Daha önce hiç ah'ınız tuttu mu?

Kizi sana "bakkk hamileyim" diyip imrendirdi diye Allah ceza olarak babasinin canini mi aldi gercekten buna mi inaniyorsun green? Seni kiskandirmamis olsa adamin yasayacak ömrü vardi yani? Yapmayin Allah askina yakinlarindan biri ölen veya kendi ölen herkes ahtan mi ölüyor?

İnsanin hayat akisi icinde kotu seyler olabilir ve bunun ahla alakasi yoktur. Kendi basiniza kotu bisey gelince kader, ah ettiginizin basina bisey gelince ah ettim tuttu oluyor.

Hele bazilari??? Yillarca bekliyorlar ahim tutsun diye sonra o kisinin basina en ufak bisey geldi diye ahim tuttu demiyorlar mi, bu kalple sen kimsin ahin tutsun...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ölümü kensi ahıyla bağdaştırmak.... kaçıncı seviye bu bilemedim..

Düşünce boyutunuz başka bir noktaya geçmiş. İçinizi temizlemenizi tavsiye ederim.

Nasıl yani, kız belki çok heyecanlıydı acaba alınganlık yapmış olabilirmisin....
hayır uzun zamandır tanışıyoruz ailecek ve yeni hamile değil ki ben kapıdan acil bir şey istemeye gittim kayınvalidesine kapıyı açtı ve direkt bak hamileyim ay çok yemek yedim şiştim vs konuşmaya başladı ben bir şey söylemeden

Siz çok üzüldüğünüz için de Allah onlardan birinin canını aldı öyle mi?

Siz çok üzüldüğünüz için de Allah onlardan birinin canını aldı öyle mi?
ne alakası var. acılı birinin acısını deşmek onu üzmek kötü bir şey ben asla insanların zayıf noktalarından vurmam bile isteye. yeni boşanmış birine al bak ben de hamileyim çok mutluyum ay kocam yanımda gel hayatım bilmem ne diyen biri var ve bunu özellikle yaptı tanıyorum kendisini en az 10 yıldır. benim istemekle ne kimse olur ne dirilir ama insanların hassas noktalarıyla oynamamak gerektiğini anlaması gerekiyor bazılarının

Keşke tutsa ahlarım ya kimseye öyle ah etmezdim artık eder oldum inşallah tutarlar

Bir yorum yaptım topa tutuldum sagolun :) hayır ah ettim babasi oldu demiyorum ne alaka insanlar acılı birinin yarasını deşiyor ama kendileri de acı çekince anlayabilir bazı şeyleri belki yoksa babası zaten hasta ölüm döşeğinde biriydi ben ah ettim diye niye ölsün allah korusun

Sizin boşanmaniz ve birinin babasini kaybetmesi ayni şey değiller, olamazlar diye dusunuyorum. Kaldi ki o insanin babasinin ölümünden önce hiç acı cekip cekmedigini bilemezsiniz.
Acı çekmek herkesi empatiye yonlendirmiyor zaten.

O kızda yakınını kaybedince tüh yeni boşanan birine nispey yaptım, allah cezalandırdı. Artık dersimi aldım demiştir kesin

ben bi kac kisiye ah ettim beddua degil de bana yasattiklarinizin aynisini yasayin diye.aynisini yasamadilar ama baska yerden cezalarini cektiler.tabi ben onlari soyledikten cok sonra oldu ve kinim bitmisti.her yaptigimizin cezasini bu dunyada almiyoruz yada ozellikle allah gizliden veriyor cezasini biz boburlenmeyelim diye.

Ben de ah ettim ama sonucunu göremedim bayağı da sordum soruşturdum ama kendisi çok ketum olduğu için acısından ölse yine de acım var demez. Ama tuttuğunu düşünüyorum

Öyle her ah edenin ahi tutsaydı dünyada adam kalmazdı.ammaaaa bazen öyle şeyler olurki gerçekten ciğerin yanar.iste ozaman hiç bisey söylemeye gerek yok.cigerinden bir ah desen yerini bulur.cok inanırım.35 yaşındayım.simdiye kadar 1 kişiye ah ettim.ama gerçekten çok canımı yakmıştı.tam ah ettigim gibi sinandigini gordum.gercekten haksızlığa uğradıysam Allah sorar zaten hesabını.ha ama şunu da biliyorum.senin ahin tutup başına biseyler gelsede kimsede ben birinin ahını aldım ondan bunlar geldi başıma da demiyo.yani büyük kısmı.

Tuttu biri bana çok kötü bir iftira atmastı dedim allah da sana aynısı yaşatsin 1 yıl geçti beni aradı hakkını helal et ,demiştin ya hani aynı şeyleri yaşadım lütfen helal et dedi bende helal ettim onun iftirasına inanan Müdürümüz de benden helallik istedi
Bir kere De bir akraba düşük yaptigimda mesaj atıp bak ben hamileyim diye nispet yaptı çok ağladım psikoljim bozuldu ona asla birsey demedim evlat acısı yaşamasını asla istemedim sadece çok uzulmustüm sonra öğrendim ki bebeği aynı benim ki gibi 3 aylıkken kalbi durmuş çok üzücü Rabbim kimseyi diliyle imtihan etmesin beddua kötü birsey allah zaten kimsenin yanına koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…