Bekarken bi çocuka görüşüyodum astsubaydı kendisi..
neyse bu benle evlenmek felan istedi böle yalvarmalar yakarmalar felan ailesiyle konuşmuşş..
biz memur istiyos demişler bu öküzde bana ne dese beğenirsinizannem öğretmen kız istyo biz bi bakalım eğer bulamazsak belki o kızl evlenrisin demiş.. asgari ücretle çalışan karıyı napcan demişler bide bunu bana söylüyo ay şimdi gülüomda o zamn çok sinirlenmiştim
tabi canım dedim siz bakı bi araştırın ben burda sizi beklliyo olucamm..
dedim hadi işine allah gönlünüze göre versin
bşrden aklıma geldi sizle paylaşmak istedim..yani ben bekarken bile karşılaştım böyle bi öküzle
dingilmiş ya
arkadaslar bakın empatı yapın bırazda..sız erkek olsaydınız bu sızın ıcın onemlı olurmuydu olmazmıydı..hadı sızı gectım aılenız ıstermıydı..tamam uygun olmadıgını soylerken kurdugu cumleler kırıcı olabılır kı zaten bu hassasıyette olan bır kadını ne soylese kırardı o zaman .. ben sahsen erkek te cok fazla suc bulamıyorum ..kımse bızı dul dıye alıp bagrına basmak zorunda degıl,hem herkes dengını bulmalı bence.. oylekı adam dengını buluyorda evlılıkte yasamadıgı sorun kalmıyor bıde dul bırı hıc evlenmememıs bır adamla evlenecek ılerde basına kakılacak yada en ufak bır meselede kendını kotu hıssedecek...
aynn canım şimdi gülüyomda ozamn çok kzımıştımazcık gülün die anlatıvereyim dedim..
Bu adam sizinle tanışmak isterken konu açmıştınız, oraya da cevap yazmıştım.
Sizi cesaretlendirecek bir kaç naçiz görüş belirtmiştim.
Değmezmiş bu erkek müsvettesi.
Benim anlamadığım sizin namusunuzu nasıl itham edebiliyor utanmaz?
Sonuçta orda burda basılmamışsınız.
Telli duvaklı yuva kurmuşsunuz.
Bundan daha namuslu birşey var mı?
Yürümeyince de ayrılmışsınız bu kadar basit.
Yok anneme sorim yok bilmem ne?
Yazdiklarinizin altina imzami atarim.
Ama verdiginiz örnekler neyazikki pek gecerli degil artik (bu zamanda).
Elbetteki konu namus olunca, bekaret degildir simgesi.
Ayrica Peygamber Efendimizden (s.a.v) örnek vermeniz cok güzel oldugu kadarda düsündürücü, Peygamber Efendimiz (s.a.v) Ayri! Essiz! Süphesizki Efendimiz gibi olmayacagi gibi gelmeyecektirde birtane daha dünyaya.
Ve mademki Peygamber Efendimizden (s.a.v) actiniz konuyu, söyle buyurmus efendimiz : benim ümmetimin cogu/toplulugu neyi düsünür neyi/nasil uygularsa bilinki o dogrudur!
Simdi kusura bakmayin, ama toplum olarak neyazikki böyledir bu isler.
Istisnalar kaideyi bozmaz.
Evlilige 1-0 baslaniyor , bu size bir sorun teskil etmiyorsa sorun yok.
Bu arada sanirim konu biraz sapti, sizin denk geldiginiz bey, zaten basli basina düsüncesizmis, bastan olur deyipte sonradan yan cizene ne denir bilirim ama neyse kalsin.
Hakkinizda hayirlisi varmis diye umuyorum.
Rabbim utandirmasin insallah.
Bekarken bi çocuka görüşüyodum astsubaydı kendisi..
neyse bu benle evlenmek felan istedi böle yalvarmalar yakarmalar felan ailesiyle konuşmuşş..
biz memur istiyos demişler bu öküzde bana ne dese beğenirsinizannem öğretmen kız istyo biz bi bakalım eğer bulamazsak belki o kızl evlenrisin demiş.. asgari ücretle çalışan karıyı napcan demişler bide bunu bana söylüyo ay şimdi gülüomda o zamn çok sinirlenmiştim
tabi canım dedim siz bakı bi araştırın ben burda sizi beklliyo olucamm..
