Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Kaldi ki ben buradaki cogu evlilikten cok daha farkli evlilik dinamigine sahibim -anlatsam eminim boyle evlilik mi olur derler- ama gercekten cumleleriniz, tavirlariniz evlilik sorumlulugu icinde olan bir kadin gibi degil.
Azıcık bilmek isterdim meraklandim

Evet gerçekten sinir bozucu bu tarz yapılan yanlışlar ben tutamadım işte kendimi düzeltir belki :işsiz:
Klavye hatası olmadığı müddetçe türkçeye önem veririm. Çok var yanlış yazımlar ama hiç söylemedim ilk defa burada yazdım 🤣 Kendimi çok tuhaf hissediyorum 🤭🤭

"Benden için" diye bir şey hiç duymadım nasıl bir türkçedir bu ya yazmayacaktım ama 2 kere kullanmışsınız dedim 1. yanlışlıkla ama 2. kez kullanmışsınız hayret..
Konu bu mu yani, Türkçe öğrenmek için açmadım bu konuyu
Benim sıklıkla kullandığım bir kelime

Bir de şey var birkaç yerde okudum. "İşe gelmek istemiyorum".. "Gitmek istemiyorum" yazmak yerine. Bende buna takılmıştım ama neyse yazmim demiştim sizi görünce kendimi tutamadım 🤭🤭
Siz konuya değilde, yazıma takılmışsınız ilginç
Ne değişiyor yani gelmek, gitmek yazınca
Ben ne anlatmaya çalışıyorum siz nelerle uğraşıyorsunuz

Arkamda değilki dönüm bakayım, ön tarafımda kalıyor karşımda, kapıdan birisi geldiğinde yada yanındaki kişiyle konuşurken göz göze geliyorum
Kapiya bakarken gözünüzü adamin uzerinden gecirmiyorsaniz veya adam kapi çerçevesinin ortasinda oturmuyorsa goz goze gelmezsiniz. Yanindaki kisiyle konuşurken adama bakmiyorsaniz goz goze gelmezsiniz.

Benim masam kapiya donuk ve karsi masamda arkadasim var ama goz goze gelmiyoruz, niye? Ben kapiya bakarken kapiya bakiyorum cunku, once one bakis atmiyorum.

Siz adam size bakiyor mu diye bakiyorsunuz. Hadi kapiyi gectim, adamin yanindaki kisiyle konuşurken yanindaki kisiye bakarsınız mantiken, adamla nasil goz goze geliyorsunuz?

Kapiya bakarken gözünüzü adamin uzerinden gecirmiyorsaniz veya adam kapi çerçevesinin ortasinda oturmuyorsa goz goze gelmezsiniz. Yanindaki kisiyle konuşurken adama bakmiyorsaniz goz goze gelmezsiniz.

Benim masam kapiya donuk ve karsi masamda arkadasim var ama goz goze gelmiyoruz, niye? Ben kapiya bakarken kapiya bakiyorum cunku, once one bakis atmiyorum.

Siz adam size bakiyor mu diye bakiyorsunuz. Hadi kapiyi gectim, adamin yanindaki kisiyle konuşurken yanindaki kisiye bakarsınız mantiken, adamla nasil goz goze geliyorsunuz?
Sanırım anlatamıyorum
Adam kapının kenarında girişte oturuyor, kapıdan birisi girdiğinde adamın bana bazen baktığını fark ediyorum, insan kendisine bakılınca fark edebilir yani ne var bunda, siz hiç mi yolda yada başka yerde kimseyle göz göze gelmiyorsunuz
Adamın yanındakine bir şey söylerken hissediyorum baktığını yani ne yapabilirim. Bir tek o değilki bölüm içinde kız arkadaşlarımla da göz göze geliyorum.

