Damat adayı Kayserili Yardım kızlar

Sizde mi birlikte yaşıyorsunuz

Şayet evlenirlerse gelecekte, gelecek dediğim de öyle çok uzun yıllar sonra değil,
yakın gelecekte açacağınız konu;
ev ev üsüne olmuyormuş,
Altınlarımı aldılar,
Hizmetçi gibi kullanılıyorum,
kvyle geçinemiyorum,
Kv her işime karışıyor,
Kv daha ilk gün kapıyı çalmadan odamıza girdi,
Kv sabahın köründe bizi uyandırdı,
Kocamla yalnız kalamıyoruz, hafta sonu bile ailesiyle beraberiz, yalnız bir yere gidemiyoruz,
Kv kıyafetlerime karışıyor,
Kocam annsine inanıyor, onun tarafını tutuyor,
V.s v.s
Yapan, yapmak isteyen uzaktan da yapıyor ama aynı ev demek bunları × 10 yaşamak.

Yavv ne güzel anneniz varmış

Sizde mi birlikte yaşıyorsunuz
hayir ben baska sehirdeyim
eskiden ayda bir giderdi esim simdi bayramdan bayrama gidiyorum ama onlar her ay geliyolar
ben 5 senedir kayserili bir ailenin geliniyim ama sunu biliyorum ev ustune ev olmuyor onlarda bazi ailelerde is gelin degilmi yapacak boyutunda evde kendilerinden kucuk gorumceler bile bavak bacak uatune atip oturup herseyi gelinden bekliyorlar

valla genellemelere girersek manisadan da kız alınmaz derler, manisalılar hep dışardan gelin alır dışarıya kız verirmiş uzak yerlere yani bu dahil tüm genellemeler yanlıştır bence.
insan insan oldu mu, huyu suyu iyi oldu mu gerisi yalan.
ama bence de ev ev üstüne genellemesinin bir doğruluk payı da yok değil.
bu arada bende kayseri doğumluyum babadan, babam kayserili ben pek bilmem sadece doğmuşum ama en son gittiğimde valla güzel şehirdi.
mutfağı da iyi ne yalan söyleyeyim :)

Her ay ne yapıyorlar sizde deli mi bunlar

Eski erkek arkadaşım Kayseriliydi cimrinin tekiydi nefret etmiştim.
Yengem Kayserili para için beni bile rahatlıkla satar, amcama kan kusturuyor.
Komşumuz Kayserili sadece gözleri görünecek şekilde kapanıyor ve kendilerinden başka kimseyle konuşmuyor.
Bir başka arkadaşım da Kayserili mühendis ama içtiğin çayın bile hesabını ödetir.
Her yerin iyisi kötüsü var, bunlar benim denk geldiklerim.
Sadece memleket olarak bakmasak dahi ev ev üstüne olmaz bu kadar basit.

Bende kayseriliyim kimse kusura bakmasın söylemek zorundayım ama gerçekten orada aile hayatı zor bana göre.Dedikodu için birşey diyemem ama aileler gerçekten aşırı gelenekçi ve içiçe bir hayatları var.Birde aynı evde oturacakmış kardeşiniz.Ben sıkıntı yaşar derim.

5 yıl önce kayseriye gelin gelerek hayatımın hatasını yaptım zorla baş kapatmaktan tutun pantolona bile karşılardı benim annem de kayserili ama arkadaşın yakmasın kendini koloni halinde yaşıyorlar dedikodunun haddi hesabı yok Bi çarşıya çıkıyorum b.k var gibi gözleriyle sözleriyle taciz ediyorlar bak ben yaşadıklarımı söylüyorum kardeşim yırtık kot giydi diye neredeyse linç edilecekti öyle yobaz insanlar uzak dursun koşarak uzaklaşsın hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…