- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.271
- 448
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Çünkü erkekler cinselliğe bizim yüklediğimiz gibi duygusal anlamlar yüklemiyor.Neden öncesinde yakınlaşmaya çalıştı onu da anlamıyorum
Ben umursamadım zaten kendisi kaliteli bir insan türü değil
Denedi belki alisirim severim dedi olmadi.
Kendinizi koyun onun yerine.Istemediginiz bir insanla devam etmek ister miydiniz ? Adam yine kibarmis ilk basta daha iyilerine layiksin demis.
Bana bunu 13 sene önce söyleyen erkek şimdi evliliğinde mutsuz, boşan gel desem atlayacak ama yemezler. Kendi hatasının sonucunu kendi çeksin, zaten iyi ki olmamış hiç mi hiç uygun değiliz.
Sende gül geç kuzum.
......." Ben de bana layık olan birine bakıyorum" ( yada "arıyorum" veya "gideceğim...") şeklinde de tamamlanabilir..
Affedersiniz ama öpüşmezdi ve beni beğendiğini söylemezdi bir anda çark etmesi ayıp
Çünkü erkekler cinselliğe bizim yüklediğimiz gibi duygusal anlamlar yüklemiyor.
Cinselliğe fizyolojik ihtiyaç olarak bakıyor.
Tabi bu aşık olmayan, sevmeyen erkekler için geçerli.
Optu tamam ama size hala ayni yalani soyleyip devam edebilirdi.Ayip tamam da kabullenin artik.Iyiki daha ilerisi olmadan bitmis diyin.
Doğru söylemişsin başından savma yöntemleri.Malesef herkesin kullandığı bir dönem vardır.Arkadaşlar bir türlü bir şey olamadığınız bir erkek sen çok iyi birisin ben kötü sen daha iyilerine layıksın dese ne demek istemiştir?Bende ona cevap olarak aşık olsan duramazsın görmek dokunmak istersin bana türk sineması çekme dedim.
Yanlış anladınız sanırım. Sizinle ilgili bir yorum yapmadım, egosu yüksek biriyse, size söylediği bu şekilde yorumlanabilir diye söyledim. Yanlış anladıysanız özür dilerimBöyle şeylere gerek yok bence
Acı hissetim hiçbir bayan bu lafı duymamalı hele de değer veriyorsa
Anlıyorum seni o zamanki aklımla ben de çok acı çekmiştim ama bunları yaşamış gibi olarak söylüyorum değmez gül geç diye. Tecrübe sonucu. Ki bana sorun sende değil bende falan da demişti
Karşımdaki adam kolaylıkla engel atan biri sizin tanıdığınız erkeklerden çok farklı konu kız olunca da direk engel atıyor ve bundan hiç rahatsızlık duymuyor,başka bir insana da yaşatmasın diye yazdım ama böyle yapması onun karakteri göstergesi beni isteyip istememesi zerre umrumda değil ben hakkımda hayırlısını istiyorum ama bu şekillere gerek yok kendisi özel hayatıma dahil olmayı bile becerememiş bir insan
Sacmalama sana engel atti die tum kadinlara atacak hali yok gay degilse. Tatlim sana karsi bisey hissetmio. Bosver rahat birak cocugu :)
Benim yanımda pek çok bayanı engelledi onu diyorum umrumda değil öyle yakışıklı biri de değil
Yakışıklı adamlar zaten daha iyi oluo ya iyi niyetleri yüzüne yansio. Pipim saolsun diye gezen tipsizler boyle konusur zaten. Senin konusmanda da guzel oldugun kanaatine vardim. Çünkü bu hödük beni niye istemesin ki diye düşünüp icerlemissin belli ki. Bence biraz ulasilmaz ol.
Yanlış anladınız sanırım. Sizinle ilgili bir yorum yapmadım, egosu yüksek biriyse, size söylediği bu şekilde yorumlanabilir diye söyledim. Yanlış anladıysanız özür dilerim
Sağolasın ama işte bunu diyecek yüze sahip olmaları ayrı bir komedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?