Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Arkadaşımdan özür dileyemem ancak eskisi kadar kızgın değilim, özellikle geçen gün bölümdeki başka birisi fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım ne yapıcaksın dedi.

Hatta onun masasına gelen kıza senin gelmen çok iyi oldu dedim
Abide yanına gittiği arkadaşına ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
O kadar saçma bir durum ki, İyi oldu kendime getirdi beni bu olay, ben fark etmesemde karşıdan nasıl göründüğünü anladım.

Keşke daha fazla uzağa gitse de rahatlasam. Yeni masasında bile karşımda birde üzgün üzgün oturuyor.
ne diye samimi olurum ki elin adamıyla kendime kızıyorum.
Arkadaşınızın size kızgın olması gerekirken sizin kızgın olmanız enteresan

Bunu o "abi" mi söyledi?
Ve siz bu adamı hala iyi niyetli zannetmeye devam ettiniz öyle mi? Peki :) :) :) :) :)
O bana örnek olarak verdi
Sana söyleyen kızla daha önce 10 kere filan dışarıda oturduk ama seninle hiç oturmadık öyle niyetim olsa kaç kez dışarıda oturduk
diye örnek verdi
Ama bir kez dut toplamaya gitmiştik birlikte abiyle.
Offf böyle anlatınca çok saçma geliyor farkındayım ama gerçekler bunlar

Arkadaşımdan özür dileyemem ancak eskisi kadar kızgın değilim, özellikle geçen gün bölümdeki başka birisi fısır fısır çok konuşuyordunuz bakalım ne yapıcaksın dedi.

O kadar saçma bir durum ki, İyi oldu kendime getirdi beni bu olay, ben fark etmesemde karşıdan nasıl göründüğünü anladım.

Keşke daha fazla uzağa gitse de rahatlasam. Yeni masasında bile karşımda birde üzgün üzgün oturuyor.
Adamın üzgün üzgün olması sizi niye bu kadar ilgilendiriyor ? Size ne ya ... Allah aşkına ben mi anormalim bana com tuhaf geliyor başkalarının hayatının içine girmeye Allah aşkına çalışmayın bence sizde uzak durun

O bana örnek olarak verdi
Sana söyleyen kızla daha önce 10 kere filan dışarıda oturduk ama seninle hiç oturmadık öyle niyetim olsa kaç kez dışarıda oturduk
diye örnek verdi
Ama bir kez dut toplamaya gitmiştik birlikte abiyle.
Offf böyle anlatınca çok saçma geliyor farkındayım ama gerçekler bunlar
Evli adam kadın iş arkadaşıyla öğle arası yemeği dışında dışarda buluşuyorsa yuh ki yuh yani... Bu olayda beynini kullanıp düşünen tek bir insan bile yok.

Bu şekilde davranarak dikkatleri daha çok üstünüze çekiyorsunuz. Adamdan kaçarak olmayan bir şey varmış gibi davranıyorsunuz. O sıradan biri ve normal davranmamız gerekiyor. Neden adama özel muamele yapıyorsunuz ki?
Bir tek ona değil ki, diğer kişilerle de dikkat ederek konuşuyorum.
Kaçan ben değilim ki o. Masasını mesai bitimine 15 dk kala taşıyan o dikkat çekiyor. Üzgün üzgün oturuyor vs
Ben normal konuşuyorum, tabi li eskisi kadar samimi değişim ancak köşe bucak kaçan ben değilim

Abi yenilere yelken açmış kutlama derdinde sen hala üzgün oturuyor diyorsun 🤦‍♀️ isterse ağlayarak otursun yani neden bukadar seni ilgilendirip dikkatini çekiyor? Bazıları aşık demişti cidden adama ilgin var gibi duruyor taa burdan.. burdan böyleyse oradakilerin size takılması,yanlış anlaması gayet normal

Kimseyle paylaşma durumum olmadığı için buraya yazmak istiyorum
Bilindiği gibi arkadaşım, iş yerindeki adam ve ben arasında sorun çıkmıştı.
Adam başka masaya geçti çokta iyi oldu.masasındaki bilgisayarı taşırken, başka biri bana '' komşun gidiyor bakalım kimle konuşucaksın, fısır fısır çok konuşuyordunuz''dedi.hiç birşey diyemedim arkadaşımda o adamda duydu
Karşıdan gerçekten yanlış mı anlaşılıyordu, bunu hiç düşünmemiştim
Adam başka masaya geçti hala morali bozuk bütün gün konuşmuyor vs,. Keşke hiç bizim buraya gelmeseydi.o gelmeden önce çok mutluydum yada bu kadar samimi olmasaydık.zaten başıma ne gelirse samimiyetten geliyor
Karşıdan farklı görülüyormuş demekki, ikinci kişi bunu söyleyince anladım
Di mi?

