Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Valla bende karısına aşık olduğunu düşünüyorum, ama evli bir adam ve kadın samimi olmamalı bunu anladım
Aynen, adam karısına asık olmasa sen hissederdin hıssetmemıssın. Bende hissetmedim. Senınle ısı yok adamın ıcın rahat olsun, yuzde yuz karısına asık ve mutlu. Sen kardesısın.
Sende adama asık degılsen platonik sekilde sorun yok. Sen burda yazarken adam belki suan karısına aksam ne yesek diye sorup onu sevdıgını soyluyor.

Dalga geçmiyorum gerçekten. Yani neden ikiniz gidiyorsunuz hiç düşündünüz mü?
Bulunduğumuz işyeri ağaçlık bir yer, molada hadi gel deyince gittim. Kötü birşey düşünmedim ama etramızdakilerin düşünceleri, apar topar masasını taşıması, benimle konuşurken neşeli olması aramız kötüyken başım ağrıyor diye üzgün oturması, kaç kez göz göze geldim kafamı çevirdim.

Evet bunları fark ettim. Nisan ayından beri baya samimi olduk, öncesinde iki kelime bile etmezdim. Arkadaşımla daha samimiydi. Hatta arkadaşım söyleyince arkadaşımın kıskandığını düşünücek kadar aklıma birşey gelmedi
Bilmiyorum yani hiç kötü düşünmedim evli barklı adam dedim ama insanların söyledikleri beni kendime getirdi.
Şimdi de kendime kızıyorum

Bulunduğumuz işyeri ağaçlık bir yer, molada hadi gel deyince gittim. Kötü birşey düşünmedim ama etramızdakilerin düşünceleri, apar topar masasını taşıması, benimle konuşurken neşeli olması aramız kötüyken başım ağrıyor diye üzgün oturması, kaç kez göz göze geldim kafamı çevirdim.

Evet bunları fark ettim. Nisan ayından beri baya samimi olduk, öncesinde iki kelime bile etmezdim. Arkadaşımla daha samimiydi. Hatta arkadaşım söyleyince arkadaşımın kıskandığını düşünücek kadar aklıma birşey gelmedi
Bilmiyorum yani hiç kötü düşünmedim evli barklı adam dedim ama insanların söyledikleri beni kendime getirdi.
Şimdi de kendime kızıyorum
Adam evlı barklı ve karısına asık, bence sende dert etme artık.
Kocana kahve yap aksama ıcın TV izleyin.

Aynen, adam karısına asık olmasa sen hissederdin hıssetmemıssın. Bende hissetmedim. Senınle ısı yok adamın ıcın rahat olsun, yuzde yuz karısına asık ve mutlu. Sen kardesısın.
Sende adama asık degılsen platonik sekilde sorun yok. Sen burda yazarken adam belki suan karısına aksam ne yesek diye sorup onu sevdıgını soyluyor.
Harika bir yorum

Harika bir yorum
Tesekkur ederım. Allah abi ve karısını ölene dek mutlu etsin huzuru yuvalarından eksik etmesin. Birbirine asık cıftlere bayılırım, karısına asık adamlara saygım hep coktur, abide onlardan biri tum konuyu okudum.
Sende bu konuyu kafana takma bence. Adamın senle ısının olmadıgının herkes farkındadır. Sırf laf ola beri gele bos bos konussun cevredekıler. Sallama onları.

Öyle deme ama adam üzgün üzgün oturuyor sürekli, bu ne demek anlamıyor musun 😂😂😂😂
Adamın gastriti falan vardır ondan oyle oturuyodur.platonık asik gibi konu sahıbı ustune mı alınsın simdı, sankı adama asık.
Abisi adam konu sahıbının.
Aksama karısıyla opusur fılm izler duzelır abi.

