Daha iyilerine layıksın

Neden öncesinde yakınlaşmaya çalıştı onu da anlamıyorum
Çünkü erkekler cinselliğe bizim yüklediğimiz gibi duygusal anlamlar yüklemiyor.
Cinselliğe fizyolojik ihtiyaç olarak bakıyor.
Tabi bu aşık olmayan, sevmeyen erkekler için geçerli.

Ben umursamadım zaten kendisi kaliteli bir insan türü değil

Bana bunu 13 sene önce söyleyen erkek şimdi evliliğinde mutsuz, boşan gel desem atlayacak ama yemezler. Kendi hatasının sonucunu kendi çeksin, zaten iyi ki olmamış hiç mi hiç uygun değiliz.

Sende gül geç kuzum.

......." Ben de bana layık olan birine bakıyorum" ( yada "arıyorum" veya "gideceğim...") şeklinde de tamamlanabilir..

Affedersiniz ama öpüşmezdi ve beni beğendiğini söylemezdi bir anda çark etmesi ayıp
Denedi belki alisirim severim dedi olmadi.
Kendinizi koyun onun yerine.Istemediginiz bir insanla devam etmek ister miydiniz ? Adam yine kibarmis ilk basta daha iyilerine layiksin demis.

Ateş vardı canım normalde ben öyle bir insanla yaşamam kendi durup dururken yaklaştı ve biz birşey olmadı sonra bu zırvalamaları her şeyimi ona yorması sacma

Çünkü erkekler cinselliğe bizim yüklediğimiz gibi duygusal anlamlar yüklemiyor.
Cinselliğe fizyolojik ihtiyaç olarak bakıyor.
Tabi bu aşık olmayan, sevmeyen erkekler için geçerli.

Doğru söylemişsin başından savma yöntemleri.Malesef herkesin kullandığı bir dönem vardır.

Sacmalama sana engel atti die tum kadinlara atacak hali yok gay degilse. Tatlim sana karsi bisey hissetmio. Bosver rahat birak cocugu :)

Benim yanımda pek çok bayanı engelledi onu diyorum umrumda değil öyle yakışıklı biri de değil

Yakışıklı adamlar zaten daha iyi oluo ya iyi niyetleri yüzüne yansio. Pipim saolsun diye gezen tipsizler boyle konusur zaten. Senin konusmanda da guzel oldugun kanaatine vardim. Çünkü bu hödük beni niye istemesin ki diye düşünüp icerlemissin belli ki. Bence biraz ulasilmaz ol.

Sağolasın ama işte bunu diyecek yüze sahip olmaları ayrı bir komedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…