- 11 Eylül 2020
- 2.294
- 543
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Yazdıklarımın hepsi gerçekten yaşadıklarım. Sürekli kafama taktığımı söylemiyorum tabi ki ama üzüldüğüm konuları anlatıyorumPardon senin kocan ne yapıyor bunlar olurken.. Ya eşin çok salak. Ya da gerçekten biz bir hayal ürününee yorum yapıyoruz. Bir eş bu kadar şeye de susmaz yani saçmalık.
Benim hakkımda anlamında kullandım.Yöresel kullanım sanırım , benim için yerine kulanmış gibi.
Olabilir tuhaf geldi sadeceYöresel kullanım sanırım , benim için yerine kulanmış gibi.
Olabilir tuhaf geldi sadece
Neyten uyanayım ya, ne yaptımda utanıcamUtanmıyon mu evli adamlarnan platoniklesmeye?
Benim eşim ve çocuğum parktaydılar, çocuğum düşmüş kolu acımış, beni bu adam aradı çocuğumu verdi konuşturdu kendi telefonundan halbu ki orda eşimde varmış eşim arayabilirdi.
İyide adamın yanında eşide varmış, parkta otururken benim çocuğumun düştüğünü görmüş hemen yanıma gitmişler, beni ilk o adam aradı çocuğumla konuşturdu.abi nin parkta ne işi varmış?
kaleyi içten mi fethedecek?
eşin bostan korkuluğu mu?
Eşiniz de tuhaf cidden.Tabi eşinin yanında çok kızmadı da yine bu konuyu açtı ama, iş yerinde kıyafetle ilgili güzel olmuş denir mi hiç diye onu söyleyen kişiye baya bir kızdı bozuldu yani anladım ama dediğim gibi kötü düşünmedim
Çarşıda da kendisi gelmek istedi ama hala taşıyabilecek misin eve kadar yardım edeyim demesi
Bunlardan sonra arkadaşımın anlattıklarını söyledim adama ki gerçekten böyle birşey varsa dikkat etsin diye
Benim eşim ve çocuğum parktaydılar, çocuğum düşmüş kolu acımış, beni bu adam aradı çocuğumu verdi konuşturdu kendi telefonundan halbu ki orda eşimde varmış eşim arayabilirdi.annende de bu güneş gözlüğünün aynısı var demiş çocuğuma
Bunlar benim dikkatimi çekti, arkadaşımda söyleyince birde üstüne bölümden başka biri daha söyleyince bu olanları da düşündüm
Adamın eşiyle birlikte bekliyordu, sonra eşim biz ararız anneni dedi öyle deyince kapattı telefonuAdam sizi arayip sizin çocuğunuzla sizi konustururken esiniz tam olarak nerede ne yapiyor acaba?
Yani ben günlerdir düşünüyorum artık saplantı haline geldi bende özellikle işyerinde baya kötü oluyorumEşiniz de tuhaf cidden.
Hadi diyelim adam size karşı ilgiliydi siz anlamadıniz ilk başta sonra arkadaşınız sizi uyardı, olay anlamsız bir hal aldı.
Sürekli bunu düşünmeniz normal değil.
Eşinize, çocuğunuza odaklanın, elin adamını yaptıklarını bu kadar irdelemeyin.
Ya adama ilgi duyuyorsunuz ya cidden takıntılı bir insansiniz. İkincisiyse tedavi olun. Adamı düşüne düşüne saplantı yapacaksınız kendinize.
3500 kere söyledik biz size bunu burada. Aslında sizde başından beri biliyorsunuz durumun böyle olduğunuda neyse.... Masum, saf kadın rollerine girmenin anlamı yoktu. Ben sizden evli olmadığınızı itiraf etmenizide bekliyorumArkadaşımın haklı olduğunu düşünüyorum. Adamın bana ilgisi vardı ve bu ilgi benim hoşuma gitti sanırım
Gayet farkındaydiniz gördüğünüz ilginin.Yani ben günlerdir düşünüyorum artık saplantı haline geldi bende özellikle işyerinde baya kötü oluyorum
Arkadaşım ve diğer kişininin söylemesinden sonra, Burdaki yorumların üzerine neden bu kadar takıntı haline geldiğini sanırım anladım
Arkadaşımın haklı olduğunu düşünüyorum. Adamın bana ilgisi vardı ve bu ilgi benim hoşuma gitti sanırım.daha anlatamadığım sonradan aklıma gelen detaylar var,başkalarının söyledikleri ve Burdaki yorumlar beni kendime getirdi. Belki yanaşmaya çalışsam daha farklı yerlere gidebilirdi.
Şu an istediğim sadece bu takıntıdan kurtulmak. Elin adamını bu kadar takıntılı hale getirmemem gerektiğini biliyorum. Her şeyden önce o evli ben evliyim, bu kadar samimiyet kurmak bile Saçmalıktı.
Bu kadar takıntının başka açıklaması yok ki, evet gerçek hayatta da takıntılı bir insanım ancak bir kaç yıldır yandığım ve 6 aydır samimiyet kurduğum bir insanı neden bu kadar takıntı haline getirdim anlamıyorumBence karsilikli hisler olusmus az ya da cok. Ama kendinize itiraf edemiyorsunuz. Bu kadar takmaniz da bu yuzden.
Bak hala adamın yaptıklarında aklın.Bu kadar takıntının başka açıklaması yok ki, evet gerçek hayatta da takıntılı bir insanım ancak bir kaç yıldır yandığım ve 6 aydır samimiyet kurduğum bir insanı neden bu kadar takıntı haline getirdim anlamıyorum
Tabi ki tek taraflı değil, kimseye yanaşan bir insan değilim. Şimdi düşünüyorum da peşimden gelmesi, konuşması benimle konuşurken heyecanlanması, kaçar gibi masasını taşıması, arkadaşımın söylediklerini ona söylerken ilk olarak gülmesi gibi gibi uzar gider
İyiki arkadaşım söyledi ve ben iyikide o adama söyledim.
İlk önce gerçekten kötü düşünmedim3500 kere söyledik biz size bunu burada. Aslında sizde başından beri biliyorsunuz durumun böyle olduğunuda neyse.... Masum, saf kadın rollerine girmenin anlamı yoktu. Ben sizden evli olmadığınızı itiraf etmenizide bekliyorumha gayret
İlgilenmesi hoşuma gitti diye düşünüyorum bu kadar yorumdan ve bu takıntıdan sonra. Ama bütün samimiyet bitti kendim bilerek söyledim zaten devam etmesin diye hareketlerine dikkat etmesini istediğim içinGayet farkındaydiniz gördüğünüz ilginin.
Mış gibi yapmayın hiç bence.
Abi dediğini adamdan bal gibi de etkilenmissiniz.
Suratının asık olması, iletişiminizin kopması, masasını değişmesi, hepsi rahatsız etti sizi.
Bunları da itiraf edin kendinize bence.
Sonra da aklınızı başınıza alın.
Başka şeylere odaklanmaya çalışın.
Eşinizke ilişkiniz de farklı şeyleri yapan ona yönelin..
Bunun adı da aldatma oluyor çünkü.
Sürekli başka bir adamı düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?