- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Tamam adam sen selam vermediğin için kızdı o yüzden de engelledi telefondan.Bu olay olalı 1 ay oldu, senim dediğin gibi olsa 1 ay önce yapmış olması gerekmez mi
Yooo, gayet tabi anladık sizi.İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor sunuz
Ben istediğim cevap olsun diye değil, yapılan yoruma göre cevap veriyorumTamam adam sen selam vermediğin için kızdı o yüzden de engelledi telefondan.
Çünkü seni ve yaptıklarını önemsiyor.
İstediğin cevap bu mu oldu mu?
Sebebi ne olursa olsun size ne? Neden elin adami bu kadar ilgilendiriyor sizi? Hadi itiraf edin artik, bu kadar saf falan olamazsiniz, bizi de salak yerine koydugunuz yeter benceBen istediğim cevap olsun diye değil, yapılan yoruma göre cevap veriyorum
Bana dendi ya eşi istediği içindir diye bende eşi istediği için olsa 1 aydır neden engellemedi diye düşündüm mantığıma yatmadı
Sizin mantığınıza yatan cevap nedir peki?Ben istediğim cevap olsun diye değil, yapılan yoruma göre cevap veriyorum
Bana dendi ya eşi istediği içindir diye bende eşi istediği için olsa 1 aydır neden engellemedi diye düşündüm mantığıma yatmadı
Aslında hiçbirsey olmuyor farkında mısınız?.İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor su
Şöyle
Onun isminde biri daha ekli bende, WhatsApptan sıklıkla mesaj yazdığım. Whatsabımın arama kısmına o kişinin ismini yazarak buluyorum. O ismi yazarken de bu adamın ismi çıkıyor hemen altında çünkü bayramda bayramlaşma mesajı yazmıştım o kadar. Önceden profil resmi olurdu ama kaldırılmış anladım engellediğini
Engelemisini gerektirecek bir durum yok çünkü en son bayramda mesaj yazdık,işyerinde mesafe koyarsın, gerekmedikçe konuşmazsın vs ama WhatsApptan engellemek çok saçma üstelik bu olay olalı 1 ay oldu ama şimdi engellemesi bir garip
Ama ben de engelledim. Konunun 1 aydır uzadığını bende fark ediyorum ama sürekli bir şey oluyor ve ben tam atlatırken yarım kalıyor
Geçen hafta izinliydi ne güzel bu konu aklıma bile gelmedi tam atlattım dedim yine işe geldi ve tekrar aynı şeyler
Sıklıkla mesaj yazdığın biri zaten en üstte olur, arama butonuna ismini yazmana gerek yok ki.İstediğimi yazma hakkına sahibim. Konudan sıkıldıysan yazma seni zorlayan yok ben anlamıyorum. Gerçekten beni hiç anlamaya çalışmıyor su
Şöyle
Onun isminde biri daha ekli bende, WhatsApptan sıklıkla mesaj yazdığım. Whatsabımın arama kısmına o kişinin ismini yazarak buluyorum. O ismi yazarken de bu adamın ismi çıkıyor hemen altında çünkü bayramda bayramlaşma mesajı yazmıştım o kadar. Önceden profil resmi olurdu ama kaldırılmış anladım engellediğini
Engelemisini gerektirecek bir durum yok çünkü en son bayramda mesaj yazdık,işyerinde mesafe koyarsın, gerekmedikçe konuşmazsın vs ama WhatsApptan engellemek çok saçma üstelik bu olay olalı 1 ay oldu ama şimdi engellemesi bir garip
Ama ben de engelledim. Konunun 1 aydır uzadığını bende fark ediyorum ama sürekli bir şey oluyor ve ben tam atlatırken yarım kalıyor
Geçen hafta izinliydi ne güzel bu konu aklıma bile gelmedi tam atlattım dedim yine işe geldi ve tekrar aynı şeyler
Abi ile karısı çocuk yapacak bence.Sıklıkla mesaj yazdığın biri zaten en üstte olur, arama butonuna ismini yazmana gerek yok ki.
