- 8 Mayıs 2023
- 1.070
- 1.774
- 53
- 36
- Konu Sahibi oyledegilboyle
-
İzin? Bence sizin hamilelikten hormonlarınız çoşmuş. Kocanızı karnınızdakiyle karıştırıyorsunuz. Koca adama izin vermek neyin kafası. Ayrıca taksın ayyyy ne olcak. Kıskançlığı valla benim kafam almıyor ya.illa yatması mı gerekiyor anlamadım.Beni çok sıkıyorsun bla bla. İzin verince de bunlar oluyor işte
Bayıl bi de FerihaBaşlıkta da belirttiğim gibi iki arkadaş eğlenmeye gitmişlerdi.Masaya dansöz gelmiş eşim de para takmış maalesef iğrenç.
Oturduğumuz ev eşimin üzerinde.Tam satıp taşınacaktık ama midem kaldırmaz artık.
Üstelik hamileyim.Ben anneme gidemem sen git dicem.Yüzünü bile görmek istemiyorum.
Anlaşmalı mı boşanmalıyım.Şu an çalışmıyorum
E haklı, dileyeceksiniz muhtemelen
Ben dansözle evlilik öncesi alınan evin bağlantısını kurmaya çalışıyorum
Olay bu gece oldu gecenin köründe nereye gideyim.Hem böyle bir şey yapıcak hem ben gidicem öyle mi? Annesiyle aynı sitede oturuyoruz defolsun gitsin
Bahanesi olmuş hanımefendinin yoksa dansöz yüzünden boşanılır mıymış canım olacak iş değil sanki adam biriyle yatmış gibi tepki vermiş. doğacak çocuğa yazık ona üzüldüm...Eğlenmek için gidilen mekanda dansöz çıkıyorsa para takılır. O parayı almadan gitmez zaten. Kafanızda ne canlanıyor bilmiyorum ama öyle ellemeli okşamalı falan olmuyor o işler, askısına sıkıştırıp geçiyorlar genelde. Kadın da mekandaki erkekler beni bir ellese okşasa diye dolanmıyor ortalıkta. İşini yapıyor, dans ediyor.
Adam da sizinle gitmeyi, eğlenmeyi teklif ettiğine göre mekan yamuk bir mekan değil.
Ama yok ben kabul edemem illa boşanacam diyorsanız da kendi bileceğiniz şey.
Ben dansözle evlilik öncesi alınan evin bağlantısını kurmaya çalışıyorum
Konu sahibi daha öncede basitnsryelrde bosanicam diye konular açmış, burda dikkat çekmeye çalışıyor büyük ihtimallepara takmasından hariç ne gibi ağır atlatılamaz sorun yaşadınız ? ayrılmak için iyi düşünün ki bu kadar sorunluysa bide üstüne hamile kalmışsınız bence boşanmayın düşünün şuan kıskançlık sinir hormonlar had safhada siz kendinize göre haklısınız oda yapmış bi eşeklik ama tek neden buysa bence boşanma kararınızı bı gözden geçirin göz dağı verin ama karşı tarafa
Dansöz bahane, evi parasının yarısı şahane!Ben dansözle evlilik öncesi alınan evin bağlantısını kurmaya çalışıyorum
hamilelikten mıKonu sahibi daha öncede basitnsryelrde bosanicam diye konular açmış, burda dikkat çekmeye çalışıyor büyük ihtimalle
Olabilir ya da evliliğe devam etmek istemiyor bitsin istiyor. Arkadaşım sırf çocuk ikinci evlilik yapmıştı, hemen gebe kalıp eşinin çok ufak bir hatasında ayrıldı, adamın terapi su bu seceneklerini reddetti ve açık afik siyler hata yapmasını bekledim şutları diye. Güzel bir nafaka alıyor ailesiyle hayatına bakıyor . İnsanların ne niyetlerle evlendiğini çocuk yaptığını bilemiyoruzhamilelikten mı
acaba ?
of o da kobay olarak kullanmak resmen gunah yaOlabilir ya da evliliğe devam etmek istemiyor bitsin istiyor. Arkadaşım sırf çocuk ikinci evlilik yapmıştı, hemen gebe kalıp eşinin çok ufak bir hatasında ayrıldı, adamın terapi su bu seceneklerini reddetti ve açık afik siyler hata yapmasını bekledim şutları diye. Güzel bir nafaka alıyor ailesiyle hayatına bakıyor . İnsanların ne niyetlerle evlendiğini çocuk yaptığını bilemiyoruz
yani herkesin bakış açısı farklı, ona bakarsanız aldatmayı doğal karşılayan da var, herkesin ilişkiye bakışı sınırları farklı.Öyle dertlerim olsa ağlayıp üzülmezdim.
Gerçekten buradaki birçok kişiyi anlamıyorum.Evli adamın dansöze para takmasını yadırgayacağına ne var bunda diyor
Hamilelik olmasa çok rahat boşanılır asıl.Beni düşünsüren bu.Bilerek hamile kalmış diyen bile olmuş.Cidden neler yaşadınız anlamak güç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?