Evet yazdıklarımdan öyle anlaşılıyor olabilir.Ama benim anlamadığım şikayet etmekten neden korkayım vicdanım rahat şuan.Başlığı açarken bişeyden emindim hergün böyle olaylar oluyor biryerlerde kadının adı yok diye bir sayfa vardı dün gece bi paylaşımını okudum üzerinede böyle birşey yaşadım direk içimi dökmek adına yazdım.
Karşımızda bir eğitimci var şaka gibi gerçekten !Konuyu genel olarak "kanayan yaramiz" seklinde degil gayet direkt ogrenciniz hakkinda acmissiniz. Kimse de emin olmadigi bir konuda bi kadar dertlenmez. Iki tikla gercegi ogrenebilmissiniz ne guzel ama bunu konuyu acmadan yapmamaniz tuhaf degil mi?
Bende öğretmenim 16 yaşında bir kız çocuğunu evlendirdiler. Öğrencim değildi ama duydum.bu tarafta öyle.kizlar 16 15 yaşında evlenir.hemende çocukları olur.ama sana bişey diyim mı? Kızlar da rahat durmuyor.simdi tepki alcam belki ama.burda bir kız servisci ile kaçtı.sonra ne mi oldu.servosci evli cıktı. ne cahillik.kizlar okuma peşinde değil.direk koca bulayın evleneyim peşindeler.anneleri de öyleydi çünkü.onlerinde rol model alacakları bir anneleri var.! Yazık hem kızlara çok üzülüyorum hemde annelerine. Ama şöyle de dusuñuyorum bizde cahil olduk.bizde 15 yaşında olduk.o zamanlar benim aklıma dersten başka bişey gelmezdi.
Ben böyle "U" dönüşü görmedim...
Konu sahibinin umrunda değil şu an eminim... Bakıp bakıp çıkıyor bir saattir ne diyecek diye bekliyorum, sadece yorumlara bakıp çıkıyor bende burada sinirden çatlıyorum, eğitimci bir insanın yaptığına bakar mısınız şaka gibi ! Birinin buna buna müdahale etmesi gerekiyor artıkİlgili makamları arayın yazışmalarınızı yapın. Yada verin bunu biz yapalım. Buna engel olalım. Çocuğun hayatı kurtulsun
Şikayet etmiyor, konuya bakıp çıkıyor, bize de bilgileri vermiyor ki biz müdahale edelimNasıl "U" dönüşü 9 sayfa okutmayın bana ben okurken bu konu patlar gider.
Konu sahibinin umrunda değil şu an eminim... Bakıp bakıp çıkıyor bir saattir ne diyecek diye bekliyorum, sadece yorumlara bakıp çıkıyor bende burada sinirden çatlıyorum, eğitimci bir insanın yaptığına bakar mısınız şaka gibi ! Birinin buna buna müdahale etmesi gerekiyor artık
Bende öğretmenim 16 yaşında bir kız çocuğunu evlendirdiler. Öğrencim değildi ama duydum.bu tarafta öyle.kizlar 16 15 yaşında evlenir.hemende çocukları olur.ama sana bişey diyim mı? Kızlar da rahat durmuyor.simdi tepki alcam belki ama.burda bir kız servisci ile kaçtı.sonra ne mi oldu.servosci evli cıktı. ne cahillik.kizlar okuma peşinde değil.direk koca bulayın evleneyim peşindeler.anneleri de öyleydi çünkü.onlerinde rol model alacakları bir anneleri var.! Yazık hem kızlara çok üzülüyorum hemde annelerine. Ama şöyle de dusuñuyorum bizde cahil olduk.bizde 15 yaşında olduk.o zamanlar benim aklıma dersten başka bişey gelmezdi.
Vermeyecek, birazdan konusuna kilit vurdurup gidecek gibi duruyor... Cevap da vermiyor, çıldırmamak elde değil! Biz böyle sessiz kala kala daha çok çocuk gelinler olur daha çok kadın şiddet görür ! Yolucam saçımı başımı cidden gerildimBende bir eğitimciyim ver bana bilgilerini çocuğun hangi şehir hangi ilçe adı soyadı ailesi kim yaz özelden ben arayacağım uğraşması bu kadar zorsa eğer ki sizin açınızdan
Vermeyecek, birazdan konusuna kilit vurdurup gidecek gibi duruyor... Cevap da vermiyor, çıldırmamak elde değil! Biz böyle sessiz kala kala daha çok çocuk gelinler olur daha çok kadın şiddet görür ! Yolucam saçımı başımı cidden gerildim
Al buyur, konu sahibi topuklamış ! Geleceğin çocuk öğreticisi tebrikler !!!!
İnşallah öyledir şu an öyle olması için dua ediyorumUyduruk bir konu
Ortada nisanli kiz bile yok
Al buyur, konu sahibi topuklamış ! Geleceğin çocuk öğreticisi tebrikler !!!!
İnşallah öyledir şu an öyle olması için dua ediyorum
Kendi pisliğinden boğulsun .. belki de dikkat çekmek için açtı konuyu. Biz de ah vah etmeyip şikayet edin deyince ilk kıvırmaya başladı sonra da topukladı işte ... Yoksa bir insan neden böyle bişey ortaya atıp şikayet etmez ?İnsanların değer yargıları ile alay etmeyi çok güzel bir şey sananlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?