Daha Evlenmeden sıkmak

Adamın kurduğu şu cümle zerre iyiniyet barındırmıyor..

"Evlenince görücem bu kadar rahat harcamanı senin"..

Seni ayaklı bankamatik gibi gören bu yaratıktan kaç kurtul acilen !!!
İşten çıkıcam diyorum tamam çık benim maaaşla idare edicez diyor . Çalış diye baskı yapan birisi değil dediğim gibi ben erkeğe üzerimde baskı kursun diye izin veren bir tip değilim şu konuşmadan sonra bile şuan mesafemi koruyorum . Para hesabımı ancak ben yaparım kimse yapamaz babam bile dahil

Ayrılayımmı ? Nişan

ben hırçın bi karakterim sürekli malesef kavga ediyorum
İyi düşünün bence..
Evlendikten sonra pişman olmanız daha Kötü..
Yok ben ayrılmayı düşünmüyorum diyorsanız düğünü biraz daha uzatın ki şimdiden bile gerçek yüzünü belli etmiş

İstediğim gelinliğe sesini çıkartmıyır bagıracagmı bilir 4- bin aralıgında begendim gelinliği zaten ama dışarda boşa yemek yemenin ne luzumu var en az 20-30 lira veriyosun diye tiplerden
Dışarıda 20 30 liraya nerde yiyorsunuz ya cidden?? Belli ki istanbulda yaşamıyorsunuz. Benim her dışarı çıkışım en az 250 lira. Bu kadar cimri adamla napmayi planlıyorsun? Maaş kartını kaptırma bari.

Çok zorlanıyorsanız seneye evlenirsiniz ..
ama sizin sadece para kazanip hiç harcama yapmamanizi bekliyor. Evlenince bu talepleri azalmiyacak aksine artacaktir.Ailesinin
maddi konulara bakışı nasıl?Kesin hüküm değil ama kisilerin "para ve onun kullanımına yönelik bakış açılarının" ailelerini yansıttıklarıni dusunuyorum

Dışarıda 20 30 liraya nerde yiyorsunuz ya cidden?? Belli ki istanbulda yaşamıyorsunuz. Benim her dışarı çıkışım en az 250 lira. Bu kadar cimri adamla napmayi planlıyorsun? Maaş kartını kaptırma bari.
İstanbulda yaşıyorum canım

Çok zorlanıyorsanız seneye evlenirsiniz ..
ama sizin sadece para kazanip hiç harcama yapmamanizi bekliyor. Evlenince bu talepleri azalmiyacak aksine artacaktir.Ailesinin
maddi konulara bakışı nasıl?Kesin hüküm değil ama kisilerin "para ve onun kullanımına yönelik bakış açılarının" ailelerini yansıttıklarıni dusunuyorum
Çalıştığını ailesine veriyor ki bu yüzden sıkıyor diye düşünüyorum . Ben soruncada hayır vermiyorum diyor

Ben nedense eş adayını hiç kötü niyetli bulmadım sadece üslupla ilgili sıkıntıları olduğunu düşünüyorum ki törpülenir ;)
Öncelikle ilk sizin borcunuzu ödemeye başlayarak bile kendinden ayırmadığını görebiliyorum yanlız hedefleri var ama el de avuçta olan da malum istiyor ki bir an evvel kavuşsun sevdiğine borç harç olmasın ama unuttuğu bişey var yaşadığımız sürece harcıycaz :) buna hala bi çözüm bulunamadı:halay:
Mutluluklar diliyorum konuşarak herşey hallolur yeter ki doğru iletişim kurabilelim :KK68:

Ben nedense eş adayını hiç kötü niyetli bulmadım sadece üslupla ilgili sıkıntıları olduğunu düşünüyorum ki törpülenir :KK66:
Öncelikle ilk sizin borcunuzu ödemeye başlayarak bile kendinden ayırmadığını görebiliyorum yanlız hedefleri var ama el de avuçta olan da malum istiyor ki bir an evvel kavuşsun sevdiğine borç harç olmasın ama unuttuğu bişey var yaşadığımız sürece harcıycaz :) buna hala bi çözüm bulunamadı:halay:
Mutluluklar diliyorum konuşarak herşey hallolur yeter ki doğru iletişim kurabilelim :KK68:
Onunla nasıl bir uslubla konuşacagımı ben bile şasırdım artık

İşten çıkıcam diyorum tamam çık benim maaaşla idare edicez diyor . Çalış diye baskı yapan birisi değil dediğim gibi ben erkeğe üzerimde baskı kursun diye izin veren bir tip değilim şu konuşmadan sonra bile şuan mesafemi koruyorum . Para hesabımı ancak ben yaparım kimse yapamaz babam bile dahil

Maaşını takır takır kocasının eline sayan her kadının evlenmeden önce söylediği söz öbekleri..

Size tek söyleyebileceğim "evlilikte varlıkta olsa tartışma oluyor, yoklukta"..şimdiden böyle bir adamın evlenince değişeceğini ummayın..mesafe koyduğunuz biriyle evlilik yoluna girmenize hayrlısı olsun..

Evlendikten sonra"adam kendini hep belli etmiş, ben anlamamışım.keşke ..." dememenizi umuyorum..sevgi, evliliğin devamı için yeterli olmuyor.

Nişanlın öyle biri. O hayata öyle bakıyor. Değişmesi zor belki imkansız. Evlenip napacaksin.

Bak benim bir arkadaşım senin ilerdeki evli halin. Dışarda arkadaşlarıyla içtiği 3-4 liralık caya karışıyor yok ne gerek var yok evde için. Maaş kartı kocada. Çocuğa aldığı küçük bir oyuncak bile adam için gereksiz. Özel bir günde adam buna hediye alirsa seviniyor bide , adam onun parasıyla alıyor bizim salakta seviniyor

Bak benim bir arkadaşım senin ilerdeki evli halin. Dışarda arkadaşlarıyla içtiği 3-4 liralık caya karışıyor yok ne gerek var yok evde için. Maaş kartı kocada. Çocuğa aldığı küçük bir oyuncak bile adam için gereksiz. Özel bir günde adam buna hediye alirsa seviniyor bide , adam onun parasıyla alıyor bizim salakta seviniyor
İşte kadınlar sustukça böyle oluyor

Back
X