- Konu Sahibi hanimishalasi
-
Benim tuttuHiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
AH etmem Allah'a havale ederim ve mutlaka sonucunu gösterir bana yıllar sonra da olsa. Ama bu arada unutmuş olurum kin beslemem içimde tutmam. YAkında yaşadığım bir olay oldu tam boşanma davamın olduğu günler acim çok taze komşuya uğradım kapıyı gelini açtı ve bak hamileyim ben diye karnını gösterdi sormadigim halde ve tüm aile biliyor durumumu. normalde asla etkilenmem ama ben bebek hayalleri kurarken ayrildimve o kadar canımı yaktı ki o davranışı. gülümsedim ve gerçekten içten olarak allah analı vanlı büyütsün dedim.kisa zaman sonra abisinin hakkı olan parayı vermediğini sonra da babasının vefatını duydum ve üzüldüm ama allah bana gösterdi yine de.Hiç ah ettiniz mi ahınızı alanlara sonradan ne oldu?
AH etmem Allah'a havale ederim ve mutlaka sonucunu gösterir bana yıllar sonra da olsa. Ama bu arada unutmuş olurum kin beslemem içimde tutmam. YAkında yaşadığım bir olay oldu tam boşanma davamın olduğu günler acim çok taze komşuya uğradım kapıyı gelini açtı ve bak hamileyim ben diye karnını gösterdi sormadigim halde ve tüm aile biliyor durumumu. normalde asla etkilenmem ama ben bebek hayalleri kurarken ayrildimve o kadar canımı yaktı ki o davranışı. gülümsedim ve gerçekten içten olarak allah analı vanlı büyütsün dedim.kisa zaman sonra abisinin hakkı olan parayı vermediğini sonra da babasının vefatını duydum ve üzüldüm ama allah bana gösterdi yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?