- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Size youtubeda bir kanal önereyim.
Kanalın Adı "Adil Yıldırım". Kendisi bir ilişki koçu.
Iliskilere, erkeklere yönelik çok güzel ipuçları veriyor.
Ben izliyorum bence sizde bir bakın.
Bu zamana kadar öğrendiğim, son mesajı karşı taraf atmışsa o atmadan atmayacaksın.Sürekli sohbet başlatmayacaksın.O da çabalayacak.Yoksa değerli olmuyorsun.
Kendinize yüklenmeyin.Bundan ders çıkarmışsınız.
Böyle erkeklerle uğraşmaya değmez.
Sen yoluna ben yoluma demek istemiş.
Size ilgisi yokmuş üzgünüm.
Size youtubeda bir kanal önereyim.
Kanalın Adı "Adil Yıldırım". Kendisi bir ilişki koçu.
Iliskilere, erkeklere yönelik çok güzel ipuçları veriyor.
Ben izliyorum bence sizde bir bakın.
Bu zamana kadar öğrendiğim, son mesajı karşı taraf atmışsa o atmadan atmayacaksın.Sürekli sohbet başlatmayacaksın.O da çabalayacak.Yoksa değerli olmuyorsun.
Kendinize yüklenmeyin.Bundan ders çıkarmışsınız.
Böyle erkeklerle uğraşmaya değmez.
Ya öyle Bi noktadaydıkki, aile dostumuzun oğlu bunun yüzünden mi geri çekiliyor, yoksa beni istemediğinden mi...
İstemediğinden canım yoksa sevse duramazdı
yoktu.Başkası varmıydı aklınızda o zaman
Bence istememiştir.Ya öyle Bi noktadaydıkki, aile dostumuzun oğlu bunun yüzünden mi geri çekiliyor, yoksa beni istemediğinden mi...
Bana söyledikleri çok mantıklı gelmişti.Ben izliyorum ama her erkeğe uymuyor canım
Aslında bende içten içe biliyorum ama kabullenemiyorum,, çok kırgınım, çok hşlanmıştımmm anlıyamıyorum ya ilk tanışmamız da gözlerinden anladım çok beğenmişti beni.. Offfffff
Bana söyledikleri çok mantıklı gelmişti.
Nereden herkese uymadığını anladınız?
Bence istememiştir.
Evet bu kelime duyunca ağır geliyor ama gerçek bu.
Beni de reddeden erkek; ''ailevi sorunlarım var,işimle ilgili belirsizlik var. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum.Kimseyle bir ilişki düşünmüyorum demişti.
Alt metin şu: Seninle, şu anda bir ilişki asla istemiyorum. Bunu yüzüne söylemem etik kurallara çok uymadığı için her şeyi bahane ediyorum.
Yani erkek isterse, arar,sorar, çabalar.
Yani kendine dürüst olmalısın. Demek ki senin ondan hoşlandığın kadar o senden hoşlanmamış.
Umarım senin için daha iyisi olsun..
Arkadaşlar bir türlü bir şey olamadığınız bir erkek sen çok iyi birisin ben kötü sen daha iyilerine layıksın dese ne demek istemiştir?Bende ona cevap olarak aşık olsan duramazsın görmek dokunmak istersin bana türk sineması çekme dedim.
Benim karşımdaki erkekte sağlamasını yapamadım çünkü terk etti.Ama eğer başka biri çıkarsa sağlamasını yapacağım.Benim karşımdaki model erkekte çok işe yaramadı açıkcası
Aynen, her şey nasip.Nasip herşey maalesef olmamasında da hayır aramalıyız
Adam gayet açık solemiş.Daha fazla ısrar edersen daha çok degersızledırsin.Biraz ahlar uzulursun ama sonun ıyı olur.Baskasını sevmeye calış.Sana deger veren olsun.Bu adamla omur gecmez .Sen onu sallamadıkca o senın pesıne dusecek emın ol.Bana kalsa uzulme derım sonradan pişman olursun ama.Kalp anlamıo bunuda bılırım.Acını yaşa bi sindirmeye calış ama adam en azından nıyetını bellı etmış.Dokunmsk ıstersın flnda hiç uygun düşmemiş ama neyse hangımız zamanında sacmalamadıkki.
Evet kesinlikle normalde beğense bile kızın istekli olduğunu görünce çekiliciğini kaybediyor erkeğin gözünde...
Adam gayet açık solemiş.Daha fazla ısrar edersen daha çok degersızledırsin.Biraz ahlar uzulursun ama sonun ıyı olur.Baskasını sevmeye calış.Sana deger veren olsun.Bu adamla omur gecmez .Sen onu sallamadıkca o senın pesıne dusecek emın ol.Bana kalsa uzulme derım sonradan pişman olursun ama.Kalp anlamıo bunuda bılırım.Acını yaşa bi sindirmeye calış ama adam en azından nıyetını bellı etmış.Dokunmsk ıstersın flnda hiç uygun düşmemiş ama neyse hangımız zamanında sacmalamadıkki.
Benim karşımdaki erkekte sağlamasını yapamadım çünkü terk etti.Ama eğer başka biri çıkarsa sağlamasını yapacağım.
Ama Adil Yıldırım'ın dedikleri bana mantıklı geliyor.Özellikle sırtlanlarla alakalı..
Aynen, her şey nasip.
Hayırlısını istemek lazım.
Maçası yemeyenlerin klişe yalanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?