- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
yamuk kafalı derken... kafasının şekli yamuk olarakmı doğdu... anomali dediğinizde down lu falan sandım... kafasının şekli dışında herşeyi normalmi... Allah bağışasın kızınızı...sağlığı yerindeyse saçıyla falan kapatır büyüdüğünde...2. çocuğuda Allah bilir..2. çocuğu düşünüyorsanız hayırlısını versin... bu bebeğinizde genetik bir sorun yoksa öyle doğacak diye bir şey yok...Hanimlar ilk cocugu anomalili dogan, fakat ikinci cocukta hiçbir sıkıntı yasamayan var mi?
Yani biz simdi yamuk kafali kizima baktikca 'iyi bununla gecmis olsun' diyoruz. Peki ya ikinci cocukta daha kötüsü olursa?
Daha kötü durumda olanlara bakip, kendimi rahatlatirim hastaligi hafife alarak.yamuk kafa bende anlamadım
evet anladım sımdıAlninda hafif bir egrilik kaldi. Plagiosefali. O egrilik duzelir mi bilmiyoruz. Yani doktor tam garanti vermedi.
Ben soylemedikce kimse fark etmiyor.
Ama ameliyat ve iyilesme sureci cok sikintiliydi. Bir daha yasamak istemiyorum açıkçası.
Ikinci cocuk mevzusunu bu sebeple silip atmıştım kafamdan. Ama aralarinda 2 yas olsun isterdim hep cocuklarimin. Iyi ornekler duyarsam önümüzdeki bahar tekrar gebe kalmak istiyorum.
Doğduğunda öyle miydi doğduktan sonraki gelişme döneminde mi oluştu?Alninda hafif bir egrilik kaldi. Plagiosefali. O egrilik duzelir mi bilmiyoruz. Yani doktor tam garanti vermedi.
Ama ameliyat ve iyilesme sureci cok sikintiliydi. Bir daha yasamak istemiyorum açıkçası.
Ikinci cocuk mevzusunu bu sebeple silip atmıştım kafamdan. Ama aralarinda 2 yas olsun isterdim hep cocuklarimin. Iyi ornekler duyarsam önümüzdeki bahar tekrar gebe kalmak istiyorum.
Yok hayir zekayla alakali bir durum değil. Kafatasi sekil bozukluğu. Esimin ailesinde var.evet anladım sımdı
tabıkı olabılır
bır yakınımın 4 tane bebeı ard ardarda hıdrosefalı olarak dogdu dıyemıyorum vefat ettıler
genetık kromozon tahlılerı yapılmadımı sıze?
buarada cocugun zeka olarak herhangı bır sıkıntısı varmı
Kraniosinostoza bagli plagiosefali. Dogustan.Doğduğunda öyle miydi doğduktan sonraki gelişme döneminde mi oluştu?
Anladım geçmiş olsun. Tedavisi çok çok sıkıntılıdır tahmin edebiliyorum. İkincisinde olur mu olmaz mı kimse kesin bir şey söyleyemez sanırım biraz şans işi. Korkunuzu anlıyorum, hayırlısı olsun.Kraniosinostoza bagli plagiosefali. Dogustan.
Yok yahu olur mu oyle sey?Her zaman beterin beteri vardır Allah korusun.
Doğuştan da olmaz. 10 sene sonra olur 20 sene sonra olur..
Allah herkesi son kusurdan saklasın..
Allah yavrunuzu size bağışlasın.
Umarım yanında da yamuk kafalı kızım diye seslenmiyorsunuzdur.
Severken bile..
norolojik olarak sorun yok değil mi?Alninda hafif bir egrilik kaldi. Plagiosefali. O egrilik duzelir mi bilmiyoruz. Yani doktor tam garanti vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?