- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
-
Hayir fark edilmedi. Doğduktan sonra bile israrlarimla fark edildi.oncelikle cok geçmiş olsun. Nerde oturuyorsunuz diye baktım profilinize,Diyarbakırmıs.
hamileyken bu fark edilmedi mi? o zaman da Diyarbakırda mıydınız?
Kardes reklam yasak diye biliyorum.Arkadaşlar merhaba
Bizde de aynı sorun vardı, avrupa da ve Amerikada çok yaygın olarak kullanılan kasları tavsiye ediyorum. 1,5 ay gibi kısa bir sürede 9 ml den 5 ml e düştü kızımın kafasındaki fark, bunlar 3 boyutlu güvenilir ölçüm sonucları. Türkiyedeki doktorlar çok mesafeli ama yurt dışında kullanmı oldukça yaygın.
Bu kask firmalarının enünlülerinden bir tanesi istanbula şube açtı ki, bence kesinlikle çok büyük bir şans, sırf bu kask için yurt dışına gitmek zorunda olan kişilerin yazılarını okumuştum form sitelerinde. Kaskyaptırmasanız da ücretsiz 3 boyutlu ölçüm yaptırabılırsınız, çalışanları da kesinlikle çok güler yuzlu.Tavsıye ederim aklınızda bulunsun.Cranial Tedavi Merkezi . İnternette aratabilirsiniz.
siz Diyarbakırdaysanız size yakın bir yerde mükemmel bir perinatolog önereceğimHayir fark edilmedi. Doğduktan sonra bile israrlarimla fark edildi.
benim kuzenimin kızının da doğduğunda yamuktu kafası, zamanla düzeldiAlninda hafif bir egrilik kaldi. Plagiosefali. O egrilik duzelir mi bilmiyoruz. Yani doktor tam garanti vermedi.
Ben soylemedikce kimse fark etmiyor.
Ama ameliyat ve iyilesme sureci cok sikintiliydi. Bir daha yasamak istemiyorum açıkçası.
Ikinci cocuk mevzusunu bu sebeple silip atmıştım kafamdan. Ama aralarinda 2 yas olsun isterdim hep cocuklarimin. Iyi ornekler duyarsam önümüzdeki bahar tekrar gebe kalmak istiyorum.
Biz 4 aylikken ameliyat ettirdik. Suan kismen duzeldi. Hafif bir egrilik kaldi. Ona da zamanla duzelir dediler. Yani beyin buyudukce kafatasi da duzelecekmis. Aslina rucu edecekmis.siz Diyarbakırdaysanız size yakın bir yerde mükemmel bir perinatolog önereceğim
O zaman o pozisyonel plagiosefaliymis. Bizim ki kraniosinostoza bagli plagiosefali.benim kuzenimin kızının da doğduğunda yamuktu kafası, zamanla düzeldi
Bilemiyorum,kontrollerimi hic aksatmadim.siz Diyarbakırdaysanız size yakın bir yerde mükemmel bir perinatolog önereceğim
Tamam sen hassas ol yeter.Çok itici bi uslüp " yamuk kafalı kızım" anne hassasiyetinden uzak bi söylem..
Çok itici bi uslüp " yamuk kafalı kızım" anne hassasiyetinden uzak bi söylem..
Merak ediyorum bu durumun bebeğin yatış şekliyle ilgisi var mı? Yoksa tamamen genetik mi?Hanimlar ilk cocugu anomalili dogan, fakat ikinci cocukta hiçbir sıkıntı yasamayan var mi?
Yani biz simdi yamuk kafali kizima baktikca 'iyi bununla gecmis olsun' diyoruz. Peki ya ikinci cocukta daha kötüsü olursa?
Gebelikteki yatis sekli mi? Yoksa dogduktan sonraki yatış sekli mi?Merak ediyorum bu durumun bebeğin yatış şekliyle ilgisi var mı? Yoksa tamamen genetik mi?
Bebeğin doğduktan sonraki yatış şekli...Gebelikteki yatis sekli mi? Yoksa dogduktan sonraki yatış sekli mi?
Teşekkür ederim. Muhtemelen genetik. Cunku esimin ailesinde var.Çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden saklasın.
Doktorunuzla konustunuz mu? Genetik mi yoksa doğumda oluşan birşey mi acaba?
Doğumda kafa sekli vakum yüzünden bozulup düzelen çok tanıdığım var, ondan sordum.
Doktorunuzla konuşun, korkularınızı çok iyi anlıyorum. Tedavi süreci minicik bedenler için çok zor olur, tahmin edebiliyorum.
Kolaylıklar dilerim.
Hayir, o farkli bir durum. Zaten zamanla duzeliyor o sekil bozuklugu.Bebeğin doğduktan sonraki yatış şekli...
Hay Allah ya, çok geçmiş olsun.Hayir, o farkli bir durum. Zaten zamanla duzeliyor o sekil bozuklugu.
Bu daha farkli. Anne karnindayken,süturlardan biri kapaninca kafa acik olan tarafa dogru büyüyor.
Ve kapali olan sütur ameliyatla acilmazsa ciddi bir sekil bozukluğu olusuyor.
Surat da egriliyor.
Allah'a hep hamd ediyorum zaten. Hatta teshis konuldugu zaman icimde ferahlık bile oluştu. Daha kötüsü degil diye.Hay Allah ya, çok geçmiş olsun.
Olmasa daha iyiydi ama beterin beteri var. İnanın önemli değil.
Benim bir arkadaşım sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.
Kalbi delik dediler ameliyata aldırlar. Çocuğun tüm vücudu felç şimdi. Üstelik zekasında da problem var. Sizin durumunuzda olmak için neler vermez di...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?