Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Adam, siz uyardığınız için değil, sizin niyetinizi anladı ve eşi de istemediği için mesafe koydu size. Eğer mesafe koymasaydı iş yerinde yoktan yere adamın adını çıkartacaktınız.

Ben size artık bir şey demek istemiyorum. Sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
Mesafeyi ben koydum, acaba bana neden mesafe koydu ne yaptım diye düşünen o kendisi söyledi
Sonra durup durup dururken mesafe koymak saçma geldiği için sebebini açıkladım
Anlatabildim mi
Arkadaşım da dedi seninle çok fazla ilgileniyor diye, ben de bunu söyledim çünkü çay koymaya gidince bile içeri giriyordu,en olmadık şeyden muhabbet ediyordu, mesafe koyan benim. Samimi olmak isteseydim arkadaşımın söylediklerini anlatmadım bile daha da samimi olmaya çalışırdım
Olan herşeyi yazıyorum, ister inanın ister inanmayın

Yani ben günlerdir düşünüyorum artık saplantı haline geldi bende özellikle işyerinde baya kötü oluyorum

Arkadaşım ve diğer kişininin söylemesinden sonra, Burdaki yorumların üzerine neden bu kadar takıntı haline geldiğini sanırım anladım

Arkadaşımın haklı olduğunu düşünüyorum. Adamın bana ilgisi vardı ve bu ilgi benim hoşuma gitti sanırım.daha anlatamadığım sonradan aklıma gelen detaylar var,başkalarının söyledikleri ve Burdaki yorumlar beni kendime getirdi. Belki yanaşmaya çalışsam daha farklı yerlere gidebilirdi.
Şu an istediğim sadece bu takıntıdan kurtulmak. Elin adamını bu kadar takıntılı hale getirmemem gerektiğini biliyorum. Her şeyden önce o evli ben evliyim, bu kadar samimiyet kurmak bile Saçmalıktı.
Bravo... 👏🏿👏🏿

Ben artık kimseye anlatacak durumunuz olmadığı için ve kendinizi kandırmak istediğiniz için buraya yazdığınızı düşünüyorum. Aşık olan taraf sizsiniz, eğer abi dediğiniz kişi sizden az da olsa hoşlansaydı buraya yazmak yerine o kişiyle konuşacaktınız. Arkadaşlarınız da sizin durumunuzun farkında bu nedenle daha fazla rezil olmamak adına onlara anlatamıyorsunuz. Yani karşılıksız ve sizin anlatacak kimseniz yok.

Adet tarihini söylücek kadar yakın gördüğüm kişide var ama onda hiç bir şey sezmedim
Kimsenin kimseyi rahatsız ettiği yok, herkes mesafeli zaten
E siz "abiden" de bir sey sezmemistiniz :D hatta arkadasiniza kiskanc, cirkef, iftiracı falan demistiniz.

Sizin duzeniniz iyiydi, arkadasiniz size soyleyerek aciga cikarip tekerinize comak soktu diye kizdiniz arkadasiniza. Yazik hikayenin en gunahsiz kisisi de arkadas cikti :D

Size Bilal Goregen'den Sevdigim Kiz Bana Abi Deyince sarkisini armagan ediyorum.

Mesafeyi ben koydum, acaba bana neden mesafe koydu ne yaptım diye düşünen o kendisi söyledi
Sonra durup durup dururken mesafe koymak saçma geldiği için sebebini açıkladım
Anlatabildim mi
Arkadaşım da dedi seninle çok fazla ilgileniyor diye, ben de bunu söyledim çünkü çay koymaya gidince bile içeri giriyordu,en olmadık şeyden muhabbet ediyordu, mesafe koyan benim. Samimi olmak isteseydim arkadaşımın söylediklerini anlatmadım bile daha da samimi olmaya çalışırdım
Olan herşeyi yazıyorum, ister inanın ister inanmayın
Tamam mesafeyi sen koydun biz ikna olduk, ok.

Bu kadar takıntının başka açıklaması yok ki, evet gerçek hayatta da takıntılı bir insanım ancak bir kaç yıldır yandığım ve 6 aydır samimiyet kurduğum bir insanı neden bu kadar takıntı haline getirdim anlamıyorum

Tabi ki tek taraflı değil, kimseye yanaşan bir insan değilim. Şimdi düşünüyorum da peşimden gelmesi, konuşması benimle konuşurken heyecanlanması, kaçar gibi masasını taşıması, arkadaşımın söylediklerini ona söylerken ilk olarak gülmesi gibi gibi uzar gider

İyiki arkadaşım söyledi ve ben iyikide o adama söyledim.

Esin bu takintina karsi cok anlayisli ya esinle paylas durumu. Sana yardimci olacaktir.
Keske adamin esini dinleseydin suslenip puslenip samimiyeti arttirsaydin :işsiz:

Esin bu takintina karsi cok anlayisli ya esinle paylas durumu. Sana yardimci olacaktir.
Keske adamin esini dinleseydin suslenip puslenip samimiyeti arttirsaydin :işsiz:
Ya sanki onu adamın eşi söylememiste konu sahibi düşünmüş, nasıl olur diye de buradan akıl almak için yazmış gibi gelmeye başladı bana. çünkü aklı mantığı ve de şuuru olan hiç bir kadın böyle bir cümle kurmaz

Ya sanki onu adamın eşi söylememiste konu sahibi düşünmüş, nasıl olur diye de buradan akıl almak için yazmış gibi gelmeye başladı bana. çünkü aklı mantığı ve de şuuru olan hiç bir kadın böyle bir cümle kurmaz

Zaten konu sahibinin evliligi ve esi de hayal urunu :) o yuzden konuda mantik aramayi birakali cok oldu :)

