Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Pardon senin kocan ne yapıyor bunlar olurken.. Ya eşin çok salak. Ya da gerçekten biz bir hayal ürününee yorum yapıyoruz. Bir eş bu kadar şeye de susmaz yani saçmalık.
Yazdıklarımın hepsi gerçekten yaşadıklarım. Sürekli kafama taktığımı söylemiyorum tabi ki ama üzüldüğüm konuları anlatıyorum
Burda adamın bana söylediği her şeyi anlatmadım eşime

Benim eşim ve çocuğum parktaydılar, çocuğum düşmüş kolu acımış, beni bu adam aradı çocuğumu verdi konuşturdu kendi telefonundan halbu ki orda eşimde varmış eşim arayabilirdi.

abi nin parkta ne işi varmış?
kaleyi içten mi fethedecek?
eşin bostan korkuluğu mu?

abi nin parkta ne işi varmış?
kaleyi içten mi fethedecek?
eşin bostan korkuluğu mu?
İyide adamın yanında eşide varmış, parkta otururken benim çocuğumun düştüğünü görmüş hemen yanıma gitmişler, beni ilk o adam aradı çocuğumla konuşturdu.
Hatta arkadaşıma söylemiştim bunu ona da tuhaf gelmişti

Tabi eşinin yanında çok kızmadı da yine bu konuyu açtı ama, iş yerinde kıyafetle ilgili güzel olmuş denir mi hiç diye onu söyleyen kişiye baya bir kızdı bozuldu yani anladım ama dediğim gibi kötü düşünmedim
Çarşıda da kendisi gelmek istedi ama hala taşıyabilecek misin eve kadar yardım edeyim demesi
Bunlardan sonra arkadaşımın anlattıklarını söyledim adama ki gerçekten böyle birşey varsa dikkat etsin diye
Benim eşim ve çocuğum parktaydılar, çocuğum düşmüş kolu acımış, beni bu adam aradı çocuğumu verdi konuşturdu kendi telefonundan halbu ki orda eşimde varmış eşim arayabilirdi.annende de bu güneş gözlüğünün aynısı var demiş çocuğuma
Bunlar benim dikkatimi çekti, arkadaşımda söyleyince birde üstüne bölümden başka biri daha söyleyince bu olanları da düşündüm
Eşiniz de tuhaf cidden.

Hadi diyelim adam size karşı ilgiliydi siz anlamadıniz ilk başta sonra arkadaşınız sizi uyardı, olay anlamsız bir hal aldı.

Sürekli bunu düşünmeniz normal değil.

Eşinize, çocuğunuza odaklanın, elin adamını yaptıklarını bu kadar irdelemeyin.

Ya adama ilgi duyuyorsunuz ya cidden takıntılı bir insansiniz. İkincisiyse tedavi olun. Adamı düşüne düşüne saplantı yapacaksınız kendinize.

Eşiniz de tuhaf cidden.

Hadi diyelim adam size karşı ilgiliydi siz anlamadıniz ilk başta sonra arkadaşınız sizi uyardı, olay anlamsız bir hal aldı.

Sürekli bunu düşünmeniz normal değil.

Eşinize, çocuğunuza odaklanın, elin adamını yaptıklarını bu kadar irdelemeyin.

Ya adama ilgi duyuyorsunuz ya cidden takıntılı bir insansiniz. İkincisiyse tedavi olun. Adamı düşüne düşüne saplantı yapacaksınız kendinize.
Yani ben günlerdir düşünüyorum artık saplantı haline geldi bende özellikle işyerinde baya kötü oluyorum

Arkadaşım ve diğer kişininin söylemesinden sonra, Burdaki yorumların üzerine neden bu kadar takıntı haline geldiğini sanırım anladım

Arkadaşımın haklı olduğunu düşünüyorum. Adamın bana ilgisi vardı ve bu ilgi benim hoşuma gitti sanırım.daha anlatamadığım sonradan aklıma gelen detaylar var,başkalarının söyledikleri ve Burdaki yorumlar beni kendime getirdi. Belki yanaşmaya çalışsam daha farklı yerlere gidebilirdi.
Şu an istediğim sadece bu takıntıdan kurtulmak. Elin adamını bu kadar takıntılı hale getirmemem gerektiğini biliyorum. Her şeyden önce o evli ben evliyim, bu kadar samimiyet kurmak bile Saçmalıktı.

Arkadaşımın haklı olduğunu düşünüyorum. Adamın bana ilgisi vardı ve bu ilgi benim hoşuma gitti sanırım
3500 kere söyledik biz size bunu burada. Aslında sizde başından beri biliyorsunuz durumun böyle olduğunuda neyse.... Masum, saf kadın rollerine girmenin anlamı yoktu. Ben sizden evli olmadığınızı itiraf etmenizide bekliyorum :KK50: ha gayret

Yani ben günlerdir düşünüyorum artık saplantı haline geldi bende özellikle işyerinde baya kötü oluyorum

Arkadaşım ve diğer kişininin söylemesinden sonra, Burdaki yorumların üzerine neden bu kadar takıntı haline geldiğini sanırım anladım

Arkadaşımın haklı olduğunu düşünüyorum. Adamın bana ilgisi vardı ve bu ilgi benim hoşuma gitti sanırım.daha anlatamadığım sonradan aklıma gelen detaylar var,başkalarının söyledikleri ve Burdaki yorumlar beni kendime getirdi. Belki yanaşmaya çalışsam daha farklı yerlere gidebilirdi.
Şu an istediğim sadece bu takıntıdan kurtulmak. Elin adamını bu kadar takıntılı hale getirmemem gerektiğini biliyorum. Her şeyden önce o evli ben evliyim, bu kadar samimiyet kurmak bile Saçmalıktı.
Gayet farkındaydiniz gördüğünüz ilginin.
Mış gibi yapmayın hiç bence.
Abi dediğini adamdan bal gibi de etkilenmissiniz.
Suratının asık olması, iletişiminizin kopması, masasını değişmesi, hepsi rahatsız etti sizi.
Bunları da itiraf edin kendinize bence.

