- 27 Ekim 2008
- 5.980
- 2.438
- 723
- Konu Sahibi hanimishalasi
-
aynen öyle. bu hayatta ah ettiğim bir tek kişi var. hakkımı da asla helal etmiyorum ki, sırf öbür dünyada yüzyüze bakalım hesabımı sorabileyim diye. ama bu kişinin bir evladı var, ve dua ederken, Allah'ım ettiğim ahı evladından çıkarma,onu koru diyorum hep. onlar masum günahsız çünkü.Derdiniz kızlarıyla değil ki neden onları katıyosunuz? Eşimde gözü olan bi kadın vardı mütemadiyen mesaj atardı. Eşim bigün çok pis bozmuş ağzını kadın bana mısın demedi yani. En son evimizi taşıdık. 2 tane kızı var ve ben aklıma geldikçe onun edepsizliği yüzünden kızlarını cezalandırma Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştır diye dua ederim. Yazık günah ya.
Bencede olmuyo bilakis yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum ahimi alan kişi gayet güzel hayatına devam ediyoHiçbirşey olmuo bence
Ne yaptı size ahınızı aldı ? Siz mutlu zannedersiniz ama insan kibirlidir kendi dört duvarında ne yaşadığını bilemezsiniz..Bencede olmuyo bilakis yaşadım ve hala yaşamaya devam ediyorum ahimi alan kişi gayet güzel hayatına devam ediyo
Valla su sıralar is ile ilgili sıkıntım var yönetim ile ilgili bakıyorum adam gülüyor eğleniyor olan bana oluyor ben üzüldüğümle kalıyorum mutsuzluğumla ahimi cok alıyor haksızlık yapıyor gözümün önünde beter olduğunu görmeden rahat edemiyorum malesefNe yaptı size ahınızı aldı ? Siz mutlu zannedersiniz ama insan kibirlidir kendi dört duvarında ne yaşadığını bilemezsiniz..
Aman beddua etmeyin beddua çift başlıdır derler sizi bile bulurHiiiiiic tutmadı. Ah ettim olmadı. Beddua ettim oda olmadı. Ben de artık başkası için kötülük isteyeceğime kendim için iyilik istiyorum.ah larom da tutmadığı için kendi hakkımın peşine kendim düşmeye katar verdim.
Gerçekten haksızlığa uğranmışsa tutuyor bence ama bu ikili ilişkilerde karşı taraf sizi istemedi ayrılmak istedi bende ah ettim tutmadı gibi birşey değil insanız fikirlerimiz değişiyor o kişi bizi istemedi diye ah etmek anlamsız.. bir tanıdığımız kız nişanlısı ve en yakın arkadaşı tarafından aldatıldı annesi hastanede öldüğü gün en yakın arkadaşıyla nişanlım dediği adam nikah kıydılar tamda annesinin öldüğü gün... kız onlara öyle bir ah etti ki tam 3 yıl sonra onlar için ne dilediysem harfi harfine tutmuş demişti bize... alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diye boşuna söylememiş atalarımız... Allah’ın adaleti şaşmaz diye düşünüyorum konu sahibi eğer haklıysak
aslında bazen ah ettiğimiz şeyler tutuyor biz dertlerimizle o kadar meşgul oluyoruz ki farkına varmıyoruzGenel olarak kötüler çok mutlu. Ama ilahi adalet var öbür dünya var.
aynen için yandığında ve karşı taraf ettiğini bulduğunda sevinmiyorsun ama yüreğinin soğuduğunu hissediyorsun.Keşke kötü olaylar hiç yaşanmamış olsaydı dediğim zamanlarda da hep şunu telkin ettim kendime.Sonuçta sınav dünyası ve herşey Allahtanİnsanın içi soğuyor ama
Kesinlikle ben kötü bi insan olsam. Karşımdakinin düşüşünden keyif alacak olsam ah etmem direk beddua ederdim ölüsü gelsin sürüm sürüm sürünsün diyeaynen için yandığında ve karşı taraf ettiğini bulduğunda sevinmiyorsun ama yüreğinin soğuduğunu hissediyorsun.Keşke kötü olaylar hiç yaşanmamış olsaydı dediğim zamanlarda da hep şunu telkin ettim kendime.Sonuçta sınav dünyası ve herşey Allahtan
ben de şöyle dua ediyorum Allahım beni üzen insanları ve olayları unuttur ben de kimseyi üzmeyim önüme bakayım inşallah başarabilirimKesinlikle ben kötü bi insan olsam. Karşımdakinin düşüşünden keyif alacak olsam ah etmem direk beddua ederdim ölüsü gelsin sürüm sürüm sürünsün diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?