Üniversitede okurken dünya güzeli bi kız arkadaşım vardı. Hakikaten güzel ötesi bi kiz ama sürekli kaos yapmaya çalışırdı. Hobi gibi bi şeydi onun için.

Gençten bi hocamız vardı. Evli adamdı. Bizimle çok ilgilenirdi. 4 sene bizimle ilgilenmişti.

Temiz,düzgün ve aklı başında bir adamdı

Beni de severdi. Ben de onu severdim.

Eğitim fakültesindeydik. Bigün sunum sırası bendeydi. Hoca benimle yine ilgilendi. Ama ilgilenme mevzusu eksiklerimi söylemekti. Başka bi ayak yoktu adamda. Adim gibi eminim.

Sunumdan sonra bu güzel arkadaşım beni kenara çekti "hoca gözlerini senden alamıyor. Genç adam sonuçta. Bal gibi beğeniyor seni. Herkes de farkında istediğine sor" dedi.

"Senin kadar güzeli varken bana bakmaz. Sana bakmıştır o kesin. Merakin varsa herkese sen sor " dedim

Konu bıçak gibi kesildi.

20 yaşındaydım. Ve sizin su anki halinizden daha akli selim daha olgunmuşum.

Bir tek ona değil ki, diğer kişilerle de dikkat ederek konuşuyorum.
Kaçan ben değilim ki o. Masasını mesai bitimine 15 dk kala taşıyan o dikkat çekiyor. Üzgün üzgün oturuyor vs
Ben normal konuşuyorum, tabi li eskisi kadar samimi değişim ancak köşe bucak kaçan ben değilim
İnşallah bir gün gerçekleri kendinize itiraf edebilirsiniz

Seninle bas basa kalmak neden adamın umrunda kı? Bir 'abi' ıs arkadası ile neden basbasa kalamamayı sorun eder.
Sorun etme olarak değilde örnek olarak verdiğini düşündüm ama bir kez hadi gel dut toplamaya gidelim dedi ben de gittim yani ne bileyim insanların böyle düşündüğünü

Evli adam kadın iş arkadaşıyla öğle arası yemeği dışında dışarda buluşuyorsa yuh ki yuh yani... Bu olayda beynini kullanıp düşünen tek bir insan bile yok.
Haklısın ne dut toplamaya gidicektim ne birşey. Bakıyorum başka bölümde de evli kadın aynı bölümdeki erkek arkadaşıyla biryere gidiyor, normal geliyordu bende kötü niyetle düşünmediğim için muhabbet etmekten de çekinmdim ama başkaları tarafından öyle görünmediğini anladım

Bir başkası da samimi olduğumuzu söyleyince, farkına vardım

Sorun etme olarak değilde örnek olarak verdiğini düşündüm ama bir kez hadi gel dut toplamaya gidelim dedi ben de gittim yani ne bileyim insanların böyle düşündüğünü
Neysekı adam karısına asıkta bırbırınıze yakıstırılmıyorsunuz ınsanlar tarafından.

Abi yenilere yelken açmış kutlama derdinde sen hala üzgün oturuyor diyorsun 🤦‍♀️ isterse ağlayarak otursun yani neden bukadar seni ilgilendirip dikkatini çekiyor? Bazıları aşık demişti cidden adama ilgin var gibi duruyor taa burdan.. burdan böyleyse oradakilerin size takılması,yanlış anlaması gayet normal
Kutlama yapalım dediği kişi erkek yani bölümdeki diğer erkeğin yanına gitti ben yanıma gelen kıza iyiki geldin deyince o abide yanına geçtiği kişiye ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
Neyse ne saçmalıktı zaten evli barklı adamla kadının muhabbet etmesi
Ben hala çok üzülmüyormuş gibi oturmasına sinir oluyorum. Zaten dikkat çekmişiz bölüm içinde, mesaiye 15 dk varken masanı taşımışsın birde hala üzgün üzügün oturuyorsun insanları daha çok şüpheye düşürücek
O kadar üzgün duruyordu ki, yanındaki erkek bile fark etti
Normal ol, her zaman olduğun gibi ol işte, ben ona karşı öyleyim mesela

Dut toplamaya gideceklermiş 🙄
Bakın gerçekten dalga geçilsin diye yazmadım. Olanları yazıyorum
Düşünüyorum ve düşündükçe bunlar aklıma geliyor. Evet saçma farkındayım ama hadi gel dut toplamaya gidelim deyince tamam dedim. Zaten sevdiğim bir meyve

Bakın gerçekten dalga geçilsin diye yazmadım. Olanları yazıyorum
Düşünüyorum ve düşündükçe bunlar aklıma geliyor. Evet saçma farkındayım ama hadi gel dut toplamaya gidelim deyince tamam dedim. Zaten sevdiğim bir meyve
Dalga geçmiyorum gerçekten. Yani neden ikiniz gidiyorsunuz hiç düşündünüz mü?

Back
X