Şu yorumunu konunun sonuna sabitlesem mi bilemedim, eline sağlık ne güzel toparlamışsın
Ben üstüme çöken duygusallıktan derdimi tam anlatamadım mı bilemiyorum, insanlar tutturdu sevmiyorsun da sevmiyorsun. Evet sevmiyorum, zevkine hakaret isitesim var ondan açtım konuyu da.
Daha önce ben de egitim icin yurt dısına gittim, onun ceyregi kadar bi zaman icin hepi topu. Ve yasanan degişimi, yabancılaşmayı, çok sevdigim insanlarla bile yasadıgım iletisim kopuklugunu kendimden biliyorum.
Aynısı ×4 le ona da olacak, normali bu.
Saat farkı ve bilet fiyatları önümüze dağ olacak, Einstein olmaya gerek yok bu kısmı anlamak için.
Geri dönmeyebilir dedigin gibi.
Hayır benim bunlardan çekinmem, nasıl davrancagımı bilememem normal degil mi? Sonunda hepten üzülmektense yol yakınken az hasarla mı atlatmaya çalışsam diye düsünmem evet biraz fevri biliyorum ama çok mu anlaşılmaz yani?
Bi tur sağlam hayal kırıklıgına ugradım, ikinciye korkuyorum diye mi yazsam konunun girisine Cherry ne yapsam
Sen de git kısmına gelince, aslında düsünmedim degil.
Vardı boyle planlarım, ilk gidişim bile bana bi sürü imkan sagladı cünkü. En azından 1 yıllık programlardan bi tercih yapmak ve sonrasında kalıcı olmak istiyordum ama hem ekonomik sebeplerden hem baska nedenlerden çok da emin olamayıp ertelemistim daha önce. Ailemden kopmak da istemedim bi yandan. Memleket ozlemi pek olmaz ama ailem gözümde tüter biliyorum. Burada iş konusunda güzel bi düzen oturtunca da hepten geri plana düstü. Onun yüksek işi belki benim bu hayallerimi canladırmam için bi işarettir.