• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha ne kadar uzulebilirim ?

Gizmopoli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
571
60
43
İstanbul
Burada sürekli sevgilimle ilgili sorunları yazıp vazgecmem gerektiğini Söylüyorsunuz yazmamak için kendimi çok zor tuttum ama hiç iyi degilim .Bu insan 3 sene önce ben aldatildigimda yanımda oldu bana güven verdi gecenin bi yarısı kötüyüm derdim arardı beni 1 dk.gormek için uğraşırdi benim ol ne olur derdi bi sene bekledi uğraştı benim için oldum onun mutluyduk eski konularımda sorunlarımızı hep yazdım son 1 senedir iyi değiliz neden bilmiyorum .bi kutlama için araba kiralamasi gerekiyordu ama kiralayamicakti çıkardım hemen gerekli parayi verdim istemedi başta zorla verdim mutlu olsun oraya gitsin diye çok sevindi arabayi çok sever.Ertesi gün arabayi kiralamis buluşacaktik ne bi arama ne birsey vardı yine resmen unutmustu beni mesaj attım gayet iyi konuştuk 3 te gelicem dedim tamam askim dedi 3 oldu çıktım mesaj attım aradı bağırdı niye haber vermeden cikiyorsun ben bi yere gittim trafik var diye bağırdı.Degersiz hissettim kendimi ben zaten saati söylemiştim senin bana söylemen gerekirdi dedim arkadaşının yanında bir ton küfür edip kapattı .Suçsuz olduğum halde içim yanmaya başladı sokak ortasında ağlamaya başladım eve gittim herseyi sildim aradı acmadim 1 gün geçti aradı acmadim defalarca aradım mesaj atmış seni istemiyorum dedim söylediği tek şey gel parani al gizem oldu ve kapattı gitti whatsaptan yazdım midem yıkandi bugün nasıl evden çıkim şimdi dedim tm.hadi grs yazdı . 2 gün önce bana bağırıp çağırıp sonra kötüyüm hastayım mesajına korkuya kapılıp yanında oldum o ne yaptı gitti birde bi baktım whatsapp hesabını sildi .Anlamiyorum ne yaptım neden böyle beni görmek bile istemiyor neden hatam ne neden içim çok acıyor ben acı çekerken o gülüyor

bekleyin bence.O aramadan da aramayın.Hoş arasa bile artık nasıl olur bilmiyorum.Ben olsam devam edemezdim sanırım

Guzelim hani uc yil once seni cok seviyormus, seni bir dakika gormek icin deliriyormus ya o gunleri hepimiz yaşadık. Benim eski esim de beni gormek icin bir yil her hafta sonu ist dan izmire geliyordu hatta bu adam bana birsey olsa yasayamaz derdim:-) evlendik yillar gecti aldatildim ayrildik.
Eski anilarini dusunmekten vazgec onlar o an icindi simdi baska. Adamin sevgisi bitmis yani sana karsi neden zorluyorsun ki? Hiçbir sekilde aramayacaksin ve bir ihtimal o ararsa yine de duzelmeniz zor. Ilgisizlik, küfür vs var anla artik bitmis bu iliski.

Guzelim hani uc yil once seni cok seviyormus, seni bir dakika gormek icin deliriyormus ya o gunleri hepimiz yaşadık. Benim eski esim de beni gormek icin bir yil her hafta sonu ist dan izmire geliyordu hatta bu adam bana birsey olsa yasayamaz derdim:-) evlendik yillar gecti aldatildim ayrildik.
Eski anilarini dusunmekten vazgec onlar o an icindi simdi baska. Adamin sevgisi bitmis yani sana karsi neden zorluyorsun ki? Hiçbir sekilde aramayacaksin ve bir ihtimal o ararsa yine de duzelmeniz zor. Ilgisizlik, küfür vs var anla artik bitmis bu iliski.
O kadar çok severken nasıl zamanla biter ki sevgi ? Ben acı çekiyorum üzülüyorum onun umrunda bile değil sanki ben ona birsey yapmisim gibi .canım acıyor onun umrunda olmamak

O kadar çok severken nasıl zamanla biter ki sevgi ? Ben acı çekiyorum üzülüyorum onun umrunda bile değil sanki ben ona birsey yapmisim gibi .canım acıyor onun umrunda olmamak
Cok ta net bitiyor sevgi bazen.. Onun umurunda degil cunku seni sevmiyor. Sen de cik gez dolas msj yazms arama zamana birak. Saplanti yapmışsın adami

Cok ta net bitiyor sevgi bazen.. Onun umurunda degil cunku seni sevmiyor. Sen de cik gez dolas msj yazms arama zamana birak. Saplanti yapmışsın adami
Ben ona çok inandım çünkü birakmicagina hep seveceğine .Ama yine kaybettim her zaman ki gibi kendimden soguttum .En dipteydim ben o geldi çıkardı bir daha uzulmiceksin dedi şimdi en çok o uzuyor

Fazla abarttin sen de yahu! Kac yillik kocami bosadim bu kadar arabeske baglamadim. Ne bu bulunmaz Hint kumasi mi cani cehenneme de.. yada o hayatini yasarken otur yas tut karar senin.

Para olayı olana kadar böyle davranislari var miydi, belki senin paranla arabayi kiralamasi kendisini kötü hissettirmistir o yuzden sonrasinda böyle tepkiler vermistir.
Bir de yasadiginiz tartismalar da küslüklerde genelde sen mi üzerine düşüyor barismayi saglamaya çalışıyorsun? Öyle yapiyorsan hiç arama bu sefer onun aramasini bi seyler yapmasini bekle. Cünkü ortada senin bi suçun yok. Cok arayip sorarsan hakliyken sen haksizmissin gibi olur.

Back
X