Daha çocuktu :(

Yaa olur mu öyle şey şikayet eden kişinin kimliği açıklanmaz öğretmen ararsa ismini mesleğini polise söylemek zorunda degil ki biliyoruz heralde bu dünyanın ne derece kötü olduğunu öğretmenin korktuğu Aşikar bu konuyu buraya açana kadar arasaydı polisi

Ben katılmiyorum kuzum bu konuya... O zaman söylesin biz şikayet edelim ... Eski öğrencim diyor faceden gördm diyor o zaman o çocuğun olduğu yerde değil? Ne sebep olursa olsun bir kız evladının hayatının kararmasıni izlemek sence doğru mu ? Ben yapamam, bıçak altına kellem de gelse yapamam... Bilmiyorum kendi evladım yerine koyduğum için belki de böyle düşünüyorum...

Biz yürürken kafamızı kaldırıp bir erkekle göz göze gelmeyelim diye çaba sarfediyoruz.koyde görev yapıyorum.pantalon ve tişört giyiyorum.en salaş halimle geliyorum. Makyaj asla yok.hetseyi kolay mı sanıyorsunuz.ulkem çok güzel gelişmiş evet.ama doğuda bazı yerler öyle değil maalesef.siz hava kararırken acaba biri beni takip ediyor mu diye korka korka yürümek ne demek biliyor musunuz? Allah'ın poslikleeri ile uğraşmak.tupcusunden sucusuna hepsinin seni telefonla taciz etmesi ne demek biliyor musunuz?
Siz birde kalkmış öğretmen baş kaldırsin ayağa kaldırsin diyorsunuz.ya allah aşkınıza eğer böyle bir olay doğruysa.kim ister ogrencinisini evlendirmek ya.kim ister.ama susmak gerekiyor.yeri geliyor kendi namusunu düşünüyorsun.adini iki dk da o...cikarirlar.butun köy ilçe adını duyar.sonra evinin önündeki adamları topla toplayabilirsen.....

Kimse sizi su kişi şikayet etti demez lütfen sakin ol seni anlıyorum... Ayrıca şu söylediklerin sadece doğuda geçerli değil emin ol bak emin ol... Bende su oturduğum yerde 11de balkondan bakmaya çekiniyorum bir kaç günde bir silah sesleri duyuyorum ki ben jandarma bölgesinde yaşıyorum.. bir alt taraf kendi köyüm olmasa bir dakika durmam... Ben o silah seslerini evimin arkasında duyunca jandarmayı arıyorum devriye direkt geliyor ama kimse benim kapıma gelmedi su saate kadar.. sen can güvenliğini düşünürken başka bir çocuğun güvenliği hayatı gidiyor... Senin söylediğin olay ile bir çocuğun hayatını kurtarmak çok başka şeyler... Sende çok haklısın biz buradan sadece görüyoruz sen yaşıyorsun ama konu sahibi şikayet edicem deyip sonra vazgeçmesi bana mantıklı gelmiyor

8. sınıf 14 yaşında olmuyor mu? Ne evliliği ya? Yasal olarak yakasından tutup atarlar adamı ne cesaretmiş o öyle?

13 sayfa olmuş ne yazıldı bilmiyorum . Ama harekete geçeceksiniz üzülmeyle olmaz .

Hepinizden tekrardan özür diliyorum evet yanlış anlamışım bunuda açıkladım ablasıymış o değil lütfen üzülüyorum inanın yemin ederim şikayet ederdim neden etmeyeyim bana ne olacakki şikayet etsem sanki aynı şehirde bile değiliz bunu düşünecek seviyedeyim

Hepinizden özür diliyorum yanlış anlamışım o değil ablasıymış çok benziyorlar. Ve inanın küçük olsaydı oda yine şikayet ederdim. Gecede buraya yazmamın nedeni bu gibi durumların cok olduğu başlığı bir arkadaşında dediği gibi kanayan yaramız olabilirdi.

Niye yazdın şikayet et diye yazacaklarına bilgi alıp kendileri şikayet etse konu amacına ulaşacak. Ama yok muhalefet olunacak illa.

Valla hocam bende 15 yaşında evlendim aile baskısı altında ama bazen kader diyoruz önüne geçemeyiz kiminin kaderi 15 yaşında açılır kiminin ki 35 yaşına gelirsonra ama bende istemezdim çocuk yaşta gelin olmak benim hayallerim vardı hepsini yok ettiler

Gaza gelmeyin konu sahibi, ben kendimi güvende hissetmiyorsam şikayet etmezdim şahsen, kendimi koruyamadan başkasını koruyamam.. bir başkasından yardım isterdim ama böyle bir durumda, ki sizin buraya konu açmanız bile bir yardım çağrısı .. Bununla ilgili açıklama yapmayın bence...

ay yok hala neden anlatamıyorummm

Konuyu kapattırın isterseniz
Mevzu çözülmüş zaten. O kız da reşit değilse bilemem tabi...
yok reşit hay ağzınıza sağlık biri inandı sonunda haklılar ama anlatamadım bi türlü yazdım ama görmediler galiba ben iki kişi biliyorum sizin bildiğiniz başka varsa etiketlermisiniz Kazen Mune

iç dökmemin nedenide bu olmasa başkaları ne zaman buna dur denilecek neden bu kadar çok ülkemizde bunun için aktif dernekler var mı gerçekten bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi?

Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği
Çocuk Gelinlere Hayır Ulusal Platformu
Hacettepe Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma Merkezi
UNICEF

Biz de bilgileri verin biz şikayet edelim dedik ama israrlara rağmen cevap vermedi bizim de gerildigimiz konu bu oldu... Ne yalan soyleyeym " a'dan z'ye inanmadım su son açıklamasından sonra..

Yaş sınırı vardır, 14 yaşındaki çocuk aile izniyle evlendirilemez ki. 17 falansa belki.
Boşverin boşu boşuna savunuculuk yapıyoruz çünkü herkes önce kendisini düşünüyor.. sonra " vay efendim çocuk gelinler vah efendim kadına şiddet... Eee ben şikayet etmiyim sen etme kim edecek bunları şikayet ? Neyse, gideyim en iyisi buradan..

Küçük yer diye çekiniyor musunuz ben anlamadım. İsimsiz ihbarda bulunabilirsiniz kimse sizin yaptığınızı anlamaz. Uçan Süpürge Derneği'yle iletişime geçin, korkularınızdan bahsedin varsa, hepsi yardımcı olur. Öğrencinizi ablasıyla birebir benzetip ağlayıp sızlandığınıza inanamıyorum. İşin içinde cidden bir çocuk gelin varsa ben ilgileneyim, sessiz kalamam buna ne olursa olsun. Gelip beni dağa kaldırsınlar sıkıyorsa.

Veli laftan anlayacak olsa evlendirmez zaten o yaşta.Gerekli makamlara sikayet edin hatta sosyal medyaya taşıyın olayı alsınlar çocuğu ellerinden.
Ne şikayeti. Anne baba Mahkemeden izin alırsa mahkeme kararıyla evlendirilebiliyor çocuklar ne yazıkki. Biz onlarca evlenmeye izin kararı veriyoruz. Şikayet mikayet yok yani bu durumda her şey yasallaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…