Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Benim davranışlarımda ne var acaba, işyerinde Burdaki yazdıklarım gibi davranmıyorum, gayet resmiyim ve taktığımı belli etmiyorum
Cok abarttınız, bi bırakın artık adamin her hareketinden anlamlar çıkartmayı. Adam evli barklı, belliki karısıda rahatsiz sizden. Adamin hayatini mahvettiniz ya. O kadin bir daha eşine nasil güvenecek? Sadece sizden ona karşı bi his var. Ama o size karşı birşey hissetmemiş. Sizde evlisiniz, eşinize odaklanin yazik eşinize. Her dakika aklınızda adam adam adam. Eee eşiniz nerede bu konuda? Hicmi vicdan azabı çekmiyorsunuz ya

Benim davranışlarımda ne var acaba, işyerinde Burdaki yazdıklarım gibi davranmıyorum, gayet resmiyim ve taktığımı belli etmiyorum
Abla bu senin taktığını belli etmeme halin mi? Gidip ağlayıp bağırmıştın hatırlatırım..

Senden hoslandigi icin engellemis olmasin.
Uzak kalayim, gormeyeyim belki unutabilirim mantigi.

Neden dalga geçiyorsunuz sürekli
İçimden geçen herşeyi yazıyorum, eleştri yapılmasına birşey demiyorum dalga geçildiği zaman çok sinirleniyorum
Dalga geçmiyorum
Bir düşünün neden sizi engeller sizi dikkate aldığı için. Umrunda olmasanız sizi engeller mi? Demek ki bir şey hissediyor size karşı

Dalga geçmiyorum
Bir düşünün neden sizi engeller sizi dikkate aldığı için. Umrunda olmasanız sizi engeller mi? Demek ki bir şey hissediyor size karşı
Ben sadece neden 1 ay sonra engelliğini anlamıyorum, bu olay 1 ay önce oldu. WhatsApptan engellenmesini gerektirecek bir durum yok ki zaten mesajlaşma yok. Ben sadece arada bir durumuma fotoğraf koyuyorum o kadar
Bir şey hissediyor hissetmiyor bilemem bu onun içinde olan birşey, ama engellendi tamamen saçmalık ve işim olup bölümden dışarı çıktığım zaman onunda çıkmasına karşılaşmaya sinir oluyorum

İki seçenek var ya gerçekten eşi istedi ya da sizin durumlara bakmak istemiyor çünkü kötü hissediyor baktıkça.

Evett sürekli dalga geçiyorsun
Eleştri yap tamam zaten yazılan fikirler bana iyi geliyor ama dalga geçilecek bir konu değil en azından benim için değil

Kaçtır içimi tırmalayan birşey var. Neden size siz diye hitap eden birine ısrarla sen diye hitap ediyorsunuz?

Olayı anlatan, üstünden onca zaman geçmesine rağmen konuyu ısrarla devam ettiren, adamın her hareketini kendine yoran siz olduğunuz için eleştirilen de doğal olarak sizsiniz. Burda defalarca yazıldı, adamın niyeti ne olursa olsun sizin tavrınız yanlış, evli bir kadına yakışmıyor diye. Üstelik adamdan hoşlandığınızı itirafta ettiniz.

Evet olay belki gerçek ama sizin yorumlarınızın doğru olmadığını düşünüyorum.

Adam niye engelledi sizi, bence bakışlarınızdan, sürekli onu izlemenizden rahatsız oldu. Belki dedikodular onunda kulağına gitti ve aranıza tamamen set çekmek için engelledi sizi.

Niye anlamamakta bu kadar ısrar ediyorsunuz? Sizinle kesinlikle ilgilenmiyor, kabul edin artık.

Sizin çocuğunuz vardı değil mi? Bu ilginizi alakanızı çocuğunuza, eşinize yönlendirin.

Birde madem bu kadar rahatsızsınız, işyerinde başka bir bölüme geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…