- 23 Şubat 2019
- 1.720
- 903
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
genelde bu cümle, karşı tarafın başa bela olmaması için, ilişkiyi uzatmak için birşeyler yapmasın diye söylenir...
Klasik laf..
başından savmak istemiş.
Peki şu olay başından savmakmı, ben.. insan Bi çaya götürür oda ayıpsın götürürüz dedi ve sonra daha hiç yazmadı...
Canım tatlı sözü vardı ben hatırlatmasam hatırladığı yoktu pek çok ekilme ve savsaklama hikayelerim var
Hatırlattığında ne oldu peki... Biraz bişiler öğrenim
Teklifi iş yerinde tatlı var gel dedi gittim işim vardı ve oruçtum :)
Daha iyilerine layıksın demek .sen beni seviyorsun ama ben seni sevmiyorum ve vicdanen rahatsız oluyorum demektir
Yemedinmi..... Anlamadım...
Adam aşk doktoru gibi bişey anlaşılan. Dikkat etBiri birini istemediginde bunu soyler.gecende basima geleni anlatayim.adama ben seni sevmiyorum istemiyorum dedim inanmadi.sevmesen sevmiyorum demezsin dedi.isin daha garibi dogru soyluyor.seviyorum
Maalesef o sırada sizi bozmak istememiş.Peki şu olay başından savmakmı, ben.. insan Bi çaya götürür oda ayıpsın götürürüz dedi ve sonra daha hiç yazmadı...
Maalesef o sırada sizi bozmak istememiş.
Geçiştirmiş..
Erkekler genelde yüz yüze kadınları bozmuyorlar ama sonra niyetleri ortaya çıkıyor.
O AŞKın ta kendisiAdam aşk doktoru gibi bişey anlaşılan. Dikkat et
Size youtubeda bir kanal önereyim.Whatsuptan yazışıyırduk(( ben yazmadıkça asla mesaj atmazdı. Bir kere faceden slm yazdım cvp verdi sonra çevrimdışı oldu face sohbetten herhalde hiç Bi zaman istememiş Bni kendimi küçük düşürmüşüm...
Sevmesen gerçekten söyleyemezsin kadın sevmiyorum diyorsa seviyordur :)Biri birini istemediginde bunu soyler.gecende basima geleni anlatayim.adama ben seni sevmiyorum istemiyorum dedim inanmadi.sevmesen sevmiyorum demezsin dedi.isin daha garibi dogru soyluyor.seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?