Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Yanındaki kişiye seslenip birşey söylerken bana dönüp bakan o, kaç kez gördüm
WhatsAppla bakmanın ne ilgisi var,o kadar kişiye kızdım ama hiç engellemek aklıma gelmedi çok gereksiz ve çocukça

Ben benimle ilgileniyor ilgilenmiyor diye ispat etmek için konu açmadım, ama öyle yorumlar var ki sanki ben paranoyak bir şekilde bunları yaşıyorum. bakan o, ben dışarı çıkınca arkamdan gelen o,selamı konuşmayı kesen benim.
Evet şu durumdan çoook rahatsızım, konunun gerçek olduğuna inanıyorsanız rahatsız olduğuma da inanın lütfen. Hayatımda hiç bu kadar saçma birşeyin içinde olmadım. Başka bölüme geçme gibi bir durumum var ancak yılbaşından sonra. Onunda var. Umarım ben gidene kadar o benden önce gider çünkü o bölümde yokken çok rahatlıyorum

Size baktığını görmeniz için sizinde ona bakmanız hatta takip etmeniz gerekiyor öyle değil mi?

Yakalamışmış, adama sürekli bakıyorum demiyorsunuz da.

Senin yazma tarzından, dalga geçme den bende sana bu şekilde hitap ediyor olabilirim
Oldu mu
Her türlü avam bi davranış.

Size verilecek tek tavsiye doğum doktorundan önce psikiyatr ve psikoloğa gitmeniz. Bu kadar takıntı normal değil .

Yahu neden engelledigini anlamazsaniz anlamayin. Cok mu elzem? Niye bu kadar kafa yoruyorsunuz hala, normal mi sizce bu? Naparsa yapsin adam.

Umarim birkac gun sonra adama gidip beni niye engelledin demezsiniz. Sizden beklerim.

Her türlü avam bi davranış.

Size verilecek tek tavsiye doğum doktorundan önce psikiyatr ve psikoloğa gitmeniz. Bu kadar takıntı normal değil .
Son yazdığına katılıyorum. Bu kadar takıntı normal değil. Uzmana görünmeyi gerektirecek kadar kötü hissediyorum
Yaşadığım şu durum saçmalık

Size baktığını görmeniz için sizinde ona bakmanız hatta takip etmeniz gerekiyor öyle değil mi?

Yakalamışmış, adama sürekli bakıyorum demiyorsunuz da.
Pes ya
Yanındaki iş arkadaşıma birşey sorduğumda kafasını çevirip bana bakıyor, yan yana oturdukları için görüyorum.
Bakmasın, benim sesimi duyuyor sonuçta ne diye bakıyor hala
Yanındaki benim masama geldiği zaman iş için ona sesleniyor hemen ama kim sorsa mesafeli
Salak değilim görüyorum

Bakınca gülümsüyor mu?

Yani ne çıkarmaliyiz bu durumdan?

Size aşık mı , gözlerini sizden alamıyor mu,nedir?

Adamın yaptığı herşeyden anlam çıkarıyorsunuz, dediğiniz gibi bile olsa bu kadar etkisinde olmanız normal değil.

Sizi engelleyip engellemediginden emin olmak için eşinizin telefonundan bile bakıyorsunuz. Adamı değil kendi yaptıklarınızı sorgulayın artık.

Sizin orda pek iş yoğunluğu yok galiba. Ben de memurum, çalışmaktan yemek yemeyi, tuvalete gitmeyi falan unuttuğumuz oluyor. Vaktimiz kalmıyor böyle şeyleri düşünmeye. İyi ki de kalmıyormuş yalnız ha.

Günlerdir bu konu devam ediyor, ama siz hala ilk günkü gibi neden selam vermedi, neden engelledi, neden çağırdı, neden güldü vs vs takmış durumdasınız. Bence ciddi anlamda psikolojik problemlerimiz var.

Şuandan itibaren çocuğunuzun ve esinizin olduğuna inanmıyorum. Bir aileniz olsa bunları düşünecek vaktiniz olmaz. (Eğer gerçekten evliyseniz yazik eşinize size sonsuz güvenerek hata yapıyor) Kesinlikle yardim alin.

Adamin neden engellediğine gelirsek, hem eşi hemde artik kendisi sizin bu saplantili hallerinizden rahatsiz olmus olabilir. Is yerinde böyle değilim diyorsunuz ama adamı gözlerinizle yediginize eminim...

