Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bak bu psikolojik bir durum karşındakine ilgin olduğu için onunda sana ilgisi olduğunu sanma hali hatta çoğu sapıklar bu şekilde yaparlar. Yanlış anlama ama burada kimse seni tanımıyor adamın milletin onun bunun dediklerini neden bu kadar taktığını kendine sordun mu hiç.Burada hiç birimiz seni tanımıyoruz lütfen kendine dürüst ol itiraf edwmediklerini et ve bu hastalıklı durumla baş edebilmen için bunu yap.Belli ki hayatında pek mutlu değil heyecanlar arıyor bunun içinde en yakınındaki kişiyi seçmişşn erkekler zaten bu tarz heyecanların baş taliplisi.adam senden hoşlanıyor diyelim ne olacak eline geçecek gerçekten istediğin bu mu.Adamı izleyip her hareketinden kendine pay çıkarmaya başlamışın 15 dk önce çıktığını takip edecek kadar senin yer değiştirmen gerekirken madem çok rahatsızsın adam kaçmış gitmiş masasını değiştirmiş.

Ediyorum,vakit geçiriyorum. çok mutluyum eşimle şükür.

Ama sabah canım işe gitmek istemiyor. Kafama takma halimden sıkıldım. Her olaya karşı takıntılıyım
Yani suan adamdan bahsediyoruz beyinle oturmuyorsun ve adam karısıyla cay keyfi yapıyor ya ondan dedim

Ama baş başa dut koparmaya gidemez,gitmemeli
Ben Eşimin gitmesini istemezdim. Ne alaka dut koparmaya gitmek başka insan mı kalmadı.ya bir gören olsa saçma sapan konuşsalar. Başkası ne bilsin bizim niyetimizi
Bunları diyen siz, dut yemeye giden de siz:confused:

Yani suan adamdan bahsediyoruz beyinle oturmuyorsun ve adam karısıyla cay keyfi yapıyor ya ondan dedim
Eşimle oturuyorum, gayet güzel vakit geçiriyoruz. Beni güldürüyor mutlu ediyor. Onun yanında gerçekten mutluyum. O yokken bir tarafım eksik gibi. Allah başımdan eksik etmesin eşimi

Eşimle oturuyorum, gayet güzel vakit geçiriyoruz. Beni güldürüyor mutlu ediyor. Onun yanında gerçekten mutluyum. O yokken bir tarafım eksik gibi. Allah başımdan eksik etmesin eşimi
Amin, Gunlerdır esinden hıc bahsetmeyip abinin uzgun oturmasına odaklandın ya ondan dedim.

Birde baydıysam yazmana gerek yok ki, zorla yazdırmıyorum. Bu konuyu kimseye açamadığım ve burda gerçekten bana faydası olan yorumlar olduğu için tekrar yazdım.
Yazdigimda takildigin tek sey baydigin mi 😂😂😂 orada bence uzerine alinman gereken daha ciddi seyler vardi ama sen bilirsin 🤔😂

Doğru, hatta eşimede akşam bahsediyorum bu olanlardan.
Evet fazla abarttım, üzgün oturmasını, masasını değiştirmesini vs
Saçmalıktı
Yani uzgun oturdugunu soyleyen sensin, adamın Belkı midesi agrıyor belki bası.
Karısına asık adam gereksiz muhabbet edilen sacma masadan ayrıldı diye bence uzulmedı.
Uzulduyse de suan karısının kucagina yatmıs masadan ayrılısını unutmuştur bile. Sen adami dert etme.

İlla birinin neden üzgün olduğunu merak etmek için ona karşı birşey mi hissetmek gerekiyor, neden herşey aşka meşke geliyor

Adamın ilgisini fark etsem arkadaşımın söylemesine gerek kalmadan iş buralara gelmeden mesafemi koyardım, şimdi koyduğum gibi.
Normal bir düşünce yapısına sahip bir birey olsaydın 6 aydr samimi olduğun bir adam için arkadaşını satmazdın.. Hadi tamam ilgiyi sen farketmedin farkeden en yakın arkadaşını dinleyip gözlemleyip adam ile arana mesafe koyabilirdin . Adama bunu söyleyip ortalığı karıştırmazdın. İnan ki son yazdığın cümle hiiçç inandırıcı gelmiyor..

Bak bu psikolojik bir durum karşındakine ilgin olduğu için onunda sana ilgisi olduğunu sanma hali hatta çoğu sapıklar bu şekilde yaparlar. Yanlış anlama ama burada kimse seni tanımıyor adamın milletin onun bunun dediklerini neden bu kadar taktığını kendine sordun mu hiç.Burada hiç birimiz seni tanımıyoruz lütfen kendine dürüst ol itiraf edwmediklerini et ve bu hastalıklı durumla baş edebilmen için bunu yap.Belli ki hayatında pek mutlu değil heyecanlar arıyor bunun içinde en yakınındaki kişiyi seçmişşn erkekler zaten bu tarz heyecanların baş taliplisi.adam senden hoşlanıyor diyelim ne olacak eline geçecek gerçekten istediğin bu mu.Adamı izleyip her hareketinden kendine pay çıkarmaya başlamışın 15 dk önce çıktığını takip edecek kadar senin yer değiştirmen gerekirken madem çok rahatsızsın adam kaçmış gitmiş masasını değiştirmiş.
Bakın ben ilgisi var yok bilemem.benim ilgim yok, muhabbet etmeyi kötü birşey olarak görmedim.
Ben olanları yazdım. Burda kimisi ilgisi var dedi kimisi yok dedi. Ben bilmiyorum bu benim için çokta önemli değil. Ben sadece 2 kişiden samimi olduğuma dair şeyler duyunca düşündüm, ben samimiyeti ayarlayamıyorum. Bu adam olur başkası olur fark etmez. Başkalarını bu düşünceye iten ne. O kadar dikkat etmeme rağmen

iyikide gitti zaten o masasını değiştirmeseydi ben değiştiricektim.
Selam verip geçiyorum, o konuşursa konuşuyorum.

Dut ağacının etrafında yakalamaca ebelemece oynamadıysanız (bakınız eski Türk filmleri ), birbirinizin ağzına dut atmadıysanız zaten iki kişinin dut yemeye gitmesinde sorun yok ama siz öyle bir abartıyorsunuz ki insan bi diyor bu iki evli, eşleri aşırı anlayışlı, biri kocasına deli gibi aşık, diğeri karısına sevdalı kişi dutlukta acaba ne yaptı. Durup durup bir şey daha atıyorsunuz ortaya mesela bir de yabancı şarki dinletmesi var ki ne mana ? . Gerçekten laf söz çıkarılacak şeyler yapmışsınız, farkındasınız da e bari bundan sonra artık bırakın ya hu . Adam kendi üzgün oturmasını sizin kadar takmıyordur. Kendi kocanla bu kadar ilgili değilsin , o yüzden kimse evli olduğuna inanmıyor.

Back
X