Adamın gastriti falan vardır ondan oyle oturuyodur.platonık asik gibi konu sahıbı ustune mı alınsın simdı, sankı adama asık.
Abisi adam konu sahıbının.
Aksama karısıyla opusur fılm izler duzelır abi.
Zaten karısı da çok olgun, giyin süslen herkes seni kıskanıyor diyordu.
Bir kasa maden suyu iyi gelir, hazmettirir olayları😂 yoksa kesin gastrit bence de

Tesekkur ederım. Allah abi ve karısını ölene dek mutlu etsin huzuru yuvalarından eksik etmesin. Birbirine asık cıftlere bayılırım, karısına asık adamlara saygım hep coktur, abide onlardan biri tum konuyu okudum.
Sende bu konuyu kafana takma bence. Adamın senle ısının olmadıgının herkes farkındadır. Sırf laf ola beri gele bos bos konussun cevredekıler. Sallama onları.
Asıl ben teşekkür ederim, dalga geçer tarzda yorumların için

Asıl ben teşekkür ederim, dalga geçer tarzda yorumların için
Neden dalga gecer gibi olsun yorumlarım, neresi sana dalga gıbı geldi. Son derece cıddıyım fikirlerimde ve bıtane emojı koymamısım yorumlarıma.
Senı cıddıye alan insanlara hep boyle haksızlık yapar mısın?

Adam sana asık degıl diyorum bunun neresi dalga? Insanlar konusur bosver onları diyorum adam karısına asık ve olene dek mutlu olsunlar ınsallah diyorum bunun neresi dalga?

Adam senden hoslanıyor hatta belki asık desem ciddiye alacak gıbısın, evlı degıl mıydın sen? Boyle yorum hosuna gitmez sandım?

Arkadaşınıza saydirirken iyiydi ama.

Siz arkadaşınız hakkinda size söylenenleri duyup gozunuzu kapatmayi tercih ederken kadıncağız sizi uyardi diye kotu oldu. Demek ki onun da kulagina gitmis bir seyler.

Herkes sizin gibi aman bana ne demiyor, uyarmayi tercih edebiliyormus demek ki.

Benim de aklıma uyardığı gelmişti , hatta konuyu okuduktan sonra şöyle düşündüm: ben de arkadaşım hakkında dedikodu duyarsam o kişiye söyleyebilirdim insanlar arasında mesafeli dursun , hakkında yapılan dedikodulardan bihaber yaşamasın diye ama artık kesinlikle söylemem , herkes kendisinden mesul . Kadın iyi niyetle yaklaşmış , yoksa o da yüzüne bir şey demeyip arkasından saydırırdı ama başına gelene bak .Sanki dedikoduyu o çıkarmış gibi başına gelmeyen kalmamış.

Bence kurulu ( abi +karısı +siz +kocanız) tekrar toplayın, bu böyle olmaz abi sürekli üzgün oturuyor bu durum sizin içinize oturuyor. Belki bu sefer de şey der karısı, kimseyi takmayın git sarıl teselli et falan . Gerçekten safa yatma konusunda ilk beşe girersiniz . Bu son gelişmeleri de anlattınız mi kocanıza onu da merak ettim . Olay tam bir yılan hikayesi heyecanla finali bekliyoruz 😅

Neden dalga gecer gibi olsun yorumlarım, neresi sana dalga gıbı geldi. Son derece cıddıyım fikirlerimde ve bıtane emojı koymamısım yorumlarıma.
Senı cıddıye alan insanlara hep boyle haksızlık yapar mısın?

Adam sana asık degıl diyorum bunun neresi dalga? Insanlar konusur bosver onları diyorum adam karısına asık ve olene dek mutlu olsunlar ınsallah diyorum bunun neresi dalga?

Adam senden hoslanıyor hatta belki asık desem ciddiye alacak gıbısın, evlı degıl mıydın sen? Boyle yorum hosuna gitmez sandım?
Bir sonraki yorumundan anladım dalga geçtiğini zaten, fazla iyimser geldin bana karşı genelde kötü yorum yazıldı alışık olmadığım içindir belki

Adam benden hoşlanmıyor diye düşünüyorum bende ki öyle olmasın zaten hatta keşke hiç gelmeseydi diyorum o yokken çok iyiydi
Sadece samimiyeti abarttık ve farklı kişilerden duyunca bende anladım. Evli adam ve kadın samimi olamaz olmamalı
Evliyim ve bende eşimle mutluyum şükür

Bir sonraki yorumundan anladım dalga geçtiğini zaten, fazla iyimser geldin bana karşı genelde kötü yorum yazıldı alışık olmadığım içindir belki

Adam benden hoşlanmıyor diye düşünüyorum bende ki öyle olmasın zaten hatta keşke hiç gelmeseydi diyorum o yokken çok iyiydi
Sadece samimiyeti abarttık ve farklı kişilerden duyunca bende anladım. Evli adam ve kadın samimi olamaz olmamalı
Bır sonraki yorumumda da adamın midesi agrıyordur konu sahıbı ile ılgısı yoktur, konu sahıbı de ustune alınmadı bence platonik asık mı ki adama ustune alınsın o uzgun durusu dedım neresi dalga bunun? Ancak platonik asık bırı durusu ustune alınır. Yine seni korudum?

