- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Yavv ne güzel anneniz varmış
Ciddi misimzSen böyle yazınca aklıma bir arkadaşım geldi karıkoca akraba kayserili, kız kendi annesine gitmeden önce çocuğu tartıp bir de gelince tartıyordu. Bakamadı diyorlar diye o günden sonra kayseriyi şehir olarak severim sadece
Arnavut sıkıntıBana öyle kaynana gelmedi işte
Gidip Artvinli ile evlenirsem kaynana da arnavut olursa ağzıma etti :)
Kayserilileri bilmem de,mune üyelik açmada kampanya yaptı,kardeşini alıp gelene yüzde elli indirimŞimdi konuyu arkadaşımın kardeşi açıyor bizzat da kendi cevaplayacak
Evlenmek istediği çocuk ile 4 yıldır görüşüyor kız manisalı raht bir ailede yetişmiş çocuk Kayserili biraz gelenekçiler
Üniversitede tanıştılar ama kızın işi yok çocuk da asgari ücretle çalışıyor bir yerde atanma şansları pek yok gbi bölümden dolayı
Şimdi şöyle kızın abladı kayseride görev yapmış 4 yıl boyunca çok hoş iyi insanlardır ama biraz dedikoducu ve iç içe yaşamayı severler sen orda yapamazsın diyor Çocuk çok iyi efendi ama annesi ve kardeşi ile yaşayacak babası vefat etmiş
Sakın yanlış anlamayın amacımız memleket ayrımı falan değil de hani kültür farkı gibi şeyler olur mu
Bu arada çocuk annesine biraz fazla düşkün gibi
Siz ne dersiniz
Nasıldır kayseriller
Bizde öyle diyoruz gelin olarak gidilmez kayseriye diye ama yok anlamıyo kız5 yıl önce kayseriye gelin gelerek hayatımın hatasını yaptım zorla baş kapatmaktan tutun pantolona bile karşılardı benim annem de kayserili ama arkadaşın yakmasın kendini koloni halinde yaşıyorlar dedikodunun haddi hesabı yok Bi çarşıya çıkıyorum b.k var gibi gözleriyle sözleriyle taciz ediyorlar bak ben yaşadıklarımı söylüyorum kardeşim yırtık kot giydi diye neredeyse linç edilecekti öyle yobaz insanlar uzak dursun koşarak uzaklaşsın hatta
Kaçak kasap çalıştırıyorlar,ihbar edinSen böyle yazınca aklıma bir arkadaşım geldi karıkoca akraba kayserili, kız kendi annesine gitmeden önce çocuğu tartıp bir de gelince tartıyordu. Bakamadı diyorlar diye o günden sonra kayseriyi şehir olarak severim sadece
Kayserilileri bilmem de,mune üyelik açmada kampanya yaptı,kardeşini alıp gelene yüzde elli indirim
Arkadaşınız bitmeden faydalansın
Hım ne güzeltorunlarini gormeye geliyorlar
Hic alakasi yok .. bizim gelinlerimiz el üstünde tutuluyorlar .. bunun Kayseriye gelin gelmekle alakasi yok nereli olursa olsun iyi bi aileye denk gelmezse yine sorun yine problem yasar bu kacinilmaz ..Bizde öyle diyoruz gelin olarak gidilmez kayseriye diye ama yok anlamıyo kız
Yok birde görümce varmış onu demek istedim .Yani 4 kişilik koloni .Anne kız değilmiş. Anne oğul.
Yok işte o görümce değil kayın. Damadın erkek kardeşi 22-23 yaşlarında.Yok birde görümce varmış onu demek istedim .Yani 4 kişilik koloni .
Abooowwww o hiç olmaz .Yanlış şeyettim demek kiYok işte o görümce değil kayın. Damadın erkek kardeşi 22-23 yaşlarında.
Yilli yilliaçılın ben doktorum :)
1. kayserili ama neresi yilli mi değil mi ona göre yorum yapacağım
Yilli ne demek oluyor? Kusura bakmayın merakımdan soruyorum hiç duymadım eşim oralı olduğu haldeYilli yillibirazdan nördün gadasini aldigimda deriz
Yerli nin kabacasi yilli oluyor yani Biz Kayserililer böyle söylerizYilli ne demek oluyor? Kusura bakmayın merakımdan soruyorum hiç duymadım eşim oralı olduğu halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?