- 24 Ağustos 2020
- 3.065
- 7.779
- 108
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
Boşan bacım o zaman ne diyelimSiz iyi misiniz ? Bu saate kadar bir gram uyumadım.Kendisi de kalktı ben bu halimle gidemem defol git dedim ve az önce çıktı.Sizin için normal olabilir ama ben normalleştiremeyeceğim.
Bide bayılsaydınız ya ne abartmışsınız dansöz bu dansöz kadın altı üstü dans ediyor. Adam gizli saklı bişey yapsa tamam haklısınız. Ama adam herşeyi söylemiş zaten şuan nerdeyse bütün meyhanelerde dansöz var yani. Bizde gidiyoruz ben dansözle bile oynarım eşim ikimize birden para takar. Bensiz gidip para taksada olur yani ne var bunda. Dansöze para takmak ne ara ahlaksızlık oldu. Siz bu şekilde kendinizi haklı görmeye devam ederseniz sizden önce eşiniz açar o davayı. Şuan para taktığı dansöz bu yazdıklarınızı görse eminim bi tarafıyla size gülerdi.Ahlaksız dediğim için diyor onu.Niye dileyim arkadaşım dansözün orasına burasına para takmadan önce hamile bir karım var diye düşünecekti
Başlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
izin verme nedir yaaailla yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte
Eğer sen kocani arayıp "Hayatım akşam sana kaç çeşit yemek yapayım,saat kaçta evde olursun" demediysen ben de hiçbir şey bilmiyorumDüşüneceğimi söyledim.
ben geçen gün bi dansözün röportajını izledimEğlenmek için gidilen mekanda dansöz çıkıyorsa para takılır. O parayı almadan gitmez zaten. Kafanızda ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle ellemeli okşamalı falan olmuyor o işler, askısına sıkıştırıp geçiyorlar genelde. Kadın da mekandaki erkekler beni bir ellese okşasa diye dolanmıyor ortalıkta. İşini yapıyor, dans ediyor.
Adam da sizinle gitmeyi, eğlenmeyi teklif ettiğine göre mekan yamuk bir mekan değil.
Ama yok ben kabul edemem illa boşanacam diyorsanız da kendi bileceğiniz şey.
Dansöz çıkabilecek kadar rahat bir ortam ne allah aşkına, ne canlanıyor kafanızda? Cumartesi akşamı hemen hemen her meyhanede canlı müzik, dansöz vs olur zaten. İnsanların çoluk çocukla ailece geldikleri yerler bunlar. Gözünüzde pavyon falan mı canlanıyor?Dansöz çıkabilecek ortama girecek kadar rahat bi evlilikte para takınca sorun olmasını anlayamadım açıkçası...
ben de bir röportaj izlemiştim. o takılan paralar çok önemli onlar için. bazen direkt onlara kalıyor bazen yarı yarıya paylaşıyorlamış mekana göre. yok yüzsüzlük falan yazan olmuş. kadın para kazanıyor millet yüzsüz diyor sanki keyfinden elin adamına gidip kıvırıyorben geçen gün bi dansözün röportajını izledim
30larında bi kadın
40 yaşına kadar falan yapılır bu meslek maksimum dedi
mesleğinden bahsederken, bu mesleği yapıyorsanız yalnız kalmayı göze alacaksınız
çünkü türkiyede'de mesleğinizi sorun edecek erkek bulmak çok zor, ben denk gelmedim falan dedi
yani mesleği yüzünden hayatına birini alamadığını söyledi kadıncağız
düşünsene bu kadın sadece dansını ediyor işini yapıp gidiyor hatta 1 gecede 2 mekana çıkıyor eve sabaha karşı geliyor falan
ve dışarıdakiler de dansöz mü oo kucaktan kucağa geziyordur o , kimin eli memesinde orasında burasında belli değil diye düşünüyor
öyle sanıyor
bu arada söz konusu kadın o mekanlardaki adamlara bakacak bi kadın da değil
aslında bu bir dans, bir yetenek, bir beceri ama yanlış anlamayan insan sayısı pek az .
bi insan düşünün, sırf sevdiği işi yapıyor diye çok değişik şeylerle itham ediliyor. ayıp ..
Yani bence ok bir durum para takmayıp napcak kadın sanatçı ve bence dansözler çok efsane ya ben bile özellikle izlemeye gidiyorum şampanya falan açıyoruz fazla dursun diye çok hoş bir dans türü yaBaşlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
Siz normal değilsiniz cidden.Bir de okuyup gelin olur mu.Ben de dışarı çıkıp arkadaşımla görüştüm yazdımEğer sen kocani arayıp "Hayatım akşam sana kaç çeşit yemek yapayım,saat kaçta evde olursun" demediysen ben de hiçbir şey bilmiyorum
Safi rüzgarsin,her konunda bosanacagim diyerek gazliyorsun forumu..
Dansözler bir tek bizim coğrafyada rencide ediliyor, ki dünyanın en eski tarihine sahip danslardan biri olan oryantal dansın çıktığı topraklarda bu coğrafya.ben geçen gün bi dansözün röportajını izledim
30larında bi kadın
40 yaşına kadar falan yapılır bu meslek maksimum dedi
mesleğinden bahsederken, bu mesleği yapıyorsanız yalnız kalmayı göze alacaksınız
çünkü türkiyede'de mesleğinizi sorun edecek erkek bulmak çok zor, ben denk gelmedim falan dedi
yani mesleği yüzünden hayatına birini alamadığını söyledi kadıncağız
düşünsene bu kadın sadece dansını ediyor işini yapıp gidiyor hatta 1 gecede 2 mekana çıkıyor eve sabaha karşı geliyor falan
ve dışarıdakiler de dansöz mü oo kucaktan kucağa geziyordur o , kimin eli memesinde orasında burasında belli değil diye düşünüyor
öyle sanıyor
bu arada söz konusu kadın o mekanlardaki adamlara bakacak bi kadın da değil
aslında bu bir dans, bir yetenek, bir beceri ama yanlış anlamayan insan sayısı pek az .
bi insan düşünün, sırf sevdiği işi yapıyor diye çok değişik şeylerle itham ediliyor. ayıp ..
Bence abartmak bu. Olabilir makarasına takmıştır. Çok sıkıyorsun derken evet herkesin gezmesi tozması olacak. Ayrıca bir rest çekeceksiniz arkasında durmanız şart. Adamı kovup sonra affetmeniz komik olacaktırHaberim vardı gideceğinden tabi ki ama dansöz olduğunu bilmiyordum o da bilmiyordu zaten arkadaşı ayarlamış yeri.
Yüzünü bile görmek istemiyorum iğrenç ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?