Daha iyilerine layıksın

geçen bana yaşattığı kötü şeyler için sms attım

engelledi bende işim düştü aradım sonra whatsaapdan böyle yazdı
Kusura bakmayın da adam basbaya rahatsız oluyor sizden.
Aklınıza esince sen bana bunu yaptın şunu yaptın diye mesaj atıyorsunuz sonra işim düştü bahanesiyle arıyorsunuz adam kısacası peşimi bırak demek istemiş fazla ısrarcısınız.

Insanlar illa kirici olmak zorunda mi? Seni incitmeden,kendini kötü hissettirmeden ayrilmak istemis iste...

Sorun sende degil , bende demedigine sukret:))
Ayrica belki de haklidir. Gercekten de daha iyilerine layiksindir. O kalitesiz biridir

O rahatsız oluyor ben olmuyor muyum yanı onun bana kötü hatıralar bırakmaya hakkı var benim ona bana yaşattıklarını sormaya hakkım yok mu çok yanlış bakıyorsunuz engel atmak kaçmak çözümmü ya da sen çok iyisin ben kötüyüm dalga mı geçiyor

Vallahi sizin cevabında Türk filminden aşağı kalır yanı yok

Onun size yaşattıklarını sormaya hakkınız olsa bile sonuç değişecek mi?
Okey size kötü şeyler yaşatmış olabilir ama dediğim gibi sen bana bunu bunu yaptın demekle elinize ne geçecek? Af dileyecek olan insan kendiliğinden diler zaten baskıyla değil.
Engellemesi de artık ne kadar yazdıysanız bıkkınlık gelmiştir adama
Erkekler kadınlar gibi öyle herşeye engellemiyorlar demek ki çok bunaldı adam
Sen daha iyilerine layıksın demiş öff yazma artık dese sen daha çok yazacaksın o yüzden bi sal artık demek istemiş.

Karşımdaki adam kolaylıkla engel atan biri sizin tanıdığınız erkeklerden çok farklı konu kız olunca da direk engel atıyor ve bundan hiç rahatsızlık duymuyor,başka bir insana da yaşatmasın diye yazdım ama böyle yapması onun karakteri göstergesi beni isteyip istememesi zerre umrumda değil ben hakkımda hayırlısını istiyorum ama bu şekillere gerek yok kendisi özel hayatıma dahil olmayı bile becerememiş bir insan

Yahu başka kızlara yaşatacaklarından size ne, boşverin önümüze bakın, ayrıca neresi farklı, gay olmasın

Evet şuan bende aynısını düşünüyorum iyi oldu uyardığın de

Seven bir erkek asla bunu söylemez, başkası
Var sevdiği, senden nasıl kurtulurum hesabı
İçine girmiş,
Fazla beklentiye girme, derim

Aynen doğru tespit.

Erkeklerin klasik yalanıdır işte bu
Anlamayacak ne var

Seninle olmak istemiyor umun kibarcası

haklısın bencede daha iyilerine layığım derdim

Denedi belki alisirim severim dedi olmadi.
Kendinizi koyun onun yerine.Istemediginiz bir insanla devam etmek ister miydiniz ? Adam yine kibarmis ilk basta daha iyilerine layiksin demis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…