- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Benim demek istediğim de fırsat vermeniz zaten. Siz Onun her dediğini niye yapıyorsunuz ki? Sizden yakınlık alamasa bunların hiçbiri olmazdı.Bakın ben haklıyım yaptıklarım doğru demiyorum ancak öyle yorumlar var ki sanki ben bütün bunları kendim uyduruyorum, adama göz diktim gibi bir durum oluşturuyorlar
Karşılıklı evet bu tür şeyler. Ben kendi kendime gitmedim ki dut yemeye o çağırdı yada şarkıyı o dinlettirdi sözleriyle, sürekli peşimde neyin var neden moralin bozuk diye gezende adam.evet bütün bunlara fırsat verdiğim için benimde suçum var
Bunları yazınca da bana adamın her hareketini gözlemliyorsun diyorlar, bana herşeyi kendim uyduruyormuşum gibi yorum yazıldığı için bunları açıklama gereği duyuyorum. Benim şu durum hoşuma gitse bu konuyu ona söylemez dahada yakınlaşmaya çalışırdım. Araya mesafe konmasını istedim ama WhatsApptan engellemesi de ne bileyim
Sizin kulağınıza gelmediyse bile olayın duyulması ve sonuçlarını tahmin edebiliyordur koca adam. Masa değiştirmesi engellemesi vs de işyerinde başınıza gelebileceklerin korkusudur. Farkındaysanız kamu kurumunda çalışıyorsunuz. İkinizde evlisiniz. Herkes duydu, eşlere kadar gitti konu. Bunun sonu iyiye varmaz. Artık onu bunu bırakın hatta biriminizi değiştirin diyorum ben. Siz hala niye öyle niye böyle diyorsunuz. Neyse ne... sizin bi hayatınız yokmu ona bakın.