Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bu olay olalı 1 ay oldu, senim dediğin gibi olsa 1 ay önce yapmış olması gerekmez mi
Tamam adam sen selam vermediğin için kızdı o yüzden de engelledi telefondan.
Çünkü seni ve yaptıklarını önemsiyor.

İstediğin cevap bu mu oldu mu?

Tamam adam sen selam vermediğin için kızdı o yüzden de engelledi telefondan.
Çünkü seni ve yaptıklarını önemsiyor.

İstediğin cevap bu mu oldu mu?
Ben istediğim cevap olsun diye değil, yapılan yoruma göre cevap veriyorum
Bana dendi ya eşi istediği içindir diye bende eşi istediği için olsa 1 aydır neden engellemedi diye düşündüm mantığıma yatmadı

Sebebi ne olursa olsun size ne? Neden elin adami bu kadar ilgilendiriyor sizi? Hadi itiraf edin artik, bu kadar saf falan olamazsiniz, bizi de salak yerine koydugunuz yeter bence

Sizin mantığınıza yatan cevap nedir peki?

Söyleyin de rahatlayın madem.

Başka bir adamı, yaptıklarını, nedenini,nicinini bu kadar dert edin bakalım nereye varacaksınız.

Arkadaşlar size kizmakta hakli, ama kizmanin suan bir çözüm olduğunu düşünmüyorum, "istemsiz" bir durum bence sizdeki, yani istemsiz olduğunu umuyorum. Ona gore yorum yapacağım

Takıntı olmuş o adam sizde. Normalden fazla karşılaşmıyorsunuzdur ama dikkatinizi çektiği için cok geliyor size.

Tek önerim o adami düşünmeyi bile yasaklayin kendinize. Farkli insanlarla muhabbet kurun plan yapin eski arkadaslarinizla konuşun uzun zamandir konuşmadığıniz. Bi sekilde bu takintiyi olayi unutun. Düşünmeyecegim diyeceksiniz bu kadar. Ve tek bir selam bile vermeyin bakmayin, engelini kaldirip telefondan numarasini silin daha mantıklı bi çözüm olur. En en onemlisi hayatiniza değişiklik katin degisik insan degisik aktivite zihninizi mesgul edecek bu olaydan bagimsiz baska bişey.

Aslında hiçbirsey olmuyor farkında mısınız?.

Tanımadığınız şeyler çok küçük şeyler.

Adam size gülmüş, gülmemis, telefonunuzu engellemiş çok mu önemli?

Hayır değil, zor birşey olsa diye tetikte bekliyorsunuz resmen.

Sıklıkla mesaj yazdığın biri zaten en üstte olur, arama butonuna ismini yazmana gerek yok ki.

Konunun kapanmasına bir türlü izin vermiyorsun, ne burada ne iş yerinde.

Adamla karşılaşmanıza niye şaşırıyorsun kuzum, bu adamla aynı yerde hatta aynı odada çalışıyorsunuz

Konuyu artık arkası yarın dizileri gibi izliyorum. Bakalım yarın ne olacak

Abi ile karısı çocuk yapacak bence.

Sebebi ne olursa olsun size ne? Neden elin adami bu kadar ilgilendiriyor sizi? Hadi itiraf edin artik, bu kadar saf falan olamazsiniz, bizi de salak yerine koydugunuz yeter bence
Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanım. Bu adamla ne ilgisi var

Sacma sapan davranan kim acaba

Konunuzu dışarıdan takip ediyordum başından beri. Belki adam sizi engellemedi de whatsapp profil fotoğrafını kaldırdı, olabilir mi? Benim var mesela zaman zaman bunu yapan arkadaşlarım.

Haricen, eşinize bir delilik anı gelse de telefonunuzu kurcalasa ne anlar sizce adamı engellemiş olmanızdan? Zaten konu defalarca kez gündeme gelmiş, yanlış yorumlamaz mı?

Adamla konuşmamak, görünce selam vermemek filan gibi hareketler üzerinizdeki -varsa- şüphe bulutunu kaldırmaz, bilâkis, "gördün mü, demek ki bir şeyler varmış" der insanlar; kaygınız bu ise.

Ben sizin elinizde olmadan adamdan hoşlandığınızı düşünüyorum; zaten bir noktada siz de istemeden de olsa ilgisinin hoşunuza gittiğini söylediniz. Odağınız değişirse bu konu da geçer herhalde, bir hobi falan mı edinseniz acaba?

Yok hayır engellemiş, adamın telefon numarası eşimde var ordan baktım eşimden bakınca profil resmi görünüyor engellediği üstelik olaylar olalı 1 ay olmuşken belli ama engellenmesini gerektirecek bir durum yok mesajlaşma gibi bir durum yok zaten

Konuşmak istemiyorum artık gerçekten çok sıkıldım, aslında aynı yerde de çalışmak istiyorum neyseki sıklıkla başka bir bölüme gidiyor yardım etmek içinde görmüyorum.

Ne güzel izindeydi takıntım azalmıştı, işe başladı yine kafama takmaya başladım
Aslında burda böyle yazıyorum ama işyerinde adama taktığımı belli etmiyorum,diğer arkadaşlarımla nasılsam onada aynı şekilde davranıyorum

O kadar takıntılisiniz ki, eşinizin telefonundan kontrol bile ediyorsunuz.

Katibin Ruhu haklı tam bir umutsuz vakasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…