Daha önce hiç ah'ınız tuttu mu?

aynen öyle. bu hayatta ah ettiğim bir tek kişi var. hakkımı da asla helal etmiyorum ki, sırf öbür dünyada yüzyüze bakalım hesabımı sorabileyim diye. ama bu kişinin bir evladı var, ve dua ederken, Allah'ım ettiğim ahı evladından çıkarma,onu koru diyorum hep. onlar masum günahsız çünkü.

2 kez ettim,tam beddua bile sayilmaz. 3.olani Allah ettirmesin. O ah'lari ederken de, 'Allah'a havale ediyorum ama eğer ki ben hakliysam gerçekten, Allah alsın o hakkimi,çok canım yanıyor.' demiştim. Birinci ettiğim kişi 2 saat sonra kaza geçirdi,ailesi ile beraber, bana söylediği yalanları hastaneye gidince öğrenmiş oldum. İkinci ettiğim kişi, 1 hafta geçmeden sağlam olan babasını kaybetti.Allah üçüncüyü ağzıma koydurtmasin.

Aslında ah/beddua etmek çok günah ama ben dahil özelllikle biz bayanlar hırsımıza öfkemize çok yenik düşüyoruz en ufak canımız yandığında hemen başlıyoruz ah etmeye.aslında bi söz varya KUL UNUTUR , ALLAH UNUTMAZ direk Allah’a havale edebilsek keşke ama bunu bende yapamıyorum.
Ah aldım bende 15 senedir çekiyorum mesela ben bi gün ulaşıp helallik isticem galiba çok seven biriydi 15 senedir hala ulaşır bi şekilde kimseyle mutlu olama der evet olamadım.
Bende şuan canımı çoook yakan birine ah ediyorum yatıp kalkıp inşallah tuttuğu günleri görürürüm ölmeden önce. (Amin )

ben haksızlıga ugradıgımı bildiğim düşündüğüm konularda allaha havale ediyorum ,
en iyi o görüyor

Bencede olmuyo bilakis yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum ahimi alan kişi gayet güzel hayatına devam ediyo
Ne yaptı size ahınızı aldı ? Siz mutlu zannedersiniz ama insan kibirlidir kendi dört duvarında ne yaşadığını bilemezsiniz..

Eski sevgilim biz beraberken işsizdi, istediği bir meslek vardı onun için beraber uğraşıyoduk o ne kadar çabalıyosa ben de çabalıyodum, günlerimiz hastanede mahkemede geçiyodu, gittiği her yere onunla gidiyodum olumsuzsa destek oluyodum, sonra ihanetinden dolayı ayrıldık, 1 hafta sonra o işe sahip oldu gidip başka insanlara senin için uğraştım bu işe sahip olunca benimle evleneceğini düşündüm dedi, tabi benim de zoruma gitti emeklerimi hiçe saydı sonuçta, 4 ay falan geçti geçen gün mesaj attı bedduaların tutuyo işten atıldım senin yüzünden diye. Ama daha akıllanmamış helallik istemek yerine hala üste çıkmaya çalışıyo, o da bana beddua ediyo falan. Beter olsun. Ömrümü ettiğim ah'lar çıksın diye bekleyerek geçirecek değilim benden uzak olsun Allah da bi daha böyle insanlarla karşılaştırmasın yeter, ama eminim ki ya bu dünyada ya da ahirette ettikleri çıkacak inşallah burda çıkar ahirete kalmaz.

Hiiiiiic tutmadı. Ah ettim olmadı. Beddua ettim oda olmadı. Ben de artık başkası için kötülük isteyeceğime kendim için iyilik istiyorum.ah larom da tutmadığı için kendi hakkımın peşine kendim düşmeye katar verdim.

hayır.çok üzülsemde etmem.çünkü bılıyorum tuttuğunu ve sonrasında pişman oluyorum.daha masum düşünürken daha kötü oluyor.gerek yok bunlara.

Ne yaptı size ahınızı aldı ? Siz mutlu zannedersiniz ama insan kibirlidir kendi dört duvarında ne yaşadığını bilemezsiniz..
Valla su sıralar is ile ilgili sıkıntım var yönetim ile ilgili bakıyorum adam gülüyor eğleniyor olan bana oluyor ben üzüldüğümle kalıyorum mutsuzluğumla ahimi cok alıyor haksızlık yapıyor gözümün önünde beter olduğunu görmeden rahat edemiyorum malesef

Aman beddua etmeyin beddua çift başlıdır derler sizi bile bulur

Eşimle aramı bozmak isteyen birinin mesajını gördüm, içimden hiç de iyi şeyler geçirmedim. Ertesi gün eşiyle kavga edip baba evine döndü

Ohh çok iyi olmuş..

İnsanın içi soğuyor ama
aynen için yandığında ve karşı taraf ettiğini bulduğunda sevinmiyorsun ama yüreğinin soğuduğunu hissediyorsun.Keşke kötü olaylar hiç yaşanmamış olsaydı dediğim zamanlarda da hep şunu telkin ettim kendime.Sonuçta sınav dünyası ve herşey Allahtan

Kesinlikle ben kötü bi insan olsam. Karşımdakinin düşüşünden keyif alacak olsam ah etmem direk beddua ederdim ölüsü gelsin sürüm sürüm sürünsün diye

Kesinlikle ben kötü bi insan olsam. Karşımdakinin düşüşünden keyif alacak olsam ah etmem direk beddua ederdim ölüsü gelsin sürüm sürüm sürünsün diye
ben de şöyle dua ediyorum Allahım beni üzen insanları ve olayları unuttur ben de kimseyi üzmeyim önüme bakayım inşallah başarabilirim

Ben bu konuyu daha önce de okuduğuma Emin'im ya
Sanki aynı konu 3. Kez açıldı

İlahi adalete her zaman güvenirim, haksızlığa uğradığım zaman Allah'a havale ederim. Rabbim er yada geç yaptığının bedelini ödetir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…