Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla burda bir üye vardı onun da eşi aynen nişanlıyken borçlarını kapatmayı teklif etmiş, sonra da evlilikleri boyunca kadını kendine muhtaç ve minnettar yaşatmıştı. Devam edecekseniz bile borcunuza karıştırmayın kendiniz ödeyin ama bu zihniyette bir adamla ömür birleştirilir mi o da muamma.Size birşey danışmak istiyorum. Benim bir takım borçlarım var 3 bin civarı. Nişanlım para biriktirmek istiyor düğüne kadar düğünümde bu yaz ikimizde çalışan insanlarız . Geçenlerde bana senin borcunu beraber kapatıp sonra birikime başlayalım dedi . Ayrı ayrı birikim yapmayalım borçları temizler öyle başlarız dedi . Bende farketmez istersen ben öderim zaten yavaş yavaş taksit halinde ödeme oluyor kredi çnkü . Neyse bana geçenlerde hesapla borcunu ne kadar kaldı dedi hesapladım . Diyor ya sen ne yaptın bu kadar parayla ne aldından borç yaptın vs. Diyor birtakım ihtiyaçlarım vardı onlara harcadım Dedim çok harcama yapıyosun senin bir dışarıya çıkman en az 20-30 lira yı buluyor hiç dikkat etmiyosun vs. Diyor ... şimdi ben sana para vercem ama o para çöpe gitmiş gibi hissediyorum çnkü sen boşuna para harcıyosun biz para biriktirmek yerine senin borçlarınla ugraşıyoruz diyor . bende dedim senin benim paramı hesaplamaya hakkın yok sana benim borcumu öde diyen olmadı sen kendin atladın önce borcu kapatalım diye . Bırak ben kendi ödemelerimi rahatlıkla ödüyordum zaten sana ihtiyacım yok dedim kızlar aşırı sinirlendim ya nedir bunun bu yaptıgı şuan mesafeliyim ona karşı ..! Bığün gelinlik bakmaya gidelim dedi benim içimden gelmiyor hiç telefonumu kapatıp akşama kadar sakin kalmak istiyorum. Ne olucak bilmiyorum siz olsaydınız ne yaaprdınız bir fikir verin
garz etki ya evlenmediniz.Evlenmeden önce beraber hic bir birikim borc kapamaga girismeyibSize birşey danışmak istiyorum. Benim bir takım borçlarım var 3 bin civarı. Nişanlım para biriktirmek istiyor düğüne kadar düğünümde bu yaz ikimizde çalışan insanlarız . Geçenlerde bana senin borcunu beraber kapatıp sonra birikime başlayalım dedi . Ayrı ayrı birikim yapmayalım borçları temizler öyle başlarız dedi . Bende farketmez istersen ben öderim zaten yavaş yavaş taksit halinde ödeme oluyor kredi çnkü . Neyse bana geçenlerde hesapla borcunu ne kadar kaldı dedi hesapladım . Diyor ya sen ne yaptın bu kadar parayla ne aldından borç yaptın vs. Diyor birtakım ihtiyaçlarım vardı onlara harcadım Dedim çok harcama yapıyosun senin bir dışarıya çıkman en az 20-30 lira yı buluyor hiç dikkat etmiyosun vs. Diyor ... şimdi ben sana para vercem ama o para çöpe gitmiş gibi hissediyorum çnkü sen boşuna para harcıyosun biz para biriktirmek yerine senin borçlarınla ugraşıyoruz diyor . bende dedim senin benim paramı hesaplamaya hakkın yok sana benim borcumu öde diyen olmadı sen kendin atladın önce borcu kapatalım diye . Bırak ben kendi ödemelerimi rahatlıkla ödüyordum zaten sana ihtiyacım yok dedim kızlar aşırı sinirlendim ya nedir bunun bu yaptıgı şuan mesafeliyim ona karşı ..! Bığün gelinlik bakmaya gidelim dedi benim içimden gelmiyor hiç telefonumu kapatıp akşama kadar sakin kalmak istiyorum. Ne olucak bilmiyorum siz olsaydınız ne yaaprdınız bir fikir verin
