- 11 Aralık 2018
- 41.664
- 258.958
- 598
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Ağır konuşmuyoruz. 22 yaşında bir genç kızın kişiliğinin oturmamış olması zaten normal olan. O yüzden evlilik mevlilik koy kenara şimdi. Şu an sağlıklı karar alabilecek olgunlukta değilsin ki şu konudan zaten ilk bakışta anlaşılıyor bu.Beni üzmeyin yahu. Vallahi ağır konuşuyorsunuz. Burda biraz açık sözlü bir dil kullanıyorum sanırım o sebeple. Sadece böyle düşünen var mı merak etmiştim halbuki.
Ben de İTÜ (ay ti yuuu) temsilciniz olarak, ay ti yuu 'dan aşağıda olanlar litfen benimle muhattap olmasın artık bu sitedeYazdı kız ama onun üniversite adı olduğunu bile anlamadınız heralde
O kadar sinirlendimAna bacı katma der gibi oldu bu ahahaha
Sizin yazdıklarınızla yapılan yorumun hiç alakası yok yalnız.Eveet. Haklısınız. Sanırım yanlış kelimeler kullandım. Söylemek istediklerim tam olarak bu.
OĞLAK BURCUNU NİYE KARIŞTIRIYORSUN?
Haklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktımAğır konuşmuyoruz. 22 yaşında bir genç kızın kişiliğinin oturmamış olması zaten normal olan. O yüzden evlilik mevlilik koy kenara şimdi. Şu an sağlıklı karar alabilecek olgunlukta değilsin ki şu konudan zaten ilk bakışta anlaşılıyor bu.
Hepimiz üniversiteyi bitirdiğimizde kendimizi bi mok olduk sandık. O yaşlar ve o yaşam dönemi için normal. Sonra üniversite mezunu olmanın bi mok olmadığını hayat kafamıza vura vura öğretti. Benim de vardı muhteşem kariyer hedeflerim, seçeceğim eş standartlarım. Sonra ne oldu? Yemişim sizin özel sektör köleliğinizi dedim kariyer hedefimi paradan esnekliğe çevirdim. Sıradan özel sektörde yönetici bir adamla evlendim. Sıradan bir hayat yaşıyorum.
Ha çok hırslı olabilirsin, çok iyi yerlere gelmek de isteyebilirsin ama bu birilerinin üzerine basarak olmaz. Hırs varsa çaba da olmak zorunda.
Haklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktım
Ganonu yolla ona göre konuşucamBen de İTÜ (ay ti yuuu) temsilciniz olarak, ay ti yuu 'dan aşağıda olanlar litfen benimle muhattap olmasın artık bu sitede
Haklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktım
Meslekleriniz ne ?Haklısınız. Ama şunu da açıklayayım ben yan gelip yatayım hayatımdaki beni yükseltsin kafasında değilim. Sanırım yanlış anlaşıldım o konuda. Ben sadece aşkı duygusallığı bir kenara bıraktım
En yakin arkadasim Oglak burcu, avukat kiz, son kocasina bakti resmen, bakti, adama yedirdi, icirdi, adam en son kizin ailesinin evindeki antikalari calip- satip - parasini da yiyince bosandilar. Bence oglaklar mantikli gecinir ama aslinda asiri saf ve naif insanlar(enayi demeye dilim varmadi ). Offff bugun de amma burc muhabbeti yaptim haa, bilim dunyasi beni affetsin
E al işte erkeklere yaranılmaz kiEn yakin arkadasim Oglak burcu, avukat kiz, son kocasina bakti resmen, bakti, adama yedirdi, icirdi, adam en son kizin ailesinin evindeki antikalari calip- satip - parasini da yiyince bosandilar. Bence oglaklar mantikli gecinir ama aslinda asiri saf ve naif insanlar(enayi demeye dilim varmadi ). Offff bugun de amma burc muhabbeti yaptim haa, bilim dunyasi beni affetsin
3.80Ganonu yolla ona göre konuşucam
Yok öyle bir niyette değildim. Onun için açıkladım zaten kariyerime ben de önem veriyorum diye. Yanlış kelimeler kullandıysam özür dilerim.Sizin yazdıklarınızla yapılan yorumun hiç alakası yok yalnız.
Çevir kazı yanmasın oldu bu bariz.
3.50 ve 3.85 arasıyla kafeye gidip oturabilirim fakat katiyen evime davet etmiyorum onun için 3.95 ve üstü gerekiyor.E al işte erkeklere yaranılmaz ki
3.80
Gerçekten mi?Nuh naci yazgan da okudum
Sorun yok kullandığım kelimelerden dolayı baya yanlış anlaşıldım zaten, haklısınız. Yazılanları ciddiye alacağım.3.50 ve 3.85 arasıyla kafeye gidip oturabilirim fakat katiyen evime davet etmiyorum onun için 3.95 ve üstü gerekiyor.Şaka bi yana çok gırgıra aldık konunu kusura bakma
Ya kötü bir okul değil. Ben aydında yaşadığım için iç anadolu konusunda zorlandım sadece. Eğitim açısından güzel.Gerçekten mi?
Biliyorum kotu bir yer değil kampusu sıkıntı bir yerde sadece ve dereceye giren öğrencilerin gittiğini de biliyorumYa kötü bir okul değil. Ben aydında yaşadığım için iç anadolu konusunda zorlandım sadece. Eğitim açısından güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?