- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
İnsanlar da az deli degil ha
Olmayan cocuga kiyafet olmaz gercekten. Hele hele bir kiytirik kiyafet de oyle 10 yil saklanmaz. Atin cope,attiginizi da soyleyin ki bir daha vermesin
Sağlık sorunu olduğunu bile bile böyle yapmak da.. eşinizin laf sokması da.. Allahım azcık akıl fikir nolur.. o beyni kullancak az oksijen..
Yoo niye ayip olsun? Onun yaptigi daha ayip. Git oglumla yat nedir yahu sapik gibi.Öyle de ayıp olur.. Aldım artık bi kere de herkesin içinde kaş göz yaptı git yat oğlumla der gibi çok kötü bozmuştum
Biliyorsağlık sorunlarını bilmiyomu
Kayınvalidem kıyafet dükkanı var herşey satıyor.. Çocuk kıyafeti de var.. Daha hamile değilim ve düşünmediğim halde kıyafet seçip verdi 3 yaş +5 yaş al sakla diye yüz ifadesi De güler şekilde gülümser gibi ister gibiydi.. Ama bnm kilo var zayıflamam şart kanda pıhtılaşma hastalığım var hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek embolia geçirdim doktorlar en az 3 yıl çocuk yok dediler yapma dediler pıhtı yine atar diye ölümden döndüm çünkü daha bu yıl dolacak üç sene..
Daha kasımda üç yıl olacak evleneli ve 23 yaşındayım.. İstemiyorum çocuk anne olmaya hazır değilim..
Eşim de istiyor bi ara kafayı takıp sürekli laf sokup duruyordu.
Kayınvalşdemi kırmadım aldım ama hoşuma gitmiyor bu tavırları.. İçimi dökmek istedim..
Kayınvalidenizin art niyetle böyle bi girişimde bulunduğunu sanmıyorum. Tabi kendisini siz daha iyi tanırsınız ancak, ben olsam bahsettiğiniz şartlara rağmen sevinerek kabul ederdim hediyeleri. Size biraz emri vaki yapılıyormuş gibi geldi sanırım. Belki şuan bu konuda hassas olduğunuz için altında farklı bir ima hissettiniz. Çocuğunuz olursa zamanı geldiğinde zevkle kullanırsınız. Olmazsa da anıdır der saklarsınız.
Kadının dükkanı var. Başkasına vereceğine size vermiş burda art niyet görmedim. Biraz duygusal bakıyorsunuz heralde yaşadıklarınızdan dolayı.
Takılmayın böyle şeylere daha sonra olur diye vermiş işte
Ayıp olmaz. Neden ayıp olsun. Onun yaptığı asıl ayıp. Durumunuzu bilmiyormu da bu konuda baskı kuruyor? Ayrıca 23 yaşındasınız,sağlık sorununuz olmasa dahi erken olduğunu düşünüp erteleyebilirsiniz,kayınvalidenizin haddi değil karışmak.Öyle de ayıp olur.. Aldım artık bi kere de herkesin içinde kaş göz yaptı git yat oğlumla der gibi çok kötü bozmuştum
+1Kayınvalidenizin art niyetle böyle bi girişimde bulunduğunu sanmıyorum. Tabi kendisini siz daha iyi tanırsınız ancak, ben olsam bahsettiğiniz şartlara rağmen sevinerek kabul ederdim hediyeleri. Size biraz emri vaki yapılıyormuş gibi geldi sanırım. Belki şuan bu konuda hassas olduğunuz için altında farklı bir ima hissettiniz. Çocuğunuz olursa zamanı geldiğinde zevkle kullanırsınız. Olmazsa da anıdır der saklarsınız.
Bence takılma ve üzülme de bence art niyetli değil istiyor bebek elinde değil . Ama tabi bu senin özelinde . Sana önerim asla hastalık vs çok detayları anlatma yani ayan beyan olanları değil de ne bileyim normal senin ve eşinin bileceği şeyleri . Duyma görme benim de bebeğim olmuyor başta anlattım pişmanım ben de artık kariyer yapıyorum diyorum gencim diyorum....Kayınvalidem kıyafet dükkanı var herşey satıyor.. Çocuk kıyafeti de var.. Daha hamile değilim ve düşünmediğim halde kıyafet seçip verdi 3 yaş +5 yaş al sakla diye yüz ifadesi De güler şekilde gülümser gibi ister gibiydi.. Ama bnm kilo var zayıflamam şart kanda pıhtılaşma hastalığım var hamilelikte kan sulandırıcı iğne kullanmam gerek embolia geçirdim doktorlar en az 3 yıl çocuk yok dediler yapma dediler pıhtı yine atar diye ölümden döndüm çünkü daha bu yıl dolacak üç sene..
Daha kasımda üç yıl olacak evleneli ve 23 yaşındayım.. İstemiyorum çocuk anne olmaya hazır değilim..
Eşim de istiyor bi ara kafayı takıp sürekli laf sokup duruyordu.
Kayınvalşdemi kırmadım aldım ama hoşuma gitmiyor bu tavırları.. İçimi dökmek istedim..
Katılıyorum ben de hiç çocuğum olmuyor demedim kendi annem dahil herkese istemiyorum dedim. Yoksa insanlar kaşır durur. Hiç sevmem herkese ayrı ayrı rapor vermeyi.Bence takılma ve üzülme de bence art niyetli değil istiyor bebek elinde değil . Ama tabi bu senin özelinde . Sana önerim asla hastalık vs çok detayları anlatma yani ayan beyan olanları değil de ne bileyim normal senin ve eşinin bileceği şeyleri . Duyma görme benim de bebeğim olmuyor başta anlattım pişmanım ben de artık kariyer yapıyorum diyorum gencim diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?