Bu konuyu ilk okuduğumda gereksiz samimiyet kurmuş 2 arkadaş ve yanlış anlayan is çevresi ya demistim .sizin içinde çok velveleye vermiş ne gerek var demistim .ama bugünkü mesajlarınızı okuyunca kusura bakmayın direk su fikre kapıldım; bu adama takmışsınız baya hoşlanıyor gibisiniz ve zihnen bile olsa eşinizi aldatıyor gibisiniz .Bence artık olgun bir şekilde davranın konuyu didikleyip irdeleyip durmayın kendinize gelin evinizle eşinizle çocuğunuzla ilgilenin. Ha birde 2.çocuğu kimseye inat olsun bakın sorun yok evimde mutluyum tablosu çizmek icin yapmayın çünkü o bir can

Önceki konunuza da yazmıştım bişeyler ama siz hala aynı noktada tıkanmışsınız. Adamında seninde boş olmadığından emin oldum ben. Sen adama resmen itiraf etsin gibi sormuştun zaten, boş olsan bunu sormana gerek yoktu tavrını alıp mesafesni koydun mu bitti gittiydi. Ama sen orayı eşeledin adam panikledi, saçmaladı iş karısına kadar gitti.
Öncelikle kaç senelik memursun merak ettim. iki kişi falan değil bütün birim-kat-bina biliyordur sizin olayı bu garanti. Eşi seni parka çağıracak kadar olay çıkıyor, sen ofiste krizler geçiriyorsun vs bunu bütün kurum duymuştur çoktaaan... Masa değişikliği keyfe keder de olmayabilir uyarılmıştır belki de, ikinizden birini ordan alırlar yakında. Adamın keyfi bunlara kaçıktır büyük ihtimalle.

Erkekler evli ol bekar ol farketmez karşıdan ufak bir ışık görünce şanslarını denemek istiyor. O ışığı veren sizsiniz malesef. Mesafeli olsaydınız ne dutu, ne şarkı dinlemesi ne münasebet!!! Siz o ışığı vermeseydiniz bunların hiçbiri olmazdı. Samimi olmak değil sıkıntı, samimiyetin arkadaşlık dışındaki hallerde olması sorun. İki kişi arasında bu varsa bariz belli oluyor kurumlarda ofislerde.
Artık aşk meşk işini kalbinize gömüp işinize bakın bence. İmkan varsa birim değiştirin çünkü siz pek rahat duramayacak gibisiniz.

Bakın ben haklıyım yaptıklarım doğru demiyorum ancak öyle yorumlar var ki sanki ben bütün bunları kendim uyduruyorum, adama göz diktim gibi bir durum oluşturuyorlar
Karşılıklı evet bu tür şeyler. Ben kendi kendime gitmedim ki dut yemeye o çağırdı yada şarkıyı o dinlettirdi sözleriyle, sürekli peşimde neyin var neden moralin bozuk diye gezende adam.evet bütün bunlara fırsat verdiğim için benimde suçum var

Bunları yazınca da bana adamın her hareketini gözlemliyorsun diyorlar, bana herşeyi kendim uyduruyormuşum gibi yorum yazıldığı için bunları açıklama gereği duyuyorum. Benim şu durum hoşuma gitse bu konuyu ona söylemez dahada yakınlaşmaya çalışırdım. Araya mesafe konmasını istedim ama WhatsApptan engellemesi de ne bileyim

Kendimi zaten 1 aydır sorguluyorum, yaptıklarımında farkındayım. Benim adamın yaptıklarını gözlemlememin sebebi burda bana herşeyi kendim uyduruyormuşum sanki sabahtan akşama kadar adamı izliyormuşum gibi muamele yapılması.
Evet ilgisi hoşuma gitti kabul ediyorum ama bu durumun son bulması için mesafe konmasını isteyen benim. Selamı konuşmayı kesen benim bu yüzden sürekli açıklama yapmak zorunda kalıyorum.

Mesafe konur fazla muhabbet edilmez tamam ama WhatsApptan engellemek, ben dışarıda olduğum zaman onunda arkamdan çıkması vs çok abartı değil mi yani bana mı öyle geliyor anlamıyorum

Herşeyi anlamak zorunda değilsiniz.
Kaldı ki ilk başta mesafe koyma düsüncesinde falan değildiniz.
Eşiyle bile görüştünüz.

Sonra adamın tavırları da değişince sizde mesafe koymak durumunda kaldınız.

Masayı da değiştirdi, uzak kalabilmek için.

Karşılıklı bir etkileşim olmuş ama siz onun yaptıklarını bu kadar takip ederseniz bu durumdan kurtulamazsınız. Hala o öyle yaptı böyle yaptı diyorsunuz, bir adım ilerleme yok, saka gibi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…