o kendi birikimini yapsin siz kendi birikiminizi yapin .evlenmeden ortak para biriktirme isine bence girmeyin . ama evlendiginiz vakte kadar kendinize ait ozel borc birakmamaya dikkat edin .Size birşey danışmak istiyorum. Benim bir takım borçlarım var 3 bin civarı. Nişanlım para biriktirmek istiyor düğüne kadar düğünümde bu yaz ikimizde çalışan insanlarız . Geçenlerde bana senin borcunu beraber kapatıp sonra birikime başlayalım dedi . Ayrı ayrı birikim yapmayalım borçları temizler öyle başlarız dedi . Bende farketmez istersen ben öderim zaten yavaş yavaş taksit halinde ödeme oluyor kredi çnkü . Neyse bana geçenlerde hesapla borcunu ne kadar kaldı dedi hesapladım . Diyor ya sen ne yaptın bu kadar parayla ne aldından borç yaptın vs. Diyor birtakım ihtiyaçlarım vardı onlara harcadım Dedim çok harcama yapıyosun senin bir dışarıya çıkman en az 20-30 lira yı buluyor hiç dikkat etmiyosun vs. Diyor ... şimdi ben sana para vercem ama o para çöpe gitmiş gibi hissediyorum çnkü sen boşuna para harcıyosun biz para biriktirmek yerine senin borçlarınla ugraşıyoruz diyor . bende dedim senin benim paramı hesaplamaya hakkın yok sana benim borcumu öde diyen olmadı sen kendin atladın önce borcu kapatalım diye . Bırak ben kendi ödemelerimi rahatlıkla ödüyordum zaten sana ihtiyacım yok dedim kızlar aşırı sinirlendim ya nedir bunun bu yaptıgı şuan mesafeliyim ona karşı ..! Bığün gelinlik bakmaya gidelim dedi benim içimden gelmiyor hiç telefonumu kapatıp akşama kadar sakin kalmak istiyorum. Ne olucak bilmiyorum siz olsaydınız ne yaaprdınız bir fikir verin
çalıştığını ailesine veriyor derken?Çalıştığını ailesine veriyor ki bu yüzden sıkıyor diye düşünüyorum . Ben soruncada hayır vermiyorum diyor
Birikimide borcumuda kendim ödememeyi tercih ediyorum cnmçalıştığını ailesine veriyor derken?
evlenme, bu adamı bırak diyemem sevdiğini söylemişsin. ama yaşın da küçük. bence biraz daha tanıyıp öyle evlenmeyi düşünmelisin sonradan pişman olmaktansa evliliği biraz ertelemek bence senin için iyi olur. ayrıca borcunu kesinlikle kendin öde. ilerde başına kakma ihtimali çok yüksek.
Bencede kuzumBorc senin borcun ona hic laf soyletme kendin ode. Ha evlendikten sonra ortak birikim yaparmissin o senin bilecegin is ama su anda odeyecegi borcu ileride bir kavgada basina kakmasi da muhtemel. Yone de sen bilirsin
bugun kadınlar günü indirimi var diye kozmetik alayım diye avm ye gittim.makyaj urunu hiç almadım.marka olarak sadece serum aldım.diğerleri wat...s gra...s ürünü 260 tl tuttu valla.e yemek yedik kızımla ilki 28 lira ikincisi 17 lira e macaron sitedi canı 4 tl su aldık 2 kere 2 tl kıza dergi aldık 15 tl.e kıyafet ayakkabı hiç yok alışverişte.hayat pahalı nişanlın hangi dünyada yaşıyor hangi kafayla merak ettimBir dahakine 400 500 liralik bir fondoten al gorsun gununu :)
Bu arada dalga geçmiyorum ciddiyim. Boyle para muhabbeti yapan tiplere para nasil harcanacak göstereceksin ki sonra eski haline sukretsin.
köpek gibi sevsen de kaç bu adamdanyoksa evlendikten sonra daha çokk konu açarsın sen bu adam hakkındaHaklısın canım ama bende aşırı para vermem ama canım ne isterse kendimi hiçbirşeyden mahrum bırakmam . Evlenince görcem bu kadar rahat harcanı senin diyor