Daha kötüsü olur mu?

Aklimdan silip atmaya çalışıyorum o ameliyat sürecini.. katlanmak hic kolay olmadi.
Ici akil dolu kafasini severim onun ben yaw :))
Aaa ordek ayakli demeyin esefle kiniyolarmis.
Bırakınız kinasinlar :) Herkesin sikintiyla başa çıkma biçimi farklıdır. Kimi arabesk takılır kimi mizaha vurur. Sen ve ben mizahtan destek almisiz :) Allah kimseye vermesin gerçekten yaşamayan anlayamaz. Iyi şeyler cagiralim hayattan. 2.ler turp gibi olacak evelallah.

Umuyorum Allah'tan her sey guzel olacak :))
Allah sizin yavrunuza da saglik sihhat versin.
Temiz ahlakli ve ufku geniş olsun ins.
Malum okudugu halde, ufku kitap okudugu odayla;tuvalete kadar ancak genis olan insan dolu memleket :)

Umuyorum Allah'tan her sey guzel olacak :))
Allah sizin yavrunuza da saglik sihhat versin.
Temiz ahlakli ve ufku geniş olsun ins.
Malum okudugu halde, ufku kitap okudugu odayla;tuvalete kadar ancak genis olan insan dolu memleket :)
Amin bütün yavrular için inşallah.

Katılıyorum arkadaşım. O odadan tuvalete kadar gitsinler madem, bize yaklasmasinlar da. Gerçi yaklasamazlar zati

Daha iyisi de olabilir , daha kötüsü de olabilir. Hiç bir şeyin garantisi yok ki. Rabbim kötüsünden korusun her şey olacağına varıyor..

bebeğimin poposunda eğrilik var doğuştan, mr çekildi, bişey çıkmadı ama benim ömrümden ömür gitti o dönem,günlerce ağladım, bende durumu kabullenmeye çalışarak ve ilerde kızım farkettiğinde bunu kafasında büyütmemesini umarak her altını açtığımda yamuk popolum benim diyip öpüyorum orasını burasını, bu kadar kınama gerhektiren bi tabir olduğunu farketmemiştim, bazen saçmalıyosunuz gerçekten, kimileri olayı böyle kabul ediyo hanımlar, dalga geçerek yenmeye çalışıyoruz , ama çocuklarımızı sizden çok düşünüyoruz merak etmeyin.

Durum genetik degilse 2. Cocukla baglantisi olmaz, buna ragmen herseyi Rabbim bilir tabi ki, her gebelikte cesitli riskler olabilir, biz bilemeyiz malesef.
Durum eger genetik ise mutlaka genetikciyle gorusmek lazim, cinsiyete gore bile degisen birsuru genetik hastalik var.
Ben de sizinle ayni duygulari paylasan bir anneyim. Oglum rahatsiz ama genetik bir rahatsizlik mi bilinmiyor tam olarak , bu durumda 2. Cocuk riskli, biz de bu yaz tekrar genetige gidip ins bir sorun yoksa 2. Cocugu istiyoruz, ama insanin icinde hep ayni olur mu korkusu oluyor.
Rabbim korusun guzel kizinizi, sukur haline.
Saglikli evlatlar nasip etsin isteyen herkese ins.
Kimseyi evladiyla sinamasin Rabbim.

Kimse ne yaşadın diye sormaz herkes anneligine laf eder kimse derdin ne demez niye öyle dedin niye böyle dedin der!!!
Rabbim yar ve yardımcınız olsun umarım herşey gönlümüzce olur.
Çok geçmiş olsun.

Cok gecmis olsun.ayni dert degil ama benim de 3.kuzuma skolyoz teshisi kondu.bayagi ugrastik git geller.oyle tutmak yasak ,boyle egmek yasak.altini alirken bile cesitli akrobatik figurlerim vardi.
8.ayinda buyuk bir atakla duzeldi elhamdulillah.rabbimin hikmeti, dindirdi sizimi darisi sana insallah.

Diger ikisin de hic boyle birsey olmamisti.
genetik olarak onlar da ileri derece duz taban.biraz buyusunler ameliyat olacaklar.niye ice basiyor ,niye disa cokuyor, ayakkabisinda ne var ,niye kosamiyor ... seklinde deli sorular var.

o degil de 3.ye anakucagini yasaklamisti dr hic yatiramadim.yepyeni bagira bagira gitti ya.

insallah saglikli bir sekilde diger bebegine kavusursun.

merhaba benim 7 aylık kızıma da plagiosefali teşhisi konuldu. alnının bir tarafında çöküklük vardı.yüzünde az bir asimetri burnunda da hafif eğiklik var.Çok fazla doktorlara götürdük anlayamadılar. En sonunda ege üniversitesinde plastik cerrahı teşhisi koydu. Ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ameliyata plastik cerrahı ve beyin cerrahı da giriyormuş. Bizim içimiz rahat etmedi özel beyin cerrahlarına da gittik onlar da ameliyatı kendilerinin yaptığını tek başlarına yaptıklarını söylediler. bizim de kafamız karıştı hangisi daha iyi olur? sizin ameliyatınızı kim yapmıştı? yüzündeki asimetri düzelmişmiydi?çok geçmiş olsun size de

Nörolojik bir durum yok cok sukur. Erken teshis ve tedaviyle yuzunde asimetri de kalmadi sayilir. Gec ameliyat edilen cocuklarda burun ve cene egriligi, tek goz cukurlugu belirgin oluyo.

konu hakkında bilgim yok ancak sorunuzla ilgili arkadasın yorumları belki gozunuzden kacmıstır diye alıntıladım,
hem de konusahibi faketmediyse bildirim gitmis olur ; )

gecmis olsun...
umuyorum ki ameliyatınız da iyi gececektir, güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…