Sonra da aklınızı başınıza alın.
Başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Eşinizke ilişkiniz de farklı şeyleri yapan ona yönelin..
Bunun adı da aldatma oluyor çünkü.
Sürekli başka bir adamı düşünüyorsunuz.

Bence karsilikli hisler olusmus az ya da cok. Ama kendinize itiraf edemiyorsunuz. Bu kadar takmaniz da bu yuzden.
Bu kadar takıntının başka açıklaması yok ki, evet gerçek hayatta da takıntılı bir insanım ancak bir kaç yıldır yandığım ve 6 aydır samimiyet kurduğum bir insanı neden bu kadar takıntı haline getirdim anlamıyorum

Tabi ki tek taraflı değil, kimseye yanaşan bir insan değilim. Şimdi düşünüyorum da peşimden gelmesi, konuşması benimle konuşurken heyecanlanması, kaçar gibi masasını taşıması, arkadaşımın söylediklerini ona söylerken ilk olarak gülmesi gibi gibi uzar gider

İyiki arkadaşım söyledi ve ben iyikide o adama söyledim.

Adam evli, sen de evli olduğunu söylüyorsun, yani dahası var mı ? adamdan etkilenmişsin o da senden etkilenmiş, burada en büyük ayıp adamın karısına ve senin eşine. İş yerlerinde gereksiz samimiyetten hiç hoşlanmam, hatta samimiyetten hoşlanmam, kadın erkek fark etmez, arada mesafe olacak. İş dışı samimiyetler, gülüşmeler, bakışmalar sonra sonuç bu işte. Bilerek ya da bilmeyerek gereksiz durumlar oluşmuş, kendinize gelin mesafenizi koyun. Kafama takıp duruyorum diyorsun çünkü hala olayı ve olayları düşünüyorsun. Bence hatayı biraz kendinde ara, çözemiyorsan psikolojik destek al, muhtemelen geçici bir heyecan, adamın ilgisi hoşuna gitti ama asla etik bir durum değil yaşadıkların, normal de değil.

Bu kadar takıntının başka açıklaması yok ki, evet gerçek hayatta da takıntılı bir insanım ancak bir kaç yıldır yandığım ve 6 aydır samimiyet kurduğum bir insanı neden bu kadar takıntı haline getirdim anlamıyorum

Tabi ki tek taraflı değil, kimseye yanaşan bir insan değilim. Şimdi düşünüyorum da peşimden gelmesi, konuşması benimle konuşurken heyecanlanması, kaçar gibi masasını taşıması, arkadaşımın söylediklerini ona söylerken ilk olarak gülmesi gibi gibi uzar gider

İyiki arkadaşım söyledi ve ben iyikide o adama söyledim.
Bak hala adamın yaptıklarında aklın.

Seninkileri de ondan dinlemek lazım tabi birde 🥴

3500 kere söyledik biz size bunu burada. Aslında sizde başından beri biliyorsunuz durumun böyle olduğunuda neyse.... Masum, saf kadın rollerine girmenin anlamı yoktu. Ben sizden evli olmadığınızı itiraf etmenizide bekliyorum :KK50: ha gayret
İlk önce gerçekten kötü düşünmedim
Arkadaşımlada samimiydi çünkü hatta onunla daha samimiydi ben pek muhabbet etmezdim.
Sonra arkadaşım bu adama başka bölüme geçme ihtimalin var deyince adam ona kızmış
Aynı şeyi ben söyleyince bozuldu adam bildiğin küstü. Demek gitmemi istiyorsun dedi

Arkadaşımda bunun üzerine bana söyledi. Adam ben söyleyince kızıyor ama sen söyleyince küsüyor sana ilgisi var deyince ben olan herşeyi düşündüm
İlgilenmesi, konuşması hoşuma gitti belki bilmiyorum normal değil bu kadar takıntı haline gelmem
Başka kişileri de kafama taktığım çok oldu, yapım böyle ama bunda farklı bir durum var. En iyisi hiç konuşmamak, zamanla takıntım azalır
Ayrıcada evliyim defalarca yazdım

Gayet farkındaydiniz gördüğünüz ilginin.
Mış gibi yapmayın hiç bence.
Abi dediğini adamdan bal gibi de etkilenmissiniz.
Suratının asık olması, iletişiminizin kopması, masasını değişmesi, hepsi rahatsız etti sizi.
Bunları da itiraf edin kendinize bence.

Sonra da aklınızı başınıza alın.
Başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Eşinizke ilişkiniz de farklı şeyleri yapan ona yönelin..
Bunun adı da aldatma oluyor çünkü.
Sürekli başka bir adamı düşünüyorsunuz.
İlgilenmesi hoşuma gitti diye düşünüyorum bu kadar yorumdan ve bu takıntıdan sonra. Ama bütün samimiyet bitti kendim bilerek söyledim zaten devam etmesin diye hareketlerine dikkat etmesini istediğim için

Back
X