dedim hadi işine allah gönlünüze göre versin
bşrden aklıma geldi sizle paylaşmak istedim..yani ben bekarken bile karşılaştım böyle bi öküzle
arkadaslar bakın empatı yapın bırazda..sız erkek olsaydınız bu sızın ıcın onemlı olurmuydu olmazmıydı..hadı sızı gectım aılenız ıstermıydı..tamam uygun olmadıgını soylerken kurdugu cumleler kırıcı olabılır kı zaten bu hassasıyette olan bır kadını ne soylese kırardı o zaman .. ben sahsen erkek te cok fazla suc bulamıyorum ..kımse bızı dul dıye alıp bagrına basmak zorunda degıl,hem herkes dengını bulmalı bence.. oylekı adam dengını buluyorda evlılıkte yasamadıgı sorun kalmıyor bıde dul bırı hıc evlenmememıs bır adamla evlenecek ılerde basına kakılacak yada en ufak bır meselede kendını kotu hıssedecek...[/QUO
ya kimse bizle evlensin demiyoruz zorlamıyoruz bizim derdimiz sorun olmaz deyip daha da beterini yaşatma kapasitesinde olmaları azıcık dürüst olsun.
gelsin çıksın karşıma evlenme niyetindeyse bende durmumu anlatiiimmm
yok bacım bunu benim nefsim taşımaz Allah yolunu açık etsin ben bilmiyordum desin alnından da elinden de öperim öyle adamın..
çünkü sınırını biliyor kendini tanıyor öyle adam ile ömür geçer
ne istediğini bilmeyenler zehredemez hayatımızı herşey basit değil öyl...
ya ne komik ne aciz insanlar var bu dünya da insanlar artık eş aramıyor
kimisi kukla
kimisi geçim kaynağı
kimisi hizmetçi
ama bir tane de bana hayat arkadaşı olsun yeter diyenini duymadım...
kesinlikle öyle arkadasım. Erkekler bizim gibi uzun vadeli ayrıntılı vs düşünmüyorlar.sen onunla görüşem mi die bile 40 kere düşünmüssündür. O ise hoşlanmıştır işte ammmann ne olacak der. Bi de sen başta hemen kabul etmedin diye daha da kıymete binersin gözünde. Sonra ne olur adam aa bu dul ama olmaz ki der. Sanki bilmiyordun
Başka boyutlarda da böyle oluyo evlenince eşini tanıyamayan kadınlar niye öyle sizce? adam imzayı atıp afedersiniz yatağa da attı mı tamam işi bitmiş hevesi geçmiş oluyo işte. Oysa biz binlerce kere düşünüyoruz nasıl cvp verelim ne konuşalım, nasıl görüşelim. Sonra da üzülüyoruz.
Allah karşınıza dediğinin arkasında duracak, duramayacağı lafları etmeyecek, annesine hürmet edecek ama onun kuzusu olmaktan da artık geçmiş mert insanlar çıkartsın. Bunun ancak kendisi de boşanmış birisiyle olacağını düşünüyorsanız öyle birisi olsun inşallah üzülmeyin.
Sitedeki erkek müsveddesi şahıs, kimsenin kimseyi unutturma servisine ihtiyacımız yok koçum hadi cnm hadi.....
Kadın, her ihtiyacını karşılayacak 'tek' bir erkeği ister. Erkek ise, tek ihtiyacını karşılayacak 'her' kadını.:82:
bizim gibi kızlar yetiştirebildiyse bu toplum bizi anlayacak tarzda erkekler de yetiştirmiştir diye umuyorum. ya da öyle ummak istiyorum öbür türlü işimiz yaşş. Bİz evlat yetiştirene kadar ohhooooSeni evlemissin diye başka türlü görür beni Avrupa'da tek yaşamışım diye öbürünü saçı sarı eteği mini diye sonu gelmez ki bunun..
Ha tekrar söylüyorum isteyen istediğini beğensin kimsenin zevkine lafım yok. Ama dediğinin arkasında duracak... Sen nasıl insan evladıysan ben de öyleyim canım kardeşim sen saçımın rengini bile "talep" edebiliyorsan bnm sözüne güvenip de yola çıkabilecek "adam talep etmem" çok mu??
En muhafazakar (görünen) erkek bile boyuna posuna bakıp fiziksel heveslerle karar veriyor sonra da ailemdi bilmem neydi deyip yan çiziyor ya. Sen belki 30 yaşında adamsın aileni, kendini, ortamını şimdi mi tanıdın be kardeşim? Bu nedenle eleştiriyorum yoksa empati yapmadığımdan değil.[/QUOTE
seni çok sevdim sinir boyu :)
kan çekmiş seni benle sinirboyu :)))
aynı kan grubundanız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?