Sanırım anlatamıyorum
Adam kapının kenarında girişte oturuyor, kapıdan birisi girdiğinde adamın bana bazen baktığını fark ediyorum, insan kendisine bakılınca fark edebilir yani ne var bunda, siz hiç mi yolda yada başka yerde kimseyle göz göze gelmiyorsunuz
Adamın yanındakine bir şey söylerken hissediyorum baktığını yani ne yapabilirim. Bir tek o değilki bölüm içinde kız arkadaşlarımla da göz göze geliyorum.
Kurum icinde adimin ciktigi, olaylar kopan adamla goz goze gelmemek icin ekstra caba harcarim sahsen.

Adamin size baktigini hissediyorsaniz boyle sıkıntılı bir durum varken niye siz de adama bakiyorsunuz? Bakiyorsa bakiyor, goz goze gelmeniz sart mi?

Dolmusta sizi kesen biri oldugunu hissettiginizde donup donup adama bakip goz goze mi geliyorsunuz, gormezden mi geliyorsunuz?

Adamin size bakip bakmadigindan emin olmak istiyorsunuz bal gibi. Kendinizi mi kandırıyorsunuz bizi mi, ondan emin olamiyorum sadece.

Çok fazla, aşırı takıntılısınız ya da cidden ilgi duyuyorsunuz. Benden hoşlanan bir çok insan oldu, evliyim bazen de olsa oluyor hiç bu kadar kafama takmadım. Baktı, morali bozuldu bana ne. Eğer hoşlanırsam yaptığı hareketleri kendime yorarım.

Kurum icinde adimin ciktigi, olaylar kopan adamla goz goze gelmemek icin ekstra caba harcarim sahsen.

Adamin size baktigini hissediyorsaniz boyle sıkıntılı bir durum varken niye siz de adama bakiyorsunuz? Bakiyorsa bakiyor, goz goze gelmeniz sart mi?

Dolmusta sizi kesen biri oldugunu hissettiginizde donup donup adama bakip goz goze mi geliyorsunuz, gormezden mi geliyorsunuz?

Adamin size bakip bakmadigindan emin olmak istiyorsunuz bal gibi. Kendinizi mi kandırıyorsunuz bizi mi, ondan emin olamiyorum sadece.
Yooo, yolda veya başka yerde kaç kişi işe göz göze geliyorum hemen kafamı çeviriyorum. onlarada mı bakmış oluyorum, bazen istemsizce birinin baktığınk fark edebiliyorum bu bana has olan birşey değil ki

Evet fark ediyorum ama kafamı çeviriyorum,yada baktığını bildiğim halde o tarafa kesinlikle bakmıyorum bana bilekliğimin markasını sormuştu daha önce o bile baktığının ispatı
O zamanlar bu olaylar olmadığı için dikkate almamıştım ama bu son olanlardan sonra herşey farklı gelmeye başladı

Çok fazla, aşırı takıntılısınız ya da cidden ilgi duyuyorsunuz. Benden hoşlanan bir çok insan oldu, evliyim bazen de olsa oluyor hiç bu kadar kafama takmadım. Baktı, morali bozuldu bana ne. Eğer hoşlanırsam yaptığı hareketleri kendime yorarım.
Çok takıntılıyım, bu sadece bir örnek
Özellikle iş hayatımı çok takıyorum. Arkadaşımla aram bozuldu günlerce uyuyamadım yada müdür ters birşey söyledi ağladım işe gitmek istemedim vs vs

Birisi bana iltifat etmişti kıyafet konusunda onu söyleyip duruyor neden söylüyor iş yeri burası diye hatta eşinin yanında söyledi,birisi yanıma otursun bana onu kötülüyor işte hiç sevmiyorum filan diye.
Moralim bozuk olduğunda bana sordu birşeyim yok dedim sonra arkadaşıma sormuş neyi var diye arkadaşımda bilmiyorum demiş, sonra yine çat koymaya odaya girince arkamdan geldi neyin var diye böyle sorarken de içerdekiler duyuyor işte
Çarşıda işim vardı, yanındakine bizde gidelim dedi ve geldiler benimle, hatta aldığım eşyayı evine kadar bırakayım istersen dedi gerek yok abi saol dedim
Ve bölümdeki diğer erkek olan arkadaşımın yanına iş için gitmiştim masama geçmek için arkamı döndüğümde bize baktığını fark ettim göz göze geldim