Evli misiniz gerçekten. Peki eşiniz bu olayları biliyor mu?

Bence kurulu ( abi +karısı +siz +kocanız) tekrar toplayın, bu böyle olmaz abi sürekli üzgün oturuyor bu durum sizin içinize oturuyor. Belki bu sefer de şey der karısı, kimseyi takmayın git sarıl teselli et falan . Gerçekten safa yatma konusunda ilk beşe girersiniz . Bu son gelişmeleri de anlattınız mi kocanıza onu da merak ettim . Olay tam bir yılan hikayesi heyecanla finali bekliyoruz 😅
Evet safım kabul ediyorum zaten
Evet bölümdeki başka birinin söylediğini de anlattım eşime, fısır fısır konuşuyordunuz diye söyledi diye, evet samimiyeti abarttım, evet saçma sapan bir hal aldı.

Evet safım kabul ediyorum zaten
Evet bölümdeki başka birinin söylediğini de anlattım eşime, fısır fısır konuşuyordunuz diye söyledi diye, evet samimiyeti abarttım, evet saçma sapan bir hal aldı.
Arkadasim olayi sacma sapan hale getiren sizsiniz. Hala adam şöyle uzgun oturuyordu boyle oturuyordu adam cok uzgunmus bu konudan dertliymis gibi lanse ediyorsunuz. Adam isine gucune evliligine bakip devam ediyor neyini anlayamiyorsunuz. Bi salin birakin gitsin insanlari isinize bakin.

Kutlama yapalım dediği kişi erkek yani bölümdeki diğer erkeğin yanına gitti ben yanıma gelen kıza iyiki geldin deyince o abide yanına geçtiği kişiye ne zaman kutlama yapıyoruz dedi
Neyse ne saçmalıktı zaten evli barklı adamla kadının muhabbet etmesi
Ben hala çok üzülmüyormuş gibi oturmasına sinir oluyorum. Zaten dikkat çekmişiz bölüm içinde, mesaiye 15 dk varken masanı taşımışsın birde hala üzgün üzügün oturuyorsun insanları daha çok şüpheye düşürücek
O kadar üzgün duruyordu ki, yanındaki erkek bile fark etti
Normal ol, her zaman olduğun gibi ol işte, ben ona karşı öyleyim mesela
Kızma ama mesajların gerçekse adama ilgin yoksa cidden çok saf bir insansın. Kendine mukayet ol ve o adamda uzak dur ailene bile sebep olabilir.. seni bilemiyorum ama o "abi" sağlam ayak değil. Sen kıza öyle dedin diye nispet yapmalar,üzgün oturmalar,başkasından örnek vermeler değişik bir ilişkiniz varmış. Son olarak uzak dur.

Bır sonraki yorumumda da adamın midesi agrıyordur konu sahıbı ile ılgısı yoktur, konu sahıbı de ustune alınmadı bence platonik asık mı ki adama ustune alınsın o uzgun durusu dedım neresi dalga bunun? Ancak platonik asık bırı durusu ustune alınır. Yine seni korudum?
Mide ağrısı ne alaka bende bunu anlamıyorum
Ne güzel hiç samimi olmazdım ben kimseyle başım ağrımazdı, buralara nerden geldik bilmiyorum. Bazen arkadaşım doğru mu söyledi diyorum sonra saçmalama adam evli barklı diyorum. Aklıma kötü birşey getirmiyorum. Ama bundan sonra iş dışında konuşmayı düşünmüyorum

Mide ağrısı ne alaka bende bunu anlamıyorum
Ne güzel hiç samimi olmazdım ben kimseyle başım ağrımazdı, buralara nerden geldik bilmiyorum. Bazen arkadaşım doğru mu söyledi diyorum sonra saçmalama adam evli barklı diyorum. Aklıma kötü birşey getirmiyorum. Ama bundan sonra iş dışında konuşmayı düşünmüyorum
Adam evli bunu düşünmeyin bile. Adam karısını seviyor belli ve çok aşık. Bırakın mutlu olsunlar. Uzak durun adamdan huzurnu kaçırmayın. Siz de kocanızla mutlu yuvanıza dönün

Back
X