Daha ilk günden..

Gördü canım. Ben yine az önce kardeşimi aradım. Kızla da konuştum böyle bişey olmadı gibi. Yani şimdi sürekli internettyiz ya normal geliyor bana normal geldi oradan mesaj yazmak zaten arkadaşlık da ekledim..

Konu sahibi böyle söylese, kimse bir şey demez zaten.
Aile baglarımız zayıf, zaten aramızda kardeşlik pek Yok vs..
Ama halsizdim söze gitmedim, sözlüyü Facebook’tan ekledim ve mesajla tebrik ettim, cevap yazmadığı için alındım, demek
Üstüme düşen hiç bir şeyi ben yapmadım ama herkes bana pervane olsun demek.

Ya sizin de aile bağlarınız kuvvetli ama başka hiç tanımadığınız kişilerle alakanız kötü.. Anlamıyorsunuz. Tşk ederim yorumlarınız için.

Yani bana biraz o bahane gibi geldi konu sahibi alınmasın ama
Ama aile bağları biraz hassas bir konu sanırım o yüzden olaydan ve sebepten çok sonuca bakıyorum ben.

Niye bahane edeyim ki?

Bilmem belki öyle ortamlardan hoşlanmıyorsunuz,sizin için çok önemli bir olay değildi vs. ben bunu yargılamak için veya yanlış olduğunu düşündüğüm için yazmadım,dediğim gibi bana bahane gibi geldi hepsi bu

Yani bana biraz o bahane gibi geldi konu sahibi alınmasın ama
Ama aile bağları biraz hassas bir konu sanırım o yüzden olaydan ve sebepten çok sonuca bakıyorum ben.

Ben de hassas olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden hassas davranmaktan yanayım.
Benim anne-babasıyla görüşmeyen arkadaşım da var, bu anlaşılabilir bir şey.
Anne babası ile görüşmüyor ve karşılığında bir şeyde beklemiyor. Bunda sıkıntı Yok bence. Kişinin kendi tercihi ve o ailenin kendi tecrübesi ve yaşanmışlıklar derim.

Ben insanlardan vefa anlamında beklentilerimi, kendi vefakarlığımın ölçüsü ile şekillendiriyorum.

Hep bana olmaz ama di mi? :)

Ben aile bağlarınıza değinmeyeceğim, söze katılmakla aile bağlarının kuvvetli olması arasında alaka görmüyorum ben ,akrabamızın da sözünde , düğününde her daim tüm kardeşleri, çoluk çocuğu yer alıyor ama normalde hep kavgalılar.

Ben yorum yapmayacağım daha fazla teşekkür ederim demesi gerekirdi bana göre, sizin siz olduğunuzu bilmiyorsa bile yabancı biri bile olsa karşıdaki , iyi niyetli bir cümle kurmuş cevap vermek gerekir bana kalırsa. Sonuçta soyadları aynı, bir tanıdık olduğu belli.

Yine de siz de fazla takilmayin daha ilk anlardan bu tarz şeylerden tatsızlık çıkmasına gerek yok, tanıdıkça niyetini cozersiniz zaten ona göre samimi ya da uzak olursunuz. Bir olaya göre önyargılı olmayın. Belki de cevap yazacaktı unuttu, belki de buradaki bir çok kişi gibi algıladı sizi, arayıp konusmussunuz gerisini düşünmeyin. Kardeşiniz mutlu olsun yeter sizlik çok bir olay yok. Mutluluklar kardeşinize de , iyi günler.

Reactions: mb1
Yahu gitmek zorunda mi istemeye ?
Neden konu sahibinin üstüne gidiyorsunuz ?
Bir isteme için 50 kişi dökülmeye ne gerek var ?
Halsizlik , baş ağrısı bence yeterli bir sebep.
Kizin yaptığı da ayıp sonuçta düşünüp mesaj atmışsınız cevap vermemek büyük görgüsüzlük .

Devamını getireyim başlığınızın;
Daha ilk günden kardeşimin istemesine halsiz olduğum için gitmedim.
Gelinimize bir yabancı gibi sosyal medyadan kuru bir teşekkür ettim,mutluluklar diledim.
Acaba gelinimiz neden böyle yaptı?
Daha ilk günden gitmeyen sizsiniz,buradan bakınca gelini istemiyormuş halsizliği öne sürüyormuş gibi gözüküyor,ordan da öyle gözükmüş gelin öyle anlamış olabilir.

Benim için yabancı ki daha hiç görmedim.

Benim görümcem de kız istemeye gelmemişti. Ben belli etmesem de çok alınmıştım ve içime attım.Haklı olduğumu da düşünüyorum.
Halsiz dahi olsanız; gitmeniz gerekiyordu. Sonucunda birgünlük bir olaydı. Cevap yazsa da yazmasa da mutlaka alınmıştır ve haklı da. Belli etmese dahi siz gönlünü almaya çalışın bence.

Daha önceden görüşmüş ya da tanışmış mıydınız? Aynı şehirde miydiniz?

Daha önceden görüşmüş ya da tanışmış mıydınız? Aynı şehirde miydiniz?
Evet, tanışmıştık ve aynı şehirdeyiz. Ama inanın bununla hiç ilgisi yok. Aksine siz yabancı olduğunuz için tanışma maksatlı kesin gitmeniz gerekiyordu. Belli etmeyebilir ama alınmıştır, sonradan size bunun tavrını da alabilir. Özür dilerim ama haklı yani. O sizin kardeşiniz sonuçta ve o gün orada olmanız lazımdı. Bunlar hep tekrarlanan olaylar değil ki; kız isteme, söz, nişan bir kere olacak. Siz çaktırmadan gönlünü alın.

Hep zaten başkaları haklı.. Bizi hiç soran yok senin derdin ne diye..
Konu nasıl kapatılıyor?

Gerçekten birisi inanılmaz hasta olabilir kilometrelerce yol gidemeyecek olabilir yine gönlünü almaya öı çalışması lazım?
Kaldı ki bana yazdığım mesajı görmesine rağman bişey yazmamasına rağmen ben kardeşimi aradığımda konuştum..

Hep zaten başkaları haklı.. Bizi hiç soran yok senin derdin ne diye..
Konu nasıl kapatılıyor?
Biz sizin anlattıklarınızla yorum yapıyoruz sadece. Sizin iyiliğiniz için gönlünü alın diyoruz. Siz anlatmadıkça; derdinizi gerisini ötesini nerden bilelim.
Mune ' ye söyleyebilirsiniz.

Biz sizin anlattıklarınızla yorum yapıyoruz sadece. Sizin iyiliğiniz için gönlünü alın diyoruz. Siz anlatmadıkça; derdinizi gerisini ötesini nerden bilelim.
Mune ' ye söyleyebilirsiniz.

Bir cevap yazmak zor bişey değil yani. Yazdığım şeye cevap yazabilirdi..

İstemeyi önemsemeyip gitmeyen sizsiniz. Sosyal medyadan iletişim kurmaya çalışmanız da çok basit bir davranış. Bir de tutup teşekkür bekliyorsunuz. En azından arayabilirdiniz. Yine de benim için halsizlik çok saçma bir bahane olurdu. Ciddiye almazdım böyle birini ve mesafeli olurdum artık.

He evet önemsemedim.. Bile bile gitmedim.. Sonra da mesaj yazdım.. Bile bile araamdım.. Sonra da teşekkür bekledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…