Burada sürekli sevgilimle ilgili sorunları yazıp vazgecmem gerektiğini Söylüyorsunuz yazmamak için kendimi çok zor tuttum ama hiç iyi degilim .Bu insan 3 sene önce ben aldatildigimda yanımda oldu bana güven verdi gecenin bi yarısı kötüyüm derdim arardı beni 1 dk.gormek için uğraşırdi benim ol ne olur derdi bi sene bekledi uğraştı benim için oldum onun mutluyduk eski konularımda sorunlarımızı hep yazdım son 1 senedir iyi değiliz neden bilmiyorum .bi kutlama için araba kiralamasi gerekiyordu ama kiralayamicakti çıkardım hemen gerekli parayi verdim istemedi başta zorla verdim mutlu olsun oraya gitsin diye çok sevindi arabayi çok sever.Ertesi gün arabayi kiralamis buluşacaktik ne bi arama ne birsey vardı yine resmen unutmustu beni mesaj attım gayet iyi konuştuk 3 te gelicem dedim tamam askim dedi 3 oldu çıktım mesaj attım aradı bağırdı niye haber vermeden cikiyorsun ben bi yere gittim trafik var diye bağırdı.Degersiz hissettim kendimi ben zaten saati söylemiştim senin bana söylemen gerekirdi dedim arkadaşının yanında bir ton küfür edip kapattı .Suçsuz olduğum halde içim yanmaya başladı sokak ortasında ağlamaya başladım eve gittim herseyi sildim aradı acmadim 1 gün geçti aradı acmadim defalarca aradım mesaj atmış seni istemiyorum dedim söylediği tek şey gel parani al gizem oldu ve kapattı gitti whatsaptan yazdım midem yıkandi bugün nasıl evden çıkim şimdi dedim tm.hadi grs yazdı . 2 gün önce bana bağırıp çağırıp sonra kötüyüm hastayım mesajına korkuya kapılıp yanında oldum o ne yaptı gitti birde bi baktım whatsapp hesabını sildi .Anlamiyorum ne yaptım neden böyle beni görmek bile istemiyor neden hatam ne neden içim çok acıyor ben acı çekerken o gülüyor