Daha önce açtığım konunun gelişmeleri

Bakın ben haklıyım yaptıklarım doğru demiyorum ancak öyle yorumlar var ki sanki ben bütün bunları kendim uyduruyorum, adama göz diktim gibi bir durum oluşturuyorlar
Karşılıklı evet bu tür şeyler. Ben kendi kendime gitmedim ki dut yemeye o çağırdı yada şarkıyı o dinlettirdi sözleriyle, sürekli peşimde neyin var neden moralin bozuk diye gezende adam.evet bütün bunlara fırsat verdiğim için benimde suçum var

Bunları yazınca da bana adamın her hareketini gözlemliyorsun diyorlar, bana herşeyi kendim uyduruyormuşum gibi yorum yazıldığı için bunları açıklama gereği duyuyorum. Benim şu durum hoşuma gitse bu konuyu ona söylemez dahada yakınlaşmaya çalışırdım. Araya mesafe konmasını istedim ama WhatsApptan engellemesi de ne bileyim
Benim demek istediğim de fırsat vermeniz zaten. Siz Onun her dediğini niye yapıyorsunuz ki? Sizden yakınlık alamasa bunların hiçbiri olmazdı.
Sizin kulağınıza gelmediyse bile olayın duyulması ve sonuçlarını tahmin edebiliyordur koca adam. Masa değiştirmesi engellemesi vs de işyerinde başınıza gelebileceklerin korkusudur. Farkındaysanız kamu kurumunda çalışıyorsunuz. İkinizde evlisiniz. Herkes duydu, eşlere kadar gitti konu. Bunun sonu iyiye varmaz. Artık onu bunu bırakın hatta biriminizi değiştirin diyorum ben. Siz hala niye öyle niye böyle diyorsunuz. Neyse ne... sizin bi hayatınız yokmu ona bakın.

Mesafe konur fazla muhabbet edilmez tamam ama WhatsApptan engellemek, ben dışarıda olduğum zaman onunda arkamdan çıkması vs çok abartı değil mi yani bana mı öyle geliyor anlamıyorum

la havle..
yani ben ondan vazgeçeyim ama o benden vazgeçmesin. sakın öyle bir şey yok demeyin zira siz adamdan etkilendiğinizi bile kendiniz anlayamadınız..
kendi duygularınızı kendinize bile itiraf edemediğiniz için takıntı takıntı yazıp duruyorsunuz.
adamın engellemesini kendinize yediremediniz durum bundan ibaret.
gerçekten bu saçmalıktan kurtulmak istiyorsanız önce kendinize itiraf edip durumu kabullenin.

Benim demek istediğim de fırsat vermeniz zaten. Siz Onun her dediğini niye yapıyorsunuz ki? Sizden yakınlık alamasa bunların hiçbiri olmazdı.
Sizin kulağınıza gelmediyse bile olayın duyulması ve sonuçlarını tahmin edebiliyordur koca adam. Masa değiştirmesi engellemesi vs de işyerinde başınıza gelebileceklerin korkusudur. Farkındaysanız kamu kurumunda çalışıyorsunuz. İkinizde evlisiniz. Herkes duydu, eşlere kadar gitti konu. Bunun sonu iyiye varmaz. Artık onu bunu bırakın hatta biriminizi değiştirin diyorum ben. Siz hala niye öyle niye böyle diyorsunuz. Neyse ne... sizin bi hayatınız yokmu ona bakın.
Buralara kadar geliceği hiç aklıma gelmedi. Aslında bunu bana söyleyen arkadaşımla daha samimiydi. Onlarla ilgili böyle söylenti çıkmadı, bende yaptığımın kötü birşey olmadığını düşünmedim ilk önce. Daha sonra 2 kişi bana söyleyince işin öyle olmadığını anladım. İlgi göstermesinin hoşuma gittiğini anladım kabul ediyorum bakın ama tek taraflı değil demek istiyorum samimiyet iki kişi arasında olur diğer türlü nasıl samimi olunur ki zaten
Birimimi değiştirmeyi çok istiyorum her gün yüz yüze bakmak hiç hoşuma gitmiyor, benim birim değiştirme durumum yılbaşından sonra olabilir.aynı ortamda bulunmak istemiyorum

Ben sadece neden 1 ay sonra engelliğini anlamıyorum, bu olay 1 ay önce oldu. WhatsApptan engellenmesini gerektirecek bir durum yok ki zaten mesajlaşma yok. Ben sadece arada bir durumuma fotoğraf koyuyorum o kadar
Bir şey hissediyor hissetmiyor bilemem bu onun içinde olan birşey, ama engellendi tamamen saçmalık ve işim olup bölümden dışarı çıktığım zaman onunda çıkmasına karşılaşmaya sinir oluyorum
Ya mesaj yoksa engellediğini nasıl takip edebiliyorsun? Sürekli adamı kontrol mu ediyorsun nedir anlamadım. Bence arkadaşını, adamı ve karısını bırak kendi hareketlerini sorgula, bu konu kapanmasın uzasın gitsin istiyor gibisin.

Ya adam whatsapptan engelledi diye bunu saçma bulmanızın hala saçma oldugunun cidden farkında mı degilsiniz ?
Engellemek istemiş, engellemiş ?
Sizene ki mesela bundan ?
Telefon benim mesela ister engellerim, ister engellemem.
Çok mu muhim ?
Egonuz beni nasıl engeller ay inanamiyore işine dönmüş.

la havle..
yani ben ondan vazgeçeyim ama o benden vazgeçmesin. sakın öyle bir şey yok demeyin zira siz adamdan etkilendiğinizi bile kendiniz anlayamadınız..
kendi duygularınızı kendinize bile itiraf edemediğiniz için takıntı takıntı yazıp duruyorsunuz.
gerçekten bu saçmalıktan kurtulmak istiyorsanız önce kendinize itiraf edip durumu kabullenin.
Vazgeçme filan yok. Ben ilgisinin hoşuma gittiğini zaten kabul ediyorum,oda Burdaki yorumlar sayesinde

Beni paranoya yaptınız iyice, adamdan ben etkileniyorum, adamla tek başıma samimi oluyorum. Engellemesi ayrı saçmalık değil mi neden yani ben onu anlamıyorum. Sanki hergün fotoğraf paylaşan devamlı mesaj yazan bir insanım.
Neden sürekli herşeyi ben yapıyorum gibi burda eleştri alıyorum

Ya adam whatsapptan engelledi diye bunu saçma bulmanızın hala saçma oldugunun cidden farkında mı degilsiniz ?
Engellemek istemiş, engellemiş ?
Sizene ki mesela bundan ?
Telefon benim mesela ister engellerim, ister engellemem.
Çok mu muhim ?
Egonuz beni nasıl engeller ay inanamiyore işine dönmüş.
Öyle deme ya engellenmek çok koyuyor 😂

Ya tmm karşılıklı etkileşim karşılıklı samimiyet oldu . Ama adam kendini geri çekmiş su an belliki engellemekte buna dahil.onunda kulağına abuk subuk şeyler gelmiş demekki .daha neyin dersindesiniz bu kadar engeller basılmıs konu kapanmış. Sizde kapanmayan ne ben bunu anlamıyorum. Bu düşüncelere eşiniz girseydi bu tarz olayları is yerinde o yaşasaydı ne düşünürdünüz? Şu an burdan bakıldığında gerçekten kötü bir profil çiziyorsunuz o adamda sizde ama hala kurcalıyor hala bakışını suyunu buyunu irdeliyorsunuz . Ne diyeyim umarım aklinizi başınıza toplarsınız

la havle..
Konu sahibi hoşlandığını kabul etti zaten

Artık bi bırakın bu konuyu yaa. Yatıp kalkıp bunları mı düşünüyorsunuz? Elin adamıyla adınız dillere düşmüş, yedi düvel duymuş, hala beni nasıl engeller diye saçma saçma konuşuyorsunuz.

Yeter yani hiç mi utanmıyor hiç mi vicdan azabı duymuyorsunuz ? Evlisiniz sözde çocuğunuzda var, onlardan da mı utanmıyorsunuz? Azıcık edep ya hu

Ayrıca bunların karşılıklı olması neyi değiştirir? Adam size bakmış, üzgünmüş size ne? Siz kendinizden mesulsunüz. Adam üstüne düşeni yapmış, masasını değiştirmiş, sizi engellemiş, daha ne yapsın ? Evli bu adam evli, bir kendinize gelin artık.

Vazgeçme filan yok. Ben ilgisinin hoşuma gittiğini zaten kabul ediyorum,oda Burdaki yorumlar sayesinde

Beni paranoya yaptınız iyice, adamdan ben etkileniyorum, adamla tek başıma samimi oluyorum. Engellemesi ayrı saçmalık değil mi neden yani ben onu anlamıyorum. Sanki hergün fotoğraf paylaşan devamlı mesaj yazan bir insanım.
Neden sürekli herşeyi ben yapıyorum gibi burda eleştri alıyorum

yahu neden anlamamakta ısrarcısınız?
tek başınıza yada kendi kendinize veyahut adamın katkısıyla ne fark eder?
etkilendiniz hoşlandınız hatta aşık bile olmuş olsanız ne fark eder?
ve hatta adamda size aşık cidden ne fark eder?
şu saatten sonra adamın davranış değişikliği sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.. ha bence benim dediğim gibi adam vazgeçti diye bozuldunuz.

yahu neden anlamamakta ısrarcısınız?
tek başınıza yada kendi kendinize veyahut adamın katkısıyla ne fark eder?
etkilendiniz hoşlandınız hatta aşık bile olmuş olsanız ne fark eder?
ve hatta adamda size aşık cidden ne fark eder?
şu saatten sonra adamın davranış değişikliği sizi neden bu kadar ilgilendiriyor.. ha bence benim dediğim gibi adam vazgeçti diye bozuldunuz.
Aaa hala bir şeyleri anlamasını mı bekliyorsunuz. Valla ben pes ettim artık. Size kolay gelsin

Back
X