- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.010
- 748
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Siz neler dediniz o böyle sorunca?neyin var
niye moralin bozuk deyip arkamda dolanması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neler dediniz o böyle sorunca?neyin var
niye moralin bozuk deyip arkamda dolanması
Ne ışığı ya, farkındaysan arkadaşım dedi sana karşı ilgisi var diye, benim için söylenen birşey yokYa geçeceksin... böyle tipler o kendilerini ayıktıran kişiler (sattığı arkadası) üzerinden duymak istediklerini duymaya çalışıyorlar sadece
Adam itiraf etsin diye bekledi... Etmedi adam... Üstelik adam evli ya.. Senden hoslansa ne hoslanmasa ne..??
Sana bunu belli etse söylese ne değişecek?
Ben olsam arkadasımdan da böyle bri sey duydumsa haddimi bilir ve haddini bildirir(mesafe koyarak) cekilirdim.
Işık yapıyorsunuz adamlar size karsı cok rahat davranmaya baslıyor sonra da buralara gelip konu açıyorsunuz te Allaaaam![]()
Saçımı başımı yoldurdu konu sahibi bana."Hadi gel dut yemeye gidelim dedi" yazmak zorunda kaliyorsunuz anladim.
Peki.
Sen bu kadar kafana takma benceİyi akşamlar günaydın bunlarıda demeyim mi
Hem bir anda konuşmayı kesme millet aranızda birşey var sanır normal davran diyorsunuz, hem selam verince niye verdin diyorsunuz
Ee ne yapayım ben
Bu yazdıklarına kendin inanıyor musun acaba!?Ne ışığı ya, farkındaysan arkadaşım dedi sana karşı ilgisi var diye, benim için söylenen birşey yok
Ben mesafeyi koydum, bundan sonra bana selam vermek dışında birler deyemez
Kesinlikle... Okuyorum, önceki konuyu da okumuştum bu arada tutarsız söyledikleri.. Allah aşkına hangi kadın konu açar ya bu mevzuya burada.. Ne gbi bri dert ki... Yüreğine dert işte adam ilgi gösterdi bununda hosuna gitti duymak istedi adam demedi. Simdi kanıt pesine egosu tatmin olmadı adam uzaklastı vs vs.. Vallahi umrumda olmaz bana ilgi göster is göstermemiş. Arkadasım da fark etmis demis. Kıza sağ ol derm kendime çeki düzen veririm. Gidip adamın agzını arıyor filan. Adam karısına güvenmiyor yazmıs bir de... Neden güvenmesi? Kim bilir o adam sizin hakkınız da karısına ne ddi?Katılıyorum size kesinlikle öyle..Olaydan sonra adam gelmiş konuşmuş konu sahibi de cevap vermiş. Ama mesafe koymuş sadece slm veriyormuş. Yemişim selamını ben o slm bile vermem.. ayrıca bence adam asıl konu sahibirir bakılarına maruz kalıyor takiplerine maruz kalıyor diye masasını değiştirdi.. Konu sahibi biydiğin adamı takip ediyor.. sanane arkadaşım evli barklı adamdn. Başka birisi şu yaptklarını kocasına yapsa kocam beni aldatıyorrr diye ortalığı ve forumu yaygaraya verirdi eminimki. Biraz kendiri tut yahu.
Amin aammiiinnnnnn.. olayı kendi içinde dert yapıp büyüten de kendisi.. Bi sal gitsin.. Bi bırak gitsin. Bi rahatla yaahuuKesinlikle... Okuyorum, önceki konuyu da okumuştum bu arada tutarsız söyledikleri.. Allah aşkına hangi kadın konu açar ya bu mevzuya burada.. Ne gbi bri dert ki... Yüreğine dert işte adam ilgi gösterdi bununda hosuna gitti duymak istedi adam demedi. Simdi kanıt pesine egosu tatmin olmadı adam uzaklastı vs vs.. Vallahi umrumda olmaz bana ilgi göster is göstermemiş. Arkadasım da fark etmis demis. Kıza sağ ol derm kendime çeki düzen veririm. Gidip adamın agzını arıyor filan. Adam karısına güvenmiyor yazmıs bir de... Neden güvenmesi? Kim bilir o adam sizin hakkınız da karısına ne ddi?
