• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha ne çocuğu ama yaa :/

üzüldüm canım hayırlısıyla bi evladın olur inşallah.eşimde öyle söylüyor hemen olacak mı biliyorumuyuz sanki diyor ama ne biliyim erken gibi geliyor bana
Inan bana erken yada geç olduğuna sen karar veremiyorsun.biz hep erken dedik.smdi geç kalmışız diyoruz.akışına bırak.Allah onun nasibi nezamansa sana ozaman gönderecek.eskiden hemen çocuk yapanlara saydirirdim.smdi keşke bende öyle yapsaydım diyorum.sende çok düşünme akışına bırak.

Kırmadan anlatmak nasıl oluyor ben bilmiyorum ( :
Hafif bir sinir krizi geçirince çok güzel anlıyorlar her şeyi.

Ama 2,5 haftada bu yöntemi tabii ki uygulamayın.
Adapte olmakta yaşadığınız zorlukları anlatın, anlayış beklediğinizi hissettirin.
söylüyorumm sen kadınsın yaparsın çok güzelde anne olursun diyor iki yiğenim var onlara çok düşkünüm. biliyor ordan vuruyor beni onların bile gözlerinin içine bakıyosun çocuğumuz olsa daha güzel olur diyor. ama bütün sorumluluk farklı onu anlatamıyorum.

:) evlimisin canım olur tabi niye olmasın. böyle söylemesi hoşuma gidiyor ama korkuyorum
Çok yeni evlisinin hemen değil ama 1-2 aya Çalışmalara başlayın derim bebek siparişle gelen bir şey değilki:)keşke istiyorum Dediğin ay hamile kalabilsek. 1,5 senedir 2. İçin uğraşıyorum yok:(

evli degilim bi türlü nasip olmuyor bi kere evlendim ayrıldım cocugum yok 5 sene bitio bosanalı ama yok kısmetsizim anne olmak cok istiyorum nerde lüzümsuzlar var onlar buluo beni :)) söyle evlenilcek adam gibi adam yokk
hayırlısıyla olur inşallah canım geç olsun güç olmasın sende annelik duygusunu tadarsın inşallah.iyi bir insanla beraber tabi kii Hoppa

Çok yeni evlisinin hemen değil ama 1-2 aya Çalışmalara başlayın derim bebek siparişle gelen bir şey değilki:)keşke istiyorum Dediğin ay hamile kalabilsek. 1,5 senedir 2. İçin uğraşıyorum yok:KK43:
inşallah olur canım . tabi ki hemen olacak garantisi yok ama olursa hemen o var :KK17:

hayırlısıyla olur inşallah canım geç olsun güç olmasın sende ane-nelik duygusunu tadarsın inşallah.iyi bir insanla beraber tabi kii Hoppa
amin insallah canım benim esinle yaslar kac cnm bence yap bebiş bitane nolcak esinde cok istiyomus oyle seversinki hayatın dünyan olur iyiki yapmısım dersin ;)

yapmayın, evliliğin ilk yılı çoğu çift için zordur, bu yılı hamile geçirmek sinirlerinize iyi gelmeyebilir.
En az bir yıl beklenmesi taraftarıyım, yaşlar çok uçuk değilse.
Ki siz daha gençsiniz.

evli degilim bi türlü nasip olmuyor bi kere evlendim ayrıldım cocugum yok 5 sene bitio bosanalı ama yok kısmetsizim anne olmak cok istiyorum nerde lüzümsuzlar var onlar buluo beni :)) söyle evlenilcek adam gibi adam yokk

Allah inşallah size hayırlı bir kısmet nasip eder de annelik duygusunu tadarsiniz
yaş kaç

Bence kesinlikle önce evliliğinizin tadını çıkarın henüz çoook erken, biz 3 yıl sonra yaptık şu an 16 aylık bir fındığımız var müthiş güzel bi duygu ama tarif edemeyeceğim kadar da zor. Bence çocuk bir evliliğin en büyük sınavlarında biridir, hele kadın buna hazır değilse çok daha zor.eşimle ikimiz iyi ki 3 yıl sonra yapmışız diyoruz hemen çocuk yapanlara acıyarak bakıyoruz resmen

