Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Peki adamın eşiyle bir olup neden arkadaşınızı kotulediniz ?
Çünkü arkadaşım anlattığında kıskandığını düşündüm, sürekli bana adamı kötülüyordu
Adamın eşide arkadaşım için hiç iyi şeyler duymamış, adamı sürekli bana karşı kötülediği için arkadaşımı haksız buldum
Ama bir ikinci kişi daha çok samimi olduğumuzu söyleyince anladım karşıdan farklı anlaşıldığını

Çünkü arkadaşım anlattığında kıskandığını düşündüm, sürekli bana adamı kötülüyordu
Adamın eşide arkadaşım için hiç iyi şeyler duymamış, adamı sürekli bana karşı kötülediği için arkadaşımı haksız buldum
Ama bir ikinci kişi daha çok samimi olduğumuzu söyleyince anladım karşıdan farklı anlaşıldığını
Ama adamdan hoşlanıyormussun ilgisi hoşuna gitmiş.
Arkadaşın yine hakli.
Başka birine daha gerek yokmuş ki ?

Ama adamdan hoşlanıyormussun ilgisi hoşuna gitmiş.
Arkadaşın yine hakli.
Başka birine daha gerek yokmuş ki ?
Adamın ilgi göstermesi iyi geldi sadece. Arkadaşım sadece adamın bana karşı ilgisi olduğunu söyledi
İlk önce anlayamadım, bir başkası daha söyleyince kamu yerinde kimse ile samimiyet kurulmaması gerektiğini anladım
Bütün konuşmalarım için, meyve koparmaya gittiğim için kısacası herşey için çok pişmanım

Adamın ilgi göstermesi iyi geldi sadece. Arkadaşım sadece adamın bana karşı ilgisi olduğunu söyledi
İlk önce anlayamadım, bir başkası daha söyleyince kamu yerinde kimse ile samimiyet kurulmaması gerektiğini anladım
Bütün konuşmalarım için, meyve koparmaya gittiğim için kısacası herşey için çok pişmanım
Kocanız ilgi göstermiyor mu?

Kocanız ilgi göstermiyor mu?
Gösteriyor eşimden yana bir sıkıntım yok. İlgide gösteriyor, benide dinliyor, ev işlerinde çocuk bakımında yardımcı,hakkını yiyemem.O evde olmayınca bir yanım eksik kalıyor o, eşimi seviyorum

Sadece işyerindeki adamla muhabbet iyi geldi aslında gizli kapaklı da konuşmuyorduk bölüm içinde konuşuyorduk, ama iyi anlaşıyorduk
Tabiki yinede suçluyum, ben kabul ediyorum. Kimse ile samimi olmamak gerekiyor-muş

Amaann biz ne desek boş,belli ki bu yuvayi yikmak icin elinden geleni yapacaksin.yuva yikanin yuvasi olmuyor ama emin ol.sabahtan aksama kadar abi de abi,esini hic bu kadar dusunuyor musun acaba ??? Yalniz adam yuvasini yikmaz bak gorursun,oyle adin ciktigi ile kalirsin
Ben ne yazıyorum senin anladıklarına bak, bu kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardın
Ne yuva yıkmasından bahsediyorsun. Benim yuvamı yıkacağımı kim söyledi
İki muhabbet ettim diye samimi oldum diye niye yuvamı yıkayım Allah aşkına
Adamın adı duyulmasın diye arkadaşımın söylediğini adama anlattım
Neyse ne ben alacağım dersi aldım

Ben ne yazıyorum senin anladıklarına bak, bu kadar yazdığım şeyden bunu mu çıkardın
Abiye ne oldu:KK70:

Canim ya sirf adamin adi duyulmasin diye ne hallere soktun kenedini. Hani biz buna halk arasinda bir dali tutmadan digerini birakmayanlar diyoruz ama yanlis biliyormusuz:)

Allah askina bastan bu konuyu acarken amacin adam sana asik mi ,onu ogrenmek degil miydi?? Kac gundur abi de abi ,hatta ilk konunu da biliyorum ben,kac zaman oldu baska bir konun yok. Ben sana gercekleri soyluyorum.erkekler flort eder ama yuvalarini da yikmazlar.ya bence utanmalisin ama sen hala ama ben sadece samimiyet kurdum diyorsun.hersey karsiliklidir ,ben de kamu kurumunda calisiyorum.boyle hikayeler de coookk gordum.

