Daha iyilerine layıksın

Ben izliyorum ama her erkeğe uymuyor canım

Ya öyle Bi noktadaydıkki, aile dostumuzun oğlu bunun yüzünden mi geri çekiliyor, yoksa beni istemediğinden mi...

Ya öyle Bi noktadaydıkki, aile dostumuzun oğlu bunun yüzünden mi geri çekiliyor, yoksa beni istemediğinden mi...
Bence istememiştir.
Evet bu kelime duyunca ağır geliyor ama gerçek bu.
Beni de reddeden erkek; ''ailevi sorunlarım var,işimle ilgili belirsizlik var. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum.Kimseyle bir ilişki düşünmüyorum demişti.
Alt metin şu: Seninle, şu anda bir ilişki asla istemiyorum. Bunu yüzüne söylemem etik kurallara çok uymadığı için her şeyi bahane ediyorum.
Yani erkek isterse, arar,sorar, çabalar.
Yani kendine dürüst olmalısın. Demek ki senin ondan hoşlandığın kadar o senden hoşlanmamış.

Umarım senin için daha iyisi olsun..

Nasip herşey maalesef olmamasında da hayır aramalıyız

Reactions: 000

Maçası yemeyenlerin klişe yalanı.

Benim karşımdaki model erkekte çok işe yaramadı açıkcası
Benim karşımdaki erkekte sağlamasını yapamadım çünkü terk etti.Ama eğer başka biri çıkarsa sağlamasını yapacağım.
Ama Adil Yıldırım'ın dedikleri bana mantıklı geliyor.Özellikle sırtlanlarla alakalı..

Nasip herşey maalesef olmamasında da hayır aramalıyız
Aynen, her şey nasip.
Hayırlısını istemek lazım.

Adam gayet açık solemiş.Daha fazla ısrar edersen daha çok degersızledırsin.Biraz ahlar uzulursun ama sonun ıyı olur.Baskasını sevmeye calış.Sana deger veren olsun.Bu adamla omur gecmez .Sen onu sallamadıkca o senın pesıne dusecek emın ol.Bana kalsa uzulme derım sonradan pişman olursun ama.Kalp anlamıo bunuda bılırım.Acını yaşa bi sindirmeye calış ama adam en azından nıyetını bellı etmış.Dokunmsk ıstersın flnda hiç uygun düşmemiş ama neyse hangımız zamanında sacmalamadıkki.

Evet kesinlikle normalde beğense bile kızın istekli olduğunu görünce çekiliciğini kaybediyor erkeğin gözünde...

Yok ya işim olmaz bugün seslendi sallamadım eski ben olsam yanına gider konuşurdum

Hayırlısı rabbim herkesin gönlüne güzel insanı yazıp versin öyle taktik maktik boş canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…