- 10 Nisan 2014
- 42.569
- 113.943
- 798
iyi bir şey ev birikimi ama birikim yapacağız diye de sineğin yağı çıkarılmaz.giden yıllar gençlik te geriye gelmiyor .Ev için birirkim yapıyormuş beyfendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bir şey ev birikimi ama birikim yapacağız diye de sineğin yağı çıkarılmaz.giden yıllar gençlik te geriye gelmiyor .Ev için birirkim yapıyormuş beyfendi
Eee sizin parayı kendi yesin diye harcamanızı istemiyor....Çalıştığını ailesine veriyor ki bu yüzden sıkıyor diye düşünüyorum . Ben soruncada hayır vermiyorum diyor
Gerçekten evlenecekmisin boyle biri ile?
Gunde 20 liralik sigara icen biri benim yemek yedigim 20 liraya laf etse 20 kere terk ederim. Daha oncede bir konuda yazdim. Ickisi kumari dayagi aldatmasi yok diye birine tahammul etmem ( genel gorus bu yonde diye yaziyorum bunlari ) standartlarim o kadar dusuk degil.Nasıl bir soru bu, insanlara bu kadar kolay bırakın demeyin. Benimde eşim başlarda harcamalarımı fazla bulurdu şimdi alışdı. Erkekleri düğün öncesi bi korku alıyor. Zamanla hepsi aşılır.
Size birşey danışmak istiyorum. Benim bir takım borçlarım var 3 bin civarı. Nişanlım para biriktirmek istiyor düğüne kadar düğünümde bu yaz ikimizde çalışan insanlarız . Geçenlerde bana senin borcunu beraber kapatıp sonra birikime başlayalım dedi . Ayrı ayrı birikim yapmayalım borçları temizler öyle başlarız dedi . Bende farketmez istersen ben öderim zaten yavaş yavaş taksit halinde ödeme oluyor kredi çnkü . Neyse bana geçenlerde hesapla borcunu ne kadar kaldı dedi hesapladım . Diyor ya sen ne yaptın bu kadar parayla ne aldından borç yaptın vs. Diyor birtakım ihtiyaçlarım vardı onlara harcadım Dedim çok harcama yapıyosun senin bir dışarıya çıkman en az 20-30 lira yı buluyor hiç dikkat etmiyosun vs. Diyor ... şimdi ben sana para vercem ama o para çöpe gitmiş gibi hissediyorum çnkü sen boşuna para harcıyosun biz para biriktirmek yerine senin borçlarınla ugraşıyoruz diyor . bende dedim senin benim paramı hesaplamaya hakkın yok sana benim borcumu öde diyen olmadı sen kendin atladın önce borcu kapatalım diye . Bırak ben kendi ödemelerimi rahatlıkla ödüyordum zaten sana ihtiyacım yok dedim kızlar aşırı sinirlendim ya nedir bunun bu yaptıgı şuan mesafeliyim ona karşı ..! Bığün gelinlik bakmaya gidelim dedi benim içimden gelmiyor hiç telefonumu kapatıp akşama kadar sakin kalmak istiyorum. Ne olucak bilmiyorum siz olsaydınız ne yaaprdınız bir fikir verin
Al benden de o kadar.Esinize her bir disari cikisimin 200 300 lira oldugunu ve haftada 3 4 gun disarida oldugumu soyleyin. Yatip kalkip size şükretsin.pamuklara sarip basina tac etsin.