Allah askina bastan bu konuyu acarken amacin adam sana asik mi ,onu ogrenmek degil miydi?? Kac gundur abi de abi ,hatta ilk konunu da biliyorum ben,kac zaman oldu baska bir konun yok. Ben sana gercekleri soyluyorum.erkekler flort eder ama yuvalarini da yikmazlar.ya bence utanmalisin ama sen hala ama ben sadece samimiyet kurdum diyorsun.hersey karsiliklidir ,ben de kamu kurumunda calisiyorum.boyle hikayeler de coookk gordum.
Öyle bir yazıyorsunuz ki sanki ben adamla birlikteyim eşinden boşanması için elimden geleni yapıyorum yani ben anlamıyorum bu kadar suçlama nedir

Kendimi tek suçlu gördüğüm şey samimi olmak, muhabbet etmek oldu. İşyerinde hiç bir erkekle abi, kardeş dediğim insanla samimi olmamaman gerektiğini öğrendim bu yaşananlarda
Tek taraflı muhabbet etmedim, keşke görme imkanınız olsa böyle yazmadınız. Utanıcak birşey yapmadım.

ne yani o sana ilgi duyuyor diye seni haklı mı çıkaralım anlamadım.adamı akşamdan sabaha analiz ediyorsun.yok üzgünmüş,yok göz göze geliyoruz,karşılıklı laf çarpmalar falan yer değiştirince....arkadaşım bana iki arkadaşım bunu söylese ben utançtan başımı kaldıramazdım masamdan.hele ki adamdan şüphelendiysem o adam bana bir adım yaklaşamaz. bu samimi olmak değil bu göz yummak.bence sana ilgisi yok ama ,diyelim ki var neden gereken mesafeyi koyup yoluna bakmıyorsun.hala burada bik bik yazıp duruyorsun. ve emin ol adama sorsak ,ben onu kardeşim gibi görüyordum yanlış anlamış der.çünkü erkekler böyledir ne yazık ki

Eee sürekli aynı konu döndür dolastır aynı seyi deyip duruyorsun. Bıkmadın mı? Burada kendini paraladın resmen...
Elin adamı seni bu kadr taktı mı acaba?
Eşin yanında burada yazıp duruyorsun söle yaptı Böle yaptı hpsuma gitti diye... Eşinde sana yapsa aynısını işyerinde bu şekilde davransın evde bir foruma bu sekilde anlatıp dursun. İtiraflarda bulunsun?? Ne hissedersiniz?!

Size nazik davranıp süslen püslen demesinin ama eşine o kadınla konusma demesinin sebebi gayet basit Eşinde veya sizde o potansiyel yani aldatma potansiyeli var mı diye takipte kalmak istemis. Burada da eşinden ya da eşinin samimi olduğu kadınlardan şüphelenen kadın arkadaslara takipte kal bi şey belli etme diyorlar hatta
Ne olursa olsun böyle bir konuda adınızın geçmesi çok kötü olmuş İşyeri de olsa mesafeye dikkat edilmeli bence Böyle çirkin yanlış anlaşılmalar olabiliyor Karşınızdaki size abi gibi davransa bile seviyenizi koruyun kimsenin huzuru bozulmasın Ders olmus oldu iste ne yazık ki Birde buraya yazısınızdan bile kusura bakmayın ama adama ilgi duyuyormussunuz gibi anlasılabiliyor Çok yakınmıssınız tek diyen kisi de arkadasınız degilmis Eşinin sizden rahatsız olması cok normal Abi dediğiniz kişi de eşini kırmamak için sizle konuşmayı bırakmış ama siz hala sözünde durmadı falan diyerek adam hakkında düsünüyorsunuz Yani lütfen bırakın artık su beyefendiyle ilgili düsüncelerinizi yahu Böyle bi olay olsa utancımdan adamı aklıma getirmem yanlıs anlasıldıgım icin

Son düzenleme:
Back
X