Konunun kapanmasına bir türlü izin vermiyorsun, ne burada ne iş yerinde.
Adamla karşılaşmanıza niye şaşırıyorsun kuzum, bu adamla aynı yerde hatta aynı odada çalışıyorsunuz
Konuyu artık arkası yarın dizileri gibi izliyorum. Bakalım yarın ne olacak
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım. Bu adamla ne ilgisi varSebebi ne olursa olsun size ne? Neden elin adami bu kadar ilgilendiriyor sizi? Hadi itiraf edin artik, bu kadar saf falan olamazsiniz, bizi de salak yerine koydugunuz yeter bence
Sacma sapan davranan kim acabaValla ister dalga geç ister inan ister inanma
Ben buraya olan herşeyi yazıp bir nebze rahatlıyorum.
Geçen gün merdivende karşılaştık o selam verdi bende gülümsedim o kadar, o zaman whatsappta engelleme durumu yoktu
O gün akşam giderken ben selam vermedim o zaman whatsapptan engellemiş bende engelledim, zaten mesajlaşma yok birşey yok ne diye engelliyor onu anlamıyorum
Saçma saçma hareketlere girdi iyice, artık hiç konuşmuyorum
Hıh tüyoyuda verdinizAbi ile karısı çocuk yapacak bence.
Ayyy adamda yıldı bizim gibi demek ki.Elektrikte yok hoşlanmada yok. Adamla hiç bir şekilde konuşmuyoruz.
O beni WhatsApptan engellemiş bende onu engelledim
Kendime çeki düzen veriyorum şu anda
Yok hayır engellemiş, adamın telefon numarası eşimde var ordan baktım eşimden bakınca profil resmi görünüyor engellediği üstelik olaylar olalı 1 ay olmuşken belli ama engellenmesini gerektirecek bir durum yok mesajlaşma gibi bir durum yok zatenKonunuzu dışarıdan takip ediyordum başından beri. Belki adam sizi engellemedi de whatsapp profil fotoğrafını kaldırdı, olabilir mi? Benim var mesela zaman zaman bunu yapan arkadaşlarım.
Haricen, eşinize bir delilik anı gelse de telefonunuzu kurcalasa ne anlar sizce adamı engellemiş olmanızdan? Zaten konu defalarca kez gündeme gelmiş, yanlış yorumlamaz mı?
Adamla konuşmamak, görünce selam vermemek filan gibi hareketler üzerinizdeki -varsa- şüphe bulutunu kaldırmaz, bilâkis, "gördün mü, demek ki bir şeyler varmış" der insanlar; kaygınız bu ise.
Ben sizin elinizde olmadan adamdan hoşlandığınızı düşünüyorum; zaten bir noktada siz de istemeden de olsa ilgisinin hoşunuza gittiğini söylediniz. Odağınız değişirse bu konu da geçer herhalde, bir hobi falan mı edinseniz acaba?
O kadar takıntılisiniz ki, eşinizin telefonundan kontrol bile ediyorsunuz.Yok hayır engellemiş, adamın telefon numarası eşimde var ordan baktım eşimden bakınca profil resmi görünüyor engellediği üstelik olaylar olalı 1 ay olmuşken belli ama engellenmesini gerektirecek bir durum yok mesajlaşma gibi bir durum yok zaten
Konuşmak istemiyorum artık gerçekten çok sıkıldım, aslında aynı yerde de çalışmak istiyorum neyseki sıklıkla başka bir bölüme gidiyor yardım etmek içinde görmüyorum.
Ne güzel izindeydi takıntım azalmıştı, işe başladı yine kafama takmaya başladım
Aslında burda böyle yazıyorum ama işyerinde adama taktığımı belli etmiyorum,diğer arkadaşlarımla nasılsam onada aynı şekilde davranıyorum
Benim davranışlarımda ne var acaba, işyerinde Burdaki yazdıklarım gibi davranmıyorum, gayet resmiyim ve taktığımı belli etmiyorumSacma sapan davranan kim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?