- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
evet ama konu sahibi damat her ne yaptı isePembe Unal a özelden yazmış, Pembe Unal da kıza haklı o zaman tabi ayrılsın demiş..
ne yapmış olabilir ki kız eski sevgilisini unutmak için bu adamı kullandıp sonra ortada bıraktığı halde bu kıza hak verilmiş diye düşündüm...
evet ama konu sahibi damat her ne yaptı isePembe Unal a özelden yazmış, Pembe Unal da kıza haklı o zaman tabi ayrılsın demiş..
ne yapmış olabilir ki kız eski sevgilisini unutmak için bu adamı kullandıp sonra ortada bıraktığı halde bu kıza hak verilmiş diye düşündüm...
yaaaa nolmuş, hangi tarafa hak vereceğimi şaşırdım ben. bir önceki konudan haberin var mı senin? eskisini unutmak için bu adamı apar topar kabul etmiş. yine de kız haklı mı diyorsun?
eh işte yani.Olay dini olduğu için ve dini yorum yasak diye konu sahibi yazmak istememiş
Şöyle diyeyim adam şizofren olabilir. Başka şeylerle konuştuğunu iddia ediyormuş
Birkaç konuda yorumunuz denk geldi. Bana biraz alakasız geliyor. Sanırım konuyu okumadan başlığa istinaden yorum yapıyorsunuz. Zira konu sahibinin kardeşi nişanlı değil, evli.Yuzugu iade edersiniz biter. Yada sizin durumuzda yuzugu takmiyorum nisani atiyorum. Ama kiz kardesin cok ayip etmis. Hrkesi dusurdugunuz duruma bakin. Neden basta evet demis??
Özelden yazdı arkadaş bana da, eğer kız ayrılmak için uydurmuyorsa bunları adam şizofren.Olay dini olduğu için ve dini yorum yasak diye konu sahibi yazmak istememiş
Şöyle diyeyim adam şizofren olabilir. Başka şeylerle konuşuyormuş
Eski konudan haberim yok ama kız korkmuş adamdan ve de haklı. Ailesi ağar topar evlendirmek istemiş
Bilmiyorum ama tam kızın evlenmekten pişman olduğu zamanda, kaçmak için yol aradığında damadın bu kadar beter bir adam olduğunun ortaya çıkması da ne derece makul?
Bilemiyorum tabii varsayımlarla hareket ediyoruz şu an.
Olay dini olduğu için ve dini yorum yasak diye konu sahibi yazmak istememiş
Şöyle diyeyim adam şizofren olabilir. Başka şeylerle konuşuyormuş
Eski konudan haberim yok ama kız korkmuş adamdan ve de haklı. Ailesi ağar topar evlendirmek istemiş
Özelden yazdı arkadaş bana da, eğer kız ayrılmak için uydurmuyorsa bunları adam şizofren.
Olay gerçekse de değilse de kesinlikle ayrılmaları lazım, nikah iptali ise nikah iptali boşanma ise boşanma...
Ama kayinvalidesine anlattiginda soylerim bir daha anlatmaz demis. Yani oglunun hasta oldugunun farkinda. Kesinlikle gizledikleri bir seyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?