Bu son olanlardan sonra arkadaşımın söylediklerini adama anlatma kararı aldım. Hareketlerine dikkat etsin diye ki iyide oldu
Servisten başka kişi daha samimi olduğumuzu söyleyince bu olanları düşündüm, arkadaşıma kızdım ama acaba haklımıydı diye
Nasil karisinin yaninda söyledi ne dedi😳
Yalniz bunlar az seyler degil. Biri bana iş yerimde boyle davranacak ben derim kesin bu benden hoslaniyor diye. Ki bence her kadin ayni seyi dusunur. Burda bazen konular aciliyor soyle soyle yapti diye hemen herkes kesin senden hoslaniyor diyor konuyu acana. Carsiya giderken pesinden gelmesi falan hep daha cok goreyim daha cok vakit gecireyim çabasi.
Bence arkadasin hakliymis ki sen de zaten fark etmissindir onun soylemesine bile gerek kalmazmis. Bir kadinin su davranislari fark etmemesi için kör olmasi lazim.

Nasil karisinin yaninda söyledi ne dedi😳
Yalniz bunlar az seyler degil. Biri bana iş yerimde boyle davranacak ben derim kesin bu benden hoslaniyor diye. Ki bence her kadin ayni seyi dusunur. Burda bazen konular aciliyor soyle soyle yapti diye hemen herkes kesin senden hoslaniyor diyor konuyu acana. Carsiya giderken pesinden gelmesi falan hep daha cok goreyim daha cok vakit gecireyim çabasi.
Bence arkadasin hakliymis ki sen de zaten fark etmissindir onun soylemesine bile gerek kalmazmis. Bir kadinin su davranislari fark etmemesi için kör olmasi lazim.
Tabi eşinin yanında çok kızmadı da yine bu konuyu açtı ama, iş yerinde kıyafetle ilgili güzel olmuş denir mi hiç diye onu söyleyen kişiye baya bir kızdı bozuldu yani anladım ama dediğim gibi kötü düşünmedim
Çarşıda da kendisi gelmek istedi ama hala taşıyabilecek misin eve kadar yardım edeyim demesi
Bunlardan sonra arkadaşımın anlattıklarını söyledim adama ki gerçekten böyle birşey varsa dikkat etsin diye
Benim eşim ve çocuğum parktaydılar, çocuğum düşmüş kolu acımış, beni bu adam aradı çocuğumu verdi konuşturdu kendi telefonundan halbu ki orda eşimde varmış eşim arayabilirdi.annende de bu güneş gözlüğünün aynısı var demiş çocuğuma
Bunlar benim dikkatimi çekti, arkadaşımda söyleyince birde üstüne bölümden başka biri daha söyleyince bu olanları da düşündüm

Tabi eşinin yanında çok kızmadı da yine bu konuyu açtı ama, iş yerinde kıyafetle ilgili güzel olmuş denir mi hiç diye onu söyleyen kişiye baya bir kızdı bozuldu yani anladım ama dediğim gibi kötü düşünmedim
Çarşıda da kendisi gelmek istedi ama hala taşıyabilecek misin eve kadar yardım edeyim demesi
Bunlardan sonra arkadaşımın anlattıklarını söyledim adama ki gerçekten böyle birşey varsa dikkat etsin diye
Benim eşim ve çocuğum parktaydılar, çocuğum düşmüş kolu acımış, beni bu adam aradı çocuğumu verdi konuşturdu kendi telefonundan halbu ki orda eşimde varmış eşim arayabilirdi.annende de bu güneş gözlüğünün aynısı var demiş çocuğuma
Bunlar benim dikkatimi çekti, arkadaşımda söyleyince birde üstüne bölümden başka biri daha söyleyince bu olanları da düşündüm
Pardon senin kocan ne yapıyor bunlar olurken.. Ya eşin çok salak. Ya da gerçekten biz bir hayal ürününee yorum yapıyoruz. Bir eş bu kadar şeye de susmaz yani saçmalık.

Back
X