canım o ınsanın yaptıgı hata madem onemsıyosun bastan kesseydın konusmayı ama herkesın bı tercıhı vardır dusuncesı vardır senın ınsanlıgın yok sayılmıs degıl bence boyle dusunme sende hıc evlenmemıs olsan sende onemsersın esı acaba sonradan ortaya cıkıp huzursuz eder mı dersın yanı madem oyle tercıh edıyomus bastan kesmesı lazımdı o konuda yanlıs yapmıs sadece bana gore
boşverin demekki hakkınızdan hayırlısı böyle imiş.boşanmanızda bi sebep olmuş.aslında size açık oluşu,iş ilerlemeden ,duygularınızla oynamadan ,sizi çok yıpratmadan bitirişi,size önem vermesinden ve saygı duymasından kaynaklanıyor. yani sizin dediğiniz gibi sizi aşağılamamış bence....
kimine göre önemlidir kimine göre değildir, bunu yargılayamayız ki.
ona göre önemliymiş demekki, bi evin bi oğluyum bunu aileme yapamam demesi bence agır gibi gözükse de değil, evlenseydin ve sonradan her durumda yüzüne vurulsaydı daha mı iyiydi? baştan bitmesi daha iyi olmuş. çünkü aranızda bariz bir mentalite farkı var.
en azından sana kibar kelimelerle konuşması sana değer verdiğini gösteriyor.
bana iki sınıfmışım gibi davrandı diyorsun da bence öyle bi durum yok, ailesinin düşünce tarzı buysa, mutsuz olmak yerine doğru olanı yapmış.
kimin ne haddine kime ikinci sınıf gibi davranmak hem?
işler tersine döndüğü için üzülürsün anlarım ama, hayırlısı olmuş bence canım...
aman canım boşver hiç üzülmeye bile degmez.insanların hayatlarında herşey iyi gitcek diye birsey yok.evlenip boşanmış olabilirsin.zaten yolunda gitmeyen bir evliliği her iki insan içinde ızdırap haline getirmeden bitirmek en doğrusu bence.bunun için kimse ikinci insan sınıfına girmez.girmemeli.günümüzde pek çok ayrılmış çift var.üstelik seninle tanışmak isteyen o.sen en güzeli dürüstçe söylemişsin.oda boşanmış çocuklu diye vazgeçti ise onuda paşa gönlü bilir.sen hiç takma bunlara
Adam gibi adam mangal gibi yürek bulmak zor seven herşeyi göze alır o ana kuzusuymuş!
işte anaların yetiştirdiği bağımlı erkek evlat ,şaşırmadım ne istediğini bilmeyen mutlu olamaz karşısındakinide mutlu edemezzaten bana dedi ki şimdi bu konuyu kapatalım sabah annemle konuşacağım sana olumlu veya olumsuz cevap veririm dedi bana. bende gerek yok yolun açık olsun dedim..
bune yaa bide annesine sorcak töbe töbeezaten bana dedi ki şimdi bu konuyu kapatalım sabah annemle konuşacağım sana olumlu veya olumsuz cevap veririm dedi bana. bende gerek yok yolun açık olsun dedim..
okadar ama okadar çok sinirleniyorum ki bu konuya..ne demek yaa yapamam?ne yapacaksın ki beyinsiz karşındaki ney yani genelevden mi kadın çıkartıosun..insan ya insan..hemde diğer kadınlardan daha hassas daha korkak daha mutluluğa aç bi insan.ki senden de saklanan bişe yok sonra ne oldu da kendine geldin aptal herif yaa .ay çok sinirlendim ağzımı bozdum kusura bakmayın.gitsin anasına sorsun kriterlerini sonrada alacağı hatunu anasının koynuna soksun o zat-ı muhterem..
arkadaşım bende boşandım.çok kısa sürdü evliliğim.ve aynen senin bu sorununla baş ettim tam 8 yıldır.hatta burda konum bile var..karşımıza çıkan erkeklerin sığındıkları laflardır ;"keşke seni daha önce tanısaydım" "çok geç karşılaştık" "yapamam yaşanmışlıkların var" "ikinci ten olamam" olma kardeşim olma yaa ..olmayacaksan hatta hiç karşımıza çıkma.sanki tetik çektik adamlara ya ol ya olma ne bu yaa..sanki yıllar önce karşımıza çıksalar bizde onları beklermiş gibi üstler,ine atlayacaktık ya..üff darlandım gene..yurdum bu tarz erkekleri gitsin bi bakirelikleri kalmış her haltı yemiş kızçelerle evlensinler gönülleride rahat etsin..
Isaretledigim yere kadar gayet güzel yazmissiniz, size hak vermemek ne mümkün dedim, ama son cümle ne yazikki hic hos olmamis.
Sizin daha evvel evlenmis olmaniz, daha evli olmayanlar icin bu sekil konusmaniza izin vermez/vermiyor.
Kimsenin sizi yargilamasina izin vermiyorsunuz, sizde yargilamayin o halde.
Ama Davul dahi dengi dengine, bunuda göz arda etmeyin lütfen.
Konuyu acan arkadasa gelince, hakkinizda hayirlisi varmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?