- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
nolcakk peki simdiBana da öyle geliyor konu sahibinin anlattiklarina bakilirsa adam aşık.
Aşik olmayan niye kadinin pesinde dolansin neyin var neye moralin bozuk diye dolansin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolcakk peki simdiBana da öyle geliyor konu sahibinin anlattiklarina bakilirsa adam aşık.
Aşik olmayan niye kadinin pesinde dolansin neyin var neye moralin bozuk diye dolansin.
Bilemedim ki konu sahibi mesafeli davraniyormus. Ee adam da masasini falan tasimis. Buyuk ihtimal uzaklasayim askimi unutmaya calisayim diye dusunuyor. Uzgunmus de bir yandan.nolcakk peki simdi![]()
konu sahibi ne yapmayı düşünüyor bu durumda adam ya unutamazsaBilemedim ki konu sahibi mesafeli davraniyormus. Ee adam da masasini falan tasimis. Buyuk ihtimal uzaklasayim askimi unutmaya calisayim diye dusunuyor. Uzgunmus de bir yandan.
Dimi ayni isyerinde olmak da zor.konu sahibi ne yapmayı düşünüyor bu durumda adam ya unutamazsa![]()
Bende bayılırım
ZorrDimi ayni isyerinde olmak da zor.
Rabatlayamıyorum işte, hayatımda hiç derdim yokmuş gibi birde bunu kafama taktım, farkındayım kendi kendimi yiyorum. Rahatlamak için buraya yazdım zatenAmin aammiiinnnnnn.. olayı kendi içinde dert yapıp büyüten de kendisi.. Bi sal gitsin.. Bi bırak gitsin. Bi rahatla yaahuu
Birisi bana iltifat etmişti kıyafet konusunda onu söyleyip duruyor neden söylüyor iş yeri burası diye hatta eşinin yanında söyledi,birisi yanıma otursun bana onu kötülüyor işte hiç sevmiyorum filan diye.Anladim. Anlattiklariniz disinda neler var ki baskasi daha fark etmis.
Arkadasiniz disinda birinin daha fark etmis olmasi dusundurucu demekki adam baya baya disariya yansitiyor. Ki pesinizde dolanip duruyorsa fark edilmemesi imkansiz zaten.
Bilmiyorum ama artık işe gelmek istemiyorum, masasını değiştirmiş olsa da yine de tam karşımda kaç kez göz göze geliyorumkonu sahibi ne yapmayı düşünüyor bu durumda adam ya unutamazsa![]()
Eşimle ilgili değil ki konum, defalarca eşimle ilgili de yazdım.çok şükür eşimden yana hiç bir sıkıntım yok. Allah eşimi başımdan eksik etmesinEvli adam,evli adam, siz kendinizin evli olduğunu unutuyorsunuz sürekli ne hikmetse.
Eşinizin herhangi bir sebeple yüzünün dökük olmasıni "abinin" yüzünün dökük olmasını dert ettiği kadar dert ettiniz mi ben merak ediyorum cidden?
Adamın moralinin bozuk olmasını kendinize bağlamaya çalışmanız enteresan, çok önemsiyorsunuz kendinizi.
Böyle herşeyden nem kapan insanlar kadın erkek ilişkilerini minimum da tutmalı bence. Yoksa böyle ufak bir olayı dallanıp budaklandirip gece gündüz düşünecek hale gelirsiniz.
Zaten normal davranmaya çalışıyorum ama eskisi gibide değil, o konuşursa konuşuyorum ama saçma bir ortam sürekli göz göze geliyorum masasını değiştirdi değiştirmesine de tam karşımda.Kanka artik takma onune bak. Senin yapacagin hicbir sey yok normal isine git gel normal davran dusunme.
Adam asik midir degil midir bilemeyiz zaten bir onemi yok. Sen herkese nasil davraniyorsan ona da o sekilde davran iste. Dut yemek bilmem ne bana normal geldi. Arkadasca da olabilir hoslanma da olabilir. Bekar olsaydi burda analiz ederdik ama ikinizin de esi olduguna gore dusunerek vakit kaybetme bile bu isleri senin huzurun bozulur gereksiz yere. Senin yaptigin bir sey yok aslinda adamin da yaptigi bir sey yok normal davran tamamen.
Goz goze geliyorsaniz siz de bakıyorsunuz demek ki?? Tek tarafli goz goze gelinmiyor cunku.Zaten normal davranmaya çalışıyorum ama eskisi gibide değil, o konuşursa konuşuyorum ama saçma bir ortam sürekli göz göze geliyorum masasını değiştirdi değiştirmesine de tam karşımda.
En iyisi uzak durmak takmamaya çalışmak, artık aynı bölümde her gün nasıl olucaksa
"Benden için" diye bir şey hiç duymadım nasıl bir türkçedir bu ya yazmayacaktım ama 2 kere kullanmışsınız dedim 1. yanlışlıkla ama 2. kez kullanmışsınız hayret..Ben de anlayamadım. Bana o şekilde söyledi. Aranızdaki mesafeyi bozmayın dedi
Ama arkadaşıma o abi bağırmış,eşim Konuşmamı istemiyor diye. Benden için,işi bırakıcam dedi git konuş işi bırakmasın demiş.
Bana o şekilde konuşup, kocasına da konuşmucaksın demesi çok anlamsız. Amacı ne anlamıyorum. Bana eşime güveniyorum diye görterirken demek ki içten içe o şekilde düşünmemiş. Söylediğime pişman ettirdi adam.
Bir de şey var birkaç yerde okudum. "İşe gelmek istemiyorum".. "Gitmek istemiyorum" yazmak yerine. Bende buna takılmıştım ama neyse yazmim demiştim sizi görünce kendimi tutamadım"Benden için" diye bir şey hiç duymadım nasıl bir türkçedir bu ya yazmayacaktım ama 2 kere kullanmışsınız dedim 1. yanlışlıkla ama 2. kez kullanmışsınız hayret..