üzüldüm canım hayırlısıyla bi evladın olur inşallah.eşimde öyle söylüyor hemen olacak mı biliyorumuyuz sanki diyor ama ne biliyim erken gibi geliyor bana
Böyle diyenlere bakmayın lütfen. Başkalarının olmuyor diye sizin de olmayacak diye bir şey yok. Nasıl olsa hemen olmuyormuş deyip hazır olmadığınız bir durumun içinde bulmayın kendinizi sonra. Hem de bu çocuk yani. Bir insanın tüm sorumluluğunu üstlenmek kolay mı? Bu fikre 100% hazır olmak da her zaman pek mümkün olamayabiliyor ama en azından içinizden gelmesi gerek diye düşünüyorum ben. Bir süre daha erteleyin bence en azından siz de bu fikre alışana kadar. Ayrıca her kadın anne olmaya hazırdır böyle doğar diye bir şey yok eğer öyle olsaydı sokağa bırakılan çocuklar diye bir kavramdan haberdar olmazdik.

kızlar merhaba ... bu dert mi değil mi bilmiyorum ama hergün önüme geliyor artık. ben daha 2,5 haftalık evliyim severek evlendik düğünümüzü herşeyimizi kendimiz yaptık. borçlarımız var haliyle ikimizde çalışıyoruz kazancımız iyi allaha şükür.
konu şu ki biz daha evlenmeden çocuk için 1 1,5 sene bekleriz önce kendimize bakalım diyorduk ben hayla öyle diyorum ama eşim daha balayında çocuk demeye başladı. önce güldüm geçtim orda çocukları görünce heveslenmiştir diye üzerinde durmadım. ama döndük çalışmaya başladık hergün çocuk istiyorum ben diyor. tamam olsun ama daha erken ilerde tabiki olcak inşallah diyorum şimdi olsun ne var diyo. ben çalışıyorum yıllardır daha evi işi bir arada idare etmeye alışamadım çocuk nasıl olacak bilmiyorum zaten o durumda çalışmamı istemiyor. ne değişti şimdi böyle istiyosun diyorum senden bi parçam olsun baba olmak istiyorum ben bakarım gerçekten geceleri bile diyo ( uykuya düşkünüm kendi tam aksi :) ) bi de tatlı tatlı masum masum konuşuyo kıyamıyorum ama ben hiç düşünmüyorum. bir evin içinde sabahtan akşama kadar çocuk ben daralıyorum.
ne yapmam gerekiyor kızlar daha erken nasıl anlatabilirim bunu kırılmasını istemiyorum tabi ki ama hergün şakayla bile olsa çocuk diyo :KK64:akıl verin banaaa :mad:

Bence çok erken al karşına konuş esinle en az bir yıl beklemek istediğini söyle
Bu süre zarfında korunmana rağmen hamile kalırsan aldırma ama

inşallah olur canım . tabi ki hemen olacak garantisi yok ama olursa hemen o var :KK17:
Hemen olursa emin ol ki çok Şanslı birisin demektir.senelerce uğraşmaktan iyidir.Çocukları seviyormuşsun yiğenlerin varmış ki kendi yavrun içinden Parça Bambaşka.hemen olursa Bebeğin pıt pıt kalp atışları ile bütün fikrin değişecektir emin olabilirsin

Bence kesinlikle önce evliliğinizin tadını çıkarın henüz çoook erken, biz 3 yıl sonra yaptık şu an 16 aylık bir fındığımız var müthiş güzel bi duygu ama tarif edemeyeceğim kadar da zor. Bence çocuk bir evliliğin en büyük sınavlarında biridir, hele kadın buna hazır değilse çok daha zor.eşimle ikimiz iyi ki 3 yıl sonra yapmışız diyoruz hemen çocuk yapanlara acıyarak bakıyoruz resmen
aynen bende bu düşüncedeyim kesinlikle

Böyle diyenlere bakmayın lütfen. Başkalarının olmuyor diye sizin de olmayacak diye bir şey yok. Nasıl olsa hemen olmuyormuş deyip hazır olmadığınız bir durumun içinde bulmayın kendinizi sonra. Hem de bu çocuk yani. Bir insanın tüm sorumluluğunu üstlenmek kolay mı? Bu fikre 100% hazır olmak da her zaman pek mümkün olamayabiliyor ama en azından içinizden gelmesi gerek diye düşünüyorum ben. Bir süre daha erteleyin bence en azından siz de bu fikre alışana kadar. Ayrıca her kadın anne olmaya hazırdır böyle doğar diye bir şey yok eğer öyle olsaydı sokağa bırakılan çocuklar diye bir kavramdan haberdar olmazdik.
katılıyorum canım benim içimde yok henüz yapamam yani hazır değilim biliyorum sorumluluk çok büyük

Back
X