaksın demek.uyanık spor.

Fesapşıh Adige Pşaşe, adaminiz da Adige mi, degilse sasirmayin zaten, biz Turkler cabuk samimiyet arariz diyecegim... Ama doguda gorev yapan bir askerin icinde bulundugu pskolojiyi sanirim anlamamissiniz. O cocuk her an sehit dusebilir, umarim bunu bilerek onu daha iyi anlayabilirsiniz. Canim askerlerimiz kalbimiz hep sizinle.

Back
X