Zaten konu sahibinin evliligi ve esi de hayal urunu :) o yuzden konuda mantik aramayi birakali cok oldu :)
Yok ben de aramıyorum da günlerdir burada insanları aptal yerine koyuyor. eşi çocuğu olan bir insan gibi düşünmüyor da davranmıyor da rüzgâr nerden eserse ordan karakterler çıkıyor ben de ona eşlik edeyim dedim

Yok ben de aramıyorum da günlerdir burada insanları aptal yerine koyuyor. eşi çocuğu olan bir insan gibi düşünmüyor da davranmıyor da rüzgâr nerden eserse ordan karakterler çıkıyor ben de ona eşlik edeyim dedim

Konu sahibi kendi calip kendi oynuyor zaten. Arada bir hepimiz eslik ediyoruz iste :) aklinca buradan parlak fikirler almayi umdu ama aradigini bulamadi.

İster inan ister inanma, ben ne var ne yoksa yazdım. İnanıp inanmamak sana kalmış.doşru düzgün fikir almak için açtım konuyu ama şu yorumlara bak, yazmasan daha iyi

İster inan ister inanma, ben ne var ne yoksa yazdım. İnanıp inanmamak sana kalmış.doşru düzgün fikir almak için açtım konuyu ama şu yorumlara bak, yazmasan daha iyi

Yazdiklarini hic okudun mu? Konuda dogru duzgun birsey var da ben mi kacirdim? Sana bundan onceki konunda dogru duzgun yorumlar yapildi ama sen ne yaptin? Taktiklerin tutmadi diye uzulelim mi.

Yazdiklarini hic okudun mu? Konuda dogru duzgun birsey var da ben mi kacirdim? Sana bundan onceki konunda dogru duzgun yorumlar yapildi ama sen ne yaptin? Taktiklerin tutmadi diye uzulelim mi.
Evet saçma kabul ediyorum, birisi böyle konu açsa bende inanmakta güçlük çekerim ama ne varsa hepsini yazdım unuttuklarım bile var

Şu yaşadıklarıma bende inanmıyorum, kimseyi de inandırmak gibi bir çabamda yok. Sinirlerim çok bozuk. Bir öyle düşünüyorum bir böyle.
Aşık mı diye açmadım konuyu, olanları yazdım ve sadece mesafe konsun diye anlattım arkadaşımın dediklerini yoksa nerde olsam peşimden gelirdi, en ufak bir konudan muhabbet ediyordu. Evet güzel vakit geçirdim doğru huylarını da kendime benzetiyorum ama hiç bir zaman eşimi aldatayım oda eşini aldatsın gibi bir düşüncem olmadı.
O gelip neyin var diye sorunca birşeyim yok deyip gidiyordum, arkadaşıma neden soruyor anlamıyorum.bölümdeki herkes duyuyor.
Yada çarşıda işim olduğu zaman neden gelmek istiyor
Baş başa meyve koparmakçin o çağırdı
Dahalarıda var ama ben artık aynı şeyleri yazmaktan yoruldum, düşünmekte istemiyorum.
Neden örnek veriyorum,çünkü adam aşık değil sen hoşlanıyorsun diyorsun.
Evet adam aşık değil ama bende değilim. Sadece güzel vakit geçirdim, belkide ilgi görmek hoşuma gitti bilmiyorum ama şimdi hiç birşey umrunda değil. Mesafemi koydum.
Ne o bana birşey söyleyebilir nede ben ona

Artık ister inan ister inanma yapabileceğim birşey yok. Ama içimdekileri yazdım
Tabi sen bu yazdıklarımada dalga geçicek birşey bulursun

Evet saçma kabul ediyorum, birisi böyle konu açsa bende inanmakta güçlük çekerim ama ne varsa hepsini yazdım unuttuklarım bile var

Şu yaşadıklarıma bende inanmıyorum, kimseyi de inandırmak gibi bir çabamda yok. Sinirlerim çok bozuk. Bir öyle düşünüyorum bir böyle.
Aşık mı diye açmadım konuyu, olanları yazdım ve sadece mesafe konsun diye anlattım arkadaşımın dediklerini yoksa nerde olsam peşimden gelirdi, en ufak bir konudan muhabbet ediyordu. Evet güzel vakit geçirdim doğru huylarını da kendime benzetiyorum ama hiç bir zaman eşimi aldatayım oda eşini aldatsın gibi bir düşüncem olmadı.
O gelip neyin var diye sorunca birşeyim yok deyip gidiyordum, arkadaşıma neden soruyor anlamıyorum.bölümdeki herkes duyuyor.
Yada çarşıda işim olduğu zaman neden gelmek istiyor
Baş başa meyve koparmakçin o çağırdı
Dahalarıda var ama ben artık aynı şeyleri yazmaktan yoruldum, düşünmekte istemiyorum.
Neden örnek veriyorum,çünkü adam aşık değil sen hoşlanıyorsun diyorsun.
Evet adam aşık değil ama bende değilim. Sadece güzel vakit geçirdim, belkide ilgi görmek hoşuma gitti bilmiyorum ama şimdi hiç birşey umrunda değil. Mesafemi koydum.
Ne o bana birşey söyleyebilir nede ben ona

Artık ister inan ister inanma yapabileceğim birşey yok. Ama içimdekileri yazdım
Tabi sen bu yazdıklarımada dalga geçicek birşey bulursun

Ama senin kocan vardi. Kocana ne oldu? Hani sen evlisin ya. Kocan ilgi gosyermiyor mu ki elin adami sana ilgi gostermeyince karisina gittin. Cok poncik bir kalbin var ya. Hep iyilikten oldu bunlar dimi:) sen bana bakma bacim ben kotu kalpliyim takil sen bildigin gibi.

Back
X