Bunlar dert mi ya valla Allah Baska dert vermesin![]()
Birşeyim yok dedim ne diyimSiz neler dediniz o böyle sorunca?
He valla... Ama takmıs... Umduğu cevabı alamamıs...Amin aammiiinnnnnn.. olayı kendi içinde dert yapıp büyüten de kendisi.. Bi sal gitsin.. Bi bırak gitsin. Bi rahatla yaahuu
Var başka şeylerde ama hepsini nasıl yazayım. Bunlar örnek.Saçımı başımı yoldurdu konu sahibi bana.
‘Dut toplamak, arkasından çay koymaya gelmek, başka erkekler varken hemen yanına gelmek, bekar olsaydım farklı olurdu demek’‘
Adamla yaşanmışlıklarının toplamı bu, aslında hiçbir şey yok. Ama konu sahibi bunlara tutunmak istiyor adeta, orda kalmak istiyor. Adama bence aşık, çünkü bu eksende döndürüyor bütün konuyu. Düşünüp düşünüp adamın kendisine ilgi göstermiş olabileceği anları yaşıyor zihninde.
Ama yok kendi iddia ettiği gibi aşık değilse, tedavi olmayı getektirecek boyutta takıntılı. Allah o adamcağızı ve karısını bu arkadaştan korusun, çünkü asla vazgeçmiyor![]()
Adam aşık olabilir sizeVar başka şeylerde ama hepsini nasıl yazayım. Bunlar örnek.
Aşık filan değilim, takıntılıyım evet.
Zaten daha öncede yazdım, bu olmasa başka şey. Yaşanan herşeyi çok takıyorum. Kabul ediyorum
Allah adama ve eşine sabır versin.Var başka şeylerde ama hepsini nasıl yazayım. Bunlar örnek.
Aşık filan değilim, takıntılıyım evet.
Zaten daha öncede yazdım, bu olmasa başka şey. Yaşanan herşeyi çok takıyorum. Kabul ediyorum
Ya üzülüyorum. Ne gerek var ki. Yuvanda huzurluysan mutluysan yuvana bak git yolua. Elin adamı sana huzuksuzluktan başka ne verir.. Bak yaşadığın huzursuzluklara bak. Kocanın yannda dizine yatp film izleyeceğine burada dert yanıyorsun.. Rabbim takıntısından kurtulmasını nasip etsinHe valla... Ama takmıs... Umduğu cevabı alamamıs...
Arkadasının eline verdiği kozu kullanmış adama ama adam yutmamjs sanırm işin içine bir de eş girmiş. Hey gidilim![]()
Anladim. Anlattiklariniz disinda neler var ki baskasi daha fark etmis.Birşeyim yok dedim ne diyim
Adam neyi yutucak ne demeye çalışıyorsunHe valla... Ama takmıs... Umduğu cevabı alamamıs...
Arkadasının eline verdiği kozu kullanmış adama ama adam yutmamjs sanırm işin içine bir de eş girmiş. Hey gidilim![]()
Amin gerçekten takıntı boyutunda, işe gitmek istemiyorum artık o dereceYa üzülüyorum. Ne gerek var ki. Yuvanda huzurluysan mutluysan yuvana bak git yolua. Elin adamı sana huzuksuzluktan başka ne verir.. Bak yaşadığın huzursuzluklara bak. Kocanın yannda dizine yatp film izleyeceğine burada dert yanıyorsun.. Rabbim takıntısından kurtulmasını nasip etsin
Yuvasında mutlu değl o zamanYa üzülüyorum. Ne gerek var ki. Yuvanda huzurluysan mutluysan yuvana bak git yolua. Elin adamı sana huzuksuzluktan başka ne verir.. Bak yaşadığın huzursuzluklara bak. Kocanın yannda dizine yatp film izleyeceğine burada dert yanıyorsun.. Rabbim takıntısından kurtulmasını nasip etsin
EtmaaAdam aşık olabilir size
Bana da öyle geliyor konu sahibinin anlattiklarina bakilirsa adam aşık.