bir tek ben miyim acaba yoksa nişanlıyken başlayan var mı benim gibi?
canım sen ne gibi sorunlar yaşıyosun.topiğe sadece sen yazdığına göre demekki herkes nişanlıyken kayınvalidesiyle çok güzel anlaşıyo bi sen bir de ben galiba dertliyiz:))
Hic kimseye bir baskasi istemedigini yaptiramaz zaten... Elbette onun begendigini begenmek, istedigini yapmak, onun gibi dusunmek zorunda degilsin... Sen bunlari nisanlin ile sakin bir zamanda konusup halledeceksin... Misal diyeceksin ki `benim dusuncelerim bunlar: ve bunlarda netim, kararimdan cayma gibi bir durum yok, annen ile karsi karsiya gelirsem / veya baba, net kararimi soylerim kirilmaca alinmaca yok` varsayalim boyle bir durum ile karsilastin, sende kararinda net olup, net tavrini belirteceksin o kadar... Biraz ayak direme oluyor benim dedigim, fakat baska turlu de istedigini yaptiramazsin, ilerde de bu senin onune farkli seylerde cikar durur... Simdiden kendini belli etmende fayda var... Ama herzaman diyorum, bunu nisanlina asla vidi vidi olarak yansitma, sana cephe alir... Dir dir etmeden, sakince fikirlerini anlatmalisin... Ayni sekilde kayinvalide ve kayinpederine de saygisizlik yapmadan dusuncelerini belirtirsen, ne sis yanar ne kebap... Kisaca kendinin bir birey oldugunu ve kendi isteklerin oldugunu, sen nasil herkese saygi duyuyorsan, herkesin de sana saygi duymasi gerektigini belirtmen... Bu kadar...ama yüz göz olmamayı nasıl sağlayabilirim ki mecbur söylediklerine karşı çıkıyorum.yoksa bildiğini okuyacak
iskorpit inanamıyorum sen neler yaşamışsın böyle canım.aman aman sağlığına dikkat et.Allah yardımcın olsun..
bir tek ben miyim acaba yoksa